Hostelworld.com

Shin-Osaka Tomato Guest House

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 59 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Shin-Osaka Tomato Guest House Located at 2-7-4 Nishi Nakajima, Yodogawa ku, Osaka.
Shin-Osaka Tomato Guest House
Japan
Osaka 532-0011 2-7-4 Nishi Nakajima, Yodogawa ku
89% 59
34.7230258 135.4960155
Shin-Osaka Tomato Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
9.1

첫 해외여행이라 이런저런 걱정이 많았는데 엄청 좋았어요 ㅎㅎㅎ 해외 친구들이랑도 바로 친해지고 위치도 좋고 무엇보다 싸고!! 다음에 또 오사카 여행 간다고 해도 여기로 갈꺼 같네요 진짜로 ㅎㅎ 길찾기가 조금 어렵다고 할까 ㅠㅠ 쪼매 헤맸음요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.4

Nice staff and guests. While the location is a little hidden it's still very close to a couple stations, making it a good spot to stay at and travel through.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2016
10.0

Great staff. Clean & comfortable. Stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
9.4

Awesome staff, it was great meeting you Sonoko! Location can be a bit tricky to find on a dark rainy evening. Only stayed for one night, but really enjoyed it! I liked that there was curtains on all the beds, could sleep well even with the lights on.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
10.0

this is a backpacker dream. the stuff guys are very kind and interested in their guests. I had a lot of questions about what to do in Osaka, where to find some good food and places to be - all tipps they gave me where very good and usefull. The rooms (bathroom & kitchen) are queite simple, but you have anything you need. And it is clean as well. Highly recommended!!! If I ever come back to Osaka - I will be a Tomato again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2015
9.1

The hostel is a great place for a very affordable rate. It's a very clean place and the staff are also really friendly. The hostel is not located in the center of Osaka but it's about 5-10 minute walk away from the nearest train station. There's also a Family Mart near the area for all your snack needs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2015
9.7

good location ,friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2015
10.0

It was fantastic! Thanks to our jost Yuji-san, everything was a-ok! We were able to check-in earlier. Thanks to him, we didn't have to bring all our luggages and we were able to go to places with no worries at all!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.