Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shelter Jordan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 7035 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 7035 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2017
7.7

Happy with this place and the people there- it was a good way to end my trip

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2017
10.0

Wonderful stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
8.0

Ostello efficiente per dormire, lavarsi e mangiare ma non per fare nuove conoscenze.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2017
9.1

La habitación tenía muy poco espacio , entre las escaleras de las literas y nuestras maletas, casi no quedaba espacio para caminar, igual la cama es muy cómoda. El desayuno está muy bien, cada día hay 3 opciones de donde escoger. El personal es muy amable, hablan muy bien inglés. Un plus: preparan desayuno para llevar a quienes hacemos check out muy temprano!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
4.3

People were nice at shelter Jordan but the quality of the place Was not. There were bugs in my bed and crawling on wall. I came back to my room to a woman who claimed she wasn't staying in my room but she was just packing her bag because in her room someone was sleeping. Not sure how she got in there until later the door nob literally fell off as I was leaving later. Doors apparently didn't lock securely. Everything also smelt pretty bad. Free breakfast was ok.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Sie 2017
7.7

I liked it overall! It was a clean hostel but the worst thing about the room(8 female dorm) was that it was too small. I couldn't place my luggage properly or couldn't move freely. The breakfast is also good. Hostel is located in one of the most beautiful neighbourhoods of Amsterdam-Jordaan- and it is very close to the center and everywhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Sie 2017
10.0

Excellent place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2017
9.4

Great Hostel, perfect location, has lockers in the room. The staff is really nice and helpfull. Breakfast is free and good, and they cook dinner with 3-4 different dishes for 6euros, which is cheap for amsterdam. There is no air conditioning and it can be quiet hot in the summer, also if the room has windows to the street it can be noisy due to some guests that hang out in the door smoking and talking. Over all is a really good hostel and would definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2017
8.6

Really enjoyed our stay here! Staff were very welcoming, breakfast was lovely and facilities were modern and clean!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Sie 2017
8.3

Fuimos sin saber que era un albergue cristiano, pero más allá de ello es un albergue normal. El personal es muy amable. Una cosa a reprochar es que hay mucha gente en una misma habitación, no muy grande. (18 camas muy apretadas y sin espacio para pasar con las maletas en el suelo). El locker no era muy grande.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.