Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shelter Jordan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 6829 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 6829 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
10.0

Ambiente tranquilo para descanso apos um dia cheio de caminhada! Atendentes super queridos e empenhados em ajudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cooldre77
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Cze 2017
9.1

Everyone was nice except for the older night clerk. Hot water did not work in the shower stall I used.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2017
10.0

Great location in the Jordan district of Amsterdam. Clean, safe, quiet. Breakfast, which was included, was average compared to other hostels in Europe that I have stayed in. Staff was helpful and personable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
10.0

Fabulous hostel. Really good location - within walking distance of many of Amsterdam's main attractions. Staff were SUPER friendly and helpful. Couldn't have asked for a better hostel. Would recommend to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Cze 2017
8.6

The room is quite small, and I need to queue for bathroom in morning. I think the hostel was understaffed, because my bed sheet was dirty when I checked in. And the empty bed in my room remained messy during the time I stayed. However, the breakfast was really nice, location was good and price was reasonable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
9.7

Friendly staff and clean facilities, will go back again if there's opportunity:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
12 Cze 2017
10.0

I gave Shelter Jordan a high rating because it is a good hostel. Unfortunately they have a bedbug problem. I was eaten alive during my one night there and counted about 40 bites the next morning. But the manager Paules was very kind. He refunded the money for my 1-night stay as well as the following 2 nights that I had paid and washed all of mine and my nephew's clothes in very hot water. Since he could not give us a different room. We spent the next two nights in another hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Austria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
10.0

Super motivierte und freundliche Mitarbeiter, gelebte Gastfreundschaft und Offenheit, zentral

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
10.0

非常推荐~晚上也很安静,最主要是安全干净。早餐也很好吃。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Cze 2017
8.6

Really calm place to stay, I really enjoyed my time over there, 20 min walking from Van Gogh museum and the red District 😉

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.