Hostelworld.com

Shelter Jordan

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 6,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 6,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
Shelter Jordan Located at Bloemstraat 179, , Amsterdam.
Shelter Jordan
Netherlands
Amsterdam The Netherlands 1016 LA Amsterd Bloemstraat 179
86% 6063
52.3731363 4.8772430
Shelter Jordan
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
9.1

Staff were helpful and kind. The shelter is in a good location in the city, walkable to the canals, dining and public transpiration. The security measures in place were quite good and the beds were comfortable and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2016
5.7

No plugs at the bed is a hassle and wifi is horrible! Difficult to be at a hostel and get in contact with people from home when Facebook won't even load.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Maj 2016
8.0

位置有點偏,從車站散步約需30分鐘。 有附早餐但份量有點少。員工都很友善。 住宿時剛好遇到hostel day,有免費晚餐。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2016
8.3

good stay . too much security and deposit money but safe place for amsterdam

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

I can say that I found really well in the hostel, very disponibile staff to solve any problem stay, they are very organized and the atmosphere is really friendly, everything always clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
8.6

Great staff, they made me welcome and I felt secure, being quite happy as I returned to the hostel for each of the 3 evenings. Location is great: Jordaan and the '9 streets' offer a great alternative to Central Amsterdam. Recharging phone etc at the reception is very handy and secure. Walking tour on Saturday morning. Would return to same hostel or same area for future visits. A bedside wall light would be handy, but that's a small point.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
7.1

It was a pleasant stay at the hostel. The hostel is quite small with just two floors one for girls and one for boys. It is also a bit old. Staff is very friendly. Breakfast is not so special with limited choices.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Maj 2016
10.0

About a 10 minute walk from the Anne frank house! Plus they rent bikes which I recommend you do to see Vondelpark and the red light district. Only stayed there for a night but I don't have any complaints

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
9.4

Welcoming and warm environment, very clean facilities in a fantastic location. Felt safe in a dorm style room and felt very accommodated. Would highly recommend this lovely place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

Amazing staff, clean room and good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.