Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shelter Jordan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 6,407 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 6,407 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
Shelter Jordan Located at Bloemstraat 179, , Amsterdam.
Shelter Jordan
Netherlands
Amsterdam The Netherlands 1016 LA Amsterd Bloemstraat 179
84% 6407
52.3731363 4.8772430
Shelter Jordan
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
8.9

Friendly staff, nice ambience and environment!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
10.0

Greatly enjoyed my stay, always good to return to the Shelter. Clean hostel, friendly staff, homey athmosphere, good value for money – This is how I want a hostel to be!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
9.1

very nice place to live in

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Wrz 2016
8.9

Nice hostel, nice ambiance. All volunteers are nice people, and they love what they do! Nice food and cheap, well located and quiet!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Wrz 2016
8.9

Lovely staff very very friendly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Wrz 2016
6.3

If you are not that religious it is a bit awkward. I felt I was not at my place. Lack of ambiance, the only activities are church time and talking about the bible, there's improvement to make on that. Beds are comfy tho! The rooms are reallyyyyy small, locker is small too I had a backpack full that almost didn't fit. No AC, no mix rooms , breakfast is basic. Ok for sleep only. Staff are nice tho they come from all around the world, they volunteer at the shelter

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
10.0

Amazing staff, Amazing breakfast, clean, best hostel i ever been ....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
5.4

Keine Handtücher und zu langsame Bewirtung des Frühstücks und im Bad stärker Schimmelbefall:(

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
10.0

Personnel très accueillant et prêt à rendre service à tout moment. Salle du petit déjeuner très chaleureuse, petit-déjeuner gratuit très correct. Emplacement dans un quartier très agréable. Rien à dire !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
3.7

Buen staff y buena localización ,pero nada más ... Habitaciones pequeñas hacinamiento,y sobre todo las picaduras de chinches y pulgas,problema que no tienen intención de solucionar..el cuarto de las chicas absolutamente infectado y en los cuartos los de los chicos parecido,en fin no recomendable en absoluto

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.