Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shelter City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 12359 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 12359 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2017
8.9

A bit expensive for what it was, and there was just a plug in the room for 4 people so it wasn't enough, but the atmosphere was great and the volunteers there working were very kind.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2017
9.1

The security is a little bit overbearing because you have to show your voucher every time you want to come in. The breakfast was really good for a hostel breakfast. The staff was friendly. The activities were a bit minimal, but you can always find something to do in Amsterdam anyway.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
2.3

Las recepcionista muy desagradables. Yo.llegué y abandone este sitio en 2 horas. Claro pague completo pero no me quedé. Mi experiencia horrible en este hostal de mala muerte.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Lip 2017
6.6

L'auberge est bien situé , le personnel est accueillant malgré la mise en avant de leur côté religieux. L'auberge "catholique" se situe quand même en plein centre du red light district, les chambre sont vraiment très petites ainsi que les casiers ou mon sac ne rentré pas , les petits déjeuner sont très correct et l'auberge et très calme, peut être trop

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lip 2017
6.6

Gros problème du parking. Pensez à prendre un P+R parking et trajets par tram depuis l'extérieur de la ville où il vous en coûtera plus de 100€ Ne parlent pas le français. Dans la rue de l'hôtel, il y a des "vitrines" et lorsque vous vous promenez vous profitez des "senteurs" locales (plutôt désagréable), mais c'est mon avis.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Lip 2017
8.9

I was there one night in 6 bed room, all other people in room were polite and quiet. Good hostel for the money, excellent location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2017
7.4

Security and staff were nice could be a little cleaner was very smelly

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Lip 2017
8.3

The staff is great, ther're super nice and friendly. The location is perfect, so close to the central station and the Dam square. On the other hand, I stayed in a room of 16 girls. All the bunkbeds are super close from eachother; that's not comfortable. They don't have keys for each dorm so it's kinda unsafe. They have lockers and you can charge your phone at the reception, though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • idkwb
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
7.7

Bon accueil, hôtel bien placé. Par contre nous etions 3 et nous avons su quelques joirs avant seulement que nous serions dans des chambres séparées, et nous avons en plus dû changer de chambre pour la deuxieme nuit... probleme de logistique (on s'est retrouvés à 5 dans une chambre de 4) et pas d'excuses données par la réception alors que c'était 2h du matin (on a dû réveiller quelqu'un pour la faire changer de chambre) Sinon pas d'ascenseur, et escaliers en colimaçon vraiment très étroits.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2017
9.1

Excelente ubicación, se puede caminar desde ahí a todos los puntos de interés de amsterdam. Muy limpio todo, bien organizado y buen desayuno. Muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.