Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shelter City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 12013 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 12013 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • saramendes195747
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
8.3

Excelente localização, bem na Red Light District. Perto de tudo. O staff é porreiro. Durmi no dormitório de 16 raparigas e foi tranquilo. Tem um jardim bem agradável e podes levar a tua comida e bebida. O pequeno almoço é gratuito e vale a pena, é diferente conforme o dia. Voltaria a ficar lá!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • patrick_fabel
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Maj 2017
8.3

We were only in this Hostel for one night but it was conveniently located literally on the red light. There were bars and coffee shops less than 30 feet away. The staff was friendly and security was good because it had to be, Amsterdam gets sketchy at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
8.3

The hostel is located in a good place, close to the city centre and many other places. That was what I like the most. The cleanliness can be improve, specially in toilets. The room was fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Maj 2017
10.0

There was a beautiful angel whose name is Michael.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
10.0

Tres beau séjour..très belle equipe..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
10.0

Shelter city is so beautifully located close to the metro to Madame Tussauds which is at Dam Square and other stations. The area is bustling with people. Apart from that, the hostel is an amazing experience. It's cozy, friendly and THE ENTIRE STAFF IS EXTREMELY KIND N HELPFUL. Being from India, a cultural shift to stay in a hostel is kinda frightening but it was totally worth it all thanks to this hostel. Looking @ all the feedbacks one will know they've chosen the best place to stay @ Amsterdam

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
9.1

I was at the hostel for a short 3 days trip in a place with 4 bedroom. Location is very good, breakfast is good enough with a room where people can talk and stand a while. Staff was very friendly and helpful. I would love to meet these people again one day!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
4.6

There no room key for the dorm of 20 anyone can walk in and out

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
8.0

Staff muito bom! Precisei ir ao médico e não só me indicaram um local, como também ligaram para marcar uma consulta. Além disso, mesmo saindo mais cedo que o horário do café da manhã, me deram na hora do meu check-out. Gostei muito, mesmo não tendo uma cozinha bem equipada e o banheiro não sendo dentro do quarto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • incubus0410
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Maj 2017
4.0

Los baños muy sucios y las habitaciones también. No había mucho control sobre la gente, parecían desbordados. No volvería.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.