Hostelworld.com

Sheilas Cork Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 3,563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 3,563 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
Sheilas Cork Hostel Located at 4 Belgrave Place, Wellington Road, Cork.
Sheilas Cork Hostel
Ireland
Cork 4 Belgrave Place, Wellington Road
80% 3563
51.9024874 -8.4656953
Sheilas Cork Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Kwi 2016
9.1

The night I heard many noises. It took me a little sleep. But I loved it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
7.4

Bon séjour dans l'ensemble mais quand même cher pour ce que c'est (56€ pour une toute petite chambre pour 2). Et tous les services sont payants (même pour laisser les bagages à l'accueil en attendant le train 1€). Le petit déjeuner est en supplément aussi et c'est simplement du pain de mie et des céréales. Sinon literie confortable et accueil sympathique.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.0

Value for money, friendly staff, clean. We had twin room with ensuite in a quiet corner of hostel. Location is good for easy access to city centre. Would recommend as a budget option.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2016
9.4

Very good location, very good price! Comfy beds, friendly staff, clean rooms. Definitely the best place to stay in Cork!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
9.4

Un sitio genial donde poder alojarse

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
7.4

The hostel is difficult to reach because up a hill. The room was too small for 6 beds, the pillows were too thin. The shared bathroom was difficult to keep clean as they were too many people using it.I paid 6,5 euros for a "small basket " ( which was quite big in fact ) to wash my things, great value ! The computers are good ones but 1 euro for 30 minutes using it. I loved the music diffused in the hostel. The breakfast for 3 euros is the same as in other hostels who offer it for free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Kwi 2016
8.6

Muy buen hostel! Tanto para conocer gente como para descansar un rato. Muy lindos espacios compartidos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Kwi 2016
8.3

Hôtel très sympa, avec belle vue sur la ville de notre dortoir. Très bien situé: assez près du centre pour sortir facilement, mais aussi calme. Le personnel est disponible pour donner toutes sortes de conseils. Sanitaires assez propres.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.0

All information we need are given by the staff when we arrive. We enjoyed our stay in Sheilas but it's a pity that the bedrooms are very small. We find very difficult to move in the room when we are 6 people in a 6 bedroom.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Kwi 2016
6.6

Hostel correct mais les chambres doubles sont loin d'être à la hauteur de leur prix. Pas de chauffage et pas d'eau chaude l'après midi et en soirée. Le personnel est sympa.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.