Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sheilas Cork Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 4,037 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 4,037 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.1
Sheilas Cork Hostel Located at 4 Belgrave Place, Wellington Road, Cork.
Sheilas Cork Hostel
Ireland
Cork 4 Belgrave Place, Wellington Road
77% 4037
51.9026144 -8.4659504
Sheilas Cork Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Jamajka, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
10.0

Very helpful staff, central location and very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
5.1

stinkender raum, schlechte lüftung, beengende räume,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Lis 2016
2.9

Uma porcaria... Functionaries mal educados

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
4.6

Truly a "discount hostel," where the initial price is cheap but they proceed to nickel and dime you beyond it. Charges for lockboxes and towels are bad, but only having two power outlets in an entire room (with eight bunks in it) is just absurd. Awful, awful layout, super cramped, and not comfortable in any way. No mention of the massive hill to climb between the bus station and the hostel, a rude surprise at 10pm. Two cramped tiny unlit showers in the *whole hostel* - how many beds are there??

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Paź 2016
8.6

Good location and nice to meet people but the rooms are really small and breakfast should be included

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
8.3

6bed dorms showers have light sensor have to get out of the shower to be detected. Water pressure for 3seconds only. Worst place to shower. Other than that was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
8.0

Parfait !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
25 Paź 2016
9.4

Sheilas Hostel ist ein schoenes Hostel nur wenige Gehminuten vom Stadtzentrum entfernt. Die Zimmer waren sauber. Etagen/Gemeinschaftsduschen und Toiletten waren okay. Fruehstueck war auch okay. Selbstversorgerkueche vorhanden. Parkplaetze vor dem Haus, sind aber kostenpflichtig -teuer. Oeffentliche Verkehrsmittel und Sehenswuerdigkeiten in der Naehe. Hostel ist zu empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
9.4

We had a really great time with our 3 children at Sheilas Hostel. The staff were were truly fantastic to deal with. Facilities were excellent and we will definitely be back. My only drawbacks, and they were purely personal issues, Were that the room we were in was a bit noisy as it was just beside the stairs. And I felt it was cold. Great business and brilliant for children who have an adventuring steak!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
7.7

A nice hostel in a great location (despite walking up the hill to get there!) The rooms are slightly overcrowded! Four bunk beds in a single room. The men's showered resembled your stereotypical prison showers. Despite this, a nice hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.