Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sheilas Cork Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 3,849 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 3,849 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.2
Sheilas Cork Hostel Located at 4 Belgrave Place, Wellington Road, Cork.
Sheilas Cork Hostel
Ireland
Cork 4 Belgrave Place, Wellington Road
78% 3849
51.9026144 -8.4659504
Sheilas Cork Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sie 2016
6.3

Auberge très bien située pour un séjour à cork. Peu d'espace dans la chambre même si nous n'étions que 4 dans une pièce pour 6. La propreté laisse à désirer, au niveau de la literie mais surtout des douches, toilettes et cuisine.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
20 Sie 2016
9.1

Very impressed with the hostel. Well priced in a good location and the staff were welcoming and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2016
9.1

Heb 3 hele fijne nachten in dit hostel gehad. Er is een keuken waar iedereen 's avonds zelf kookt. Hierdoor raak je gemakkelijk met andere aan de praat. De kamers waren prima, al regende het bij een van mijn kamergenoten wel binnen... het hostel is zuiver en de staff is heel vriendelijk! Beetje jammer dat je met je koffers een heel stijl pad omhoog moet lopen maar ik kom uit een heel plat land, dus vind al gauw elk heuveltje stijl. Het was hartstikke leuk!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2016
6.6

Auberge de jeunesse bien roots ;-) Ne pas oublier le boules quies pour dormir. Le personnel est sympa. Très bonne situation dans la ville. Wifi Gratuit et rapide. Parking "disque" payant en journée 2 € pour 2 heures, un disque payant toutes les 2 heures impossible de laisser sa voiture la journée...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
8.9

Very enjoyable stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Sie 2016
7.4

Bon emplacement - chambre correcte mais toute petite Seul bémol, les voisines de la chambre d'à côté étaient très bruyantes et il manquait le rideau occultant au velux

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Sie 2016
8.6

The hostel has a good value, nice livingroom, big kitchen, although could have more fridges due to the amount of people. Firstly we get a berrom without window, just a small skylight, and he smell wasn't good. So I asked for another one and they gave me it, and then it was good. The breakfast is good for 3 euro, but could have cheese and ham as well. Over all, it's a good hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Sie 2016
8.9

Für eine Nacht durchaus zu empfehlen. Zimmer (8er) leider sehr klein und laut aber ansonsten ein cooles hostel mit sehr großer Küche. Sehr kompetentes Personal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Sie 2016
8.9

Buon ostello, posizione valida

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Sie 2016
6.0

While the location and views are good, the rooms are too basic. Lack of shelves and charging points in the bunks is a major letdown. Its time for an upgrade.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.