Hostelworld.com

Sheilas Cork Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 3,614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 3,614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4
Sheilas Cork Hostel Located at 4 Belgrave Place, Wellington Road, Cork.
Sheilas Cork Hostel
Ireland
Cork 4 Belgrave Place, Wellington Road
80% 3614
51.9024874 -8.4656953
Sheilas Cork Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Maj 2016
6.9

El hostel a nivel general no está mal, pero las habitaciones son muy pequeñas y no están bien limpias...se oye mucho ruido en las escaleras y el desayuno no está incluido en el precio lo cual me parece mal porque no es el hostel mas céntrico ni con el precio más barato... No obstante, hay buen ambiente, los empleados son muy simpáticos y el desayuno aunque lo pagues está bastante bien.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
8.3

the hostel was very usuful for me, but I didn´t sleep because two men were snoring all night. Could you separate people snorer? jajjaja thank you

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
8.6

Staff was awesome! Would totally recommend if your looking for a mellow nice night

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
9.4

Hostel muy bien cuidado y limpio. El personal super amable. No queda muy lejos del centro pero hay una cuesta considerable hasta llegar. Recomendable 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
8.9

Ein wirklich sehr nettes Hostel! Ich war in einem 6 Bett Zimmer was allerdings wirklich sehr sehr eng war, ansonsten gibt es nichts was gegen diese Hostel spricht ! Top Lage nette Mitarbeiter, preis ist super !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Maj 2016
8.0

My wife and I stayed in a private double room, en-suite. Pros: Clean Good location, within walking distance of the city center Cons: A little cramped No dedicated parking (though buying parking discs for the evening and morning we were in Cork were reasonable; if we'd been staying two nights and were exploring the city on foot in between, it would have been a bit more expensive).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2016
9.1

Leider zu wenig kühlschränke für die Menge der Personen. Ware schon sehr ärgerlich. Matratze war bei meinem Bett etwas dreckig unter meinen Spannbetttuch. Die Preisleistung vom Frühstück war super (3Euro) zusätzlich. Der Parkplatz konnte direkt vorm Hostel genutzt werden, leider gehen gebühr. Es musste ein Parkticket gekauft werden, beim spar nicht weit entfernt. 2h für 2 euro. Das ticket musste immer erneuert werden da max parkdauer 2h. Zum freirubbeln ganz komische tickets :D. Sonst super !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Maj 2016
8.0

Lovely, comfortable, friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Maj 2016
6.3

To expensive for the minimum. For each extra you have to pay.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
8.6

Decent hostel, centrally located and friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.