Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shaxi Horse Pen 46 Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 85 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 85 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
Shaxi Horse Pen 46 Youth Hostel Located at No. 46 Sideng Street, , Dali Shaxi.
Shaxi Horse Pen 46 Youth Hostel
China
Dali Shaxi Yunnan/671302 No. 46 Sideng Street
83% 85
26.3158751 99.8530063
Shaxi Horse Pen 46 Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2016
6.6

Cozy atmosphere, cute giant dogs, very nice staff, good price. We were unlucky in that the staff member who is in charge of hiking and the family style dinner was on vacation, so we didn't get to try either. Unfortunately, our room was very stuffy and the air felt dusty, which for my friend meant bad allergies - red itchy eyes, congestion and a lot of sneezing. We avoided the room except to sleep, and he slept poorly. We stayed an extra night though. Others seemed ok, maybe dorms are better?

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2016
9.4

Very nice staff, central location, nice breakfast and very good tour advice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
27 Wrz 2016
9.4

Nice and comfy. Just watch your head. Some low beams.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Wrz 2016
9.7

Superbe, bien placee,propre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
9.1

A very good place to stay in thés béatifie village

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2016
7.7

Nice place, very secure. Dorms were clean and comfortable. Right next to the square

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2016
6.9

el sitio encantador, justo en el centro de la ciudad

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
5.7

When asking about a bus trip, being told the trip is 2 hours when it actually take 5 hours messes up EVERYTHING. Train tickets lost. Hotel for the next night paid for but can't get to it. Over 1000 RMB lost. Rooms are as basic as can be. If you are looking for rustic, it's perfect. The toilets are 20cm from the mattress (no beds) which doesn't make for a very romantic stay. The pizza was good though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2016
10.0

Great hotel and our thanks goes out to the guide-owner-cook. He took us on a great walk in the hills, and it was absolutely marvellous. He also serves up a delicious meal, a great cook and very kind. All the staff was kind. The only snag was my husband kept on hitting his head on the door post, but for the rest all was lovely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lip 2016
7.4

L'emplacement est vraiment super sur la grande place juste à côté du théâtre, par contre l'accueil n'a pas été terrible. Les 2 personnes à la réception n'ont pas été très accueillantes et étaient même très désinvoltes, par contre la jeune femme qui était au bar et au service du petit déjeuner elle par contre était très souriante, très professionnelle, rapide dans la préparation du petit déj. et très attentionnée envers les clients ce qui accentué le contraste avec les 2 préposées à l'acc

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.