Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shanti-Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Wrz 2017
9.4

Location can't be beat. 5 minutes to bus station. 10 minutes to main center. I stayed here 2x

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emilovicmail180
  • Dania, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Wrz 2017
8.6

A pretty cozy place but lacking the air conditioning in our room (top floor). Sketchy looking neighbourhood, but seems fine in the end. The location next to the bus station was a great plus for us, and it is really close to the center of the city anyway. Friendly staff, but not always around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • chodface7494
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Wrz 2017
10.0

Loved every minute of my stay at shanti 100% perfect 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
11 Wrz 2017
8.6

Perfect location when for a quick stop in Skopje, as it is very close to bus station and only 10min walk to the city center, nice staff. Good dorm and nice atmosphere. the facilities may be imporved (only one bathroom inside for the dorms). But a good stay overall

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Wrz 2017
9.1

Staff was very friendly and helpful! The included breakfast was alright, but nothing special! Rooms very clean and beds had curtains for privacy and charging options!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Wrz 2017
8.9

Homely feel and not too far from the centre of Skopje which was absolutely stunning. No parking but not far from some secure parking. Breakfast included in the price is a plus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2017
10.0

Great hostel and great staff 🙏

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2017
10.0

Really nice place. The common room has nice cozy vibe. Like the privacy curtains and outlets on the bed. Nice big lockers. Free breakfast. Bathroom big and clean. 15 minute walk to center. 5 min walk to bus station. Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
4 Wrz 2017
6.9

Only stayed here one night but seemed okay. Quite far from the main city centre and in a bit of an odd and rough area. Didn't experience any sort of atmosphere. Was quite disappointed how late breakfast is served, 9pm-12pm is inconvenient especially if you wanna make the most of your day. Seems like the staff just don't want to work earlier than that. Annoying how you have to walk downstairs and outside just for the bathroom.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
9.1

Zeer goeie ontvangst met goede uitleg hoe, wat en waar. Propere kamers en douches Goed gelegen uitvalsbasis

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×