Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shanti-Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1128 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1128 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lut 2017
10.0

Easy to find, they give you a towel, good blankets, beds all have curtains and reading lamps, lots of extension cords by beds for charging devices, generous breakfast, small but cozy sitting room with guitar. They print and explain a map of the city. Walking distance from bus/train station and downtown tourist areas. Best hostel I've ever stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
9.1

Bonne petite auberge à quelques minutes à pied du cœur de la ville. L'atmosphère y est chaleureuse et tout est à disposition pour un séjour confortable. J'y retournerai sans hésitation

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
9.7

Very nice Hostel close to the city center. Cozy common area and very helpful staff. Had a great time there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Lut 2017
9.1

버스 역에서 십분 내로 도착 할 수 있는 거리였구용 vero라고 대형 마트랑도 가까워요 (참고로 vero 스파게티 면 파는 곳에 신라면도 팔아요ㅎㅎ) 방 열쇠나 잠금장치같은건 따로 없었고 난방기구가 있었지만 너무너무 추웠어요,,, 하루는 춥고 하루는 그냥 그랬네요,, 리셉션 엄청 친절했고 아침 일곱시에 도착했는데 그냥 바로 체크인 해줬어요 조식은 못 먹어봤지만 취사시설도 꽤 잘 돼있었구요 이불이 너무 얇았고 난방이 잘 안된다는 점 말곤 괜찮았던 것 같아요 샤워할 수 있는 화장실이 두개밖에 없었고 한 화장실은 아예 건물 바깥에 있어서 써본적이 없네요 이층도 있어보였는데 올라가보진 않아서 잘 모르겠어요 저는 4인 혼성 도미토리에서 묵었고 침대마다 커튼이 달려있었습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2017
10.0

I only stayed one night but I had a great time . The hostel is small and cozy but there is enough space for everyone there . The staff is super friendly and they make a great ambiance for the guests, specially if you travel alone. I will definitely stay again there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
9.7

Really the only bad thing was that it was too warm inside (unlike most Balkan hostels which were cold).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

Our stay was incredible. The hostel is really nice and small, making it possible to really get to know the other guests. The personnel was really friendly. We got a quick tour of the hostel and an explanation of wat to visit in Skopje. This kind of service is something you won't find in a hotel. There was free breakfast, and although it was really basic, it was a nice surprise. It sounds cliché, but arriving at Shanti-Hostel was like arriving home. I feel like 5 stars isn't enough

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

Very warm atmosphere waiting for travellers out here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Sty 2017
10.0

Can only say that everything is good about this place including the owner and the staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sty 2017
9.4

Staff is really cool, nice atmosphere and nice breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.