Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shanti Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Kwi 2017
8.3

Didn't like the bathroom, it was like one you can find in a sport club.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
7.7

Muy bien todo en general. Volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
10.0

Un lugar muy cálido y con buena onda!!! El parque es el mejor lugar para poder relajarse y recargarse de energía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
6.9

Our bus didn't leave until 3 and the owner charged us a 1/2 day to keep our bags at the hostel and be on the property for 2.5 hours after checkout. I have never heard of this in a hostel before. It was unexpected. Not the best location. A decent length walk on a not very well lit street to get to town. I would not have been comfortable walking it alone. Pool is nice. Yard is nice. Very clean. Not a positive or negative but none of the staff speaks English, just in case you care.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Sty 2017
9.7

El hostel el fantástico, la atención de los dueños y del staff también. Cumple con todas las condiciones para tener una estadía cómoda ordenada y limpia. Yo estoy viajando solo y me sentí muy acompañado por ellos. lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2017
4.6

El Wifi fin No funcionaba, la pileta estaba sucia y la cordialidad del personal estuvo prácticamente ausente

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Sty 2017
9.4

Todo impecable, atendido por gente muy amable y con el jardín con pileta más lindo y cuidado que vi nunca en un hostel. El garage es amplio y la zona es tranquila, a 3 cuadras de la rotonda principal de la ciudad. Lo único para señalar es que los baños, si bien no son malos, no son los mejores, y tuve la mala suerte de que las 2 duchas que me di fueron con agua fría (no le pasó esto a todos mis compañeros; supongo que fue un tema de presión...). MUY RECOMENDABLE!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.9

el lugar era muy lindo, la pile espectacular!!! Algo pequeño para mejorar son los lockers, que no tienen candados...de ultima alquilen el candado o lo den en garantía de algún documento.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
10.0

Shanti Hostel invita disfrutar. Es una gran casa con muy buena energía en la cual la ambientación, los dueños y el parque tienen mucho que ver. El parque es muy grande, tiene pileta, álamos y una brisa agradable todo el tiempo aún en los días de mucho calor. Hermoso Shanti Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Gru 2016
8.0

un lugar muy tranquilo, hermoso jardin y pileta. baños podrian mejorarse pero por el costo que tiene esta perfecto. Esta cerca del aeropuerto, no cerca del centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.