Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shanti Hostel 2

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • itzmewolfman
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 87 Recenzje
19 Wrz 2017
9.1

Nice hostel, great for bus station, the walk to Centre can get a bit tedious. Wifi in your bed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Wrz 2017
8.9

Staff were really nice, location was pretty good and the place as a whole was comfortable. My only real criticism is that they need lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ainsliegareth9560
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Wrz 2017
9.7

Shanti 2 was great! My first hostel in the Balkans, and for your money you get breakfast, and laundry is also included if you stay for at least 3 nights which was awesome! The staff were friendly and passionate about Skopje, and the location put it perfectly within distance to everything, and being close to the bus/train helps so much when arriving late. I went to Shanti1 but accident at first and it looked nice too so definitely would recommend Shanti!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2017
8.9

Nice quiet place with extremely helpful staff. The beds were good, and a nice feature was the curtains that have you a small sense of privacy. Free breakfast and helpful advice from those working there. A place I would highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gisforgroovy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Wrz 2017
9.7

Really chilled hostel with a very social vibe. Staff is friendly and super helpful. Location is very close to City Center and also very safe at night. Only negative aspect I would mention is that there is no lock to the room door.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yohanna_94
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
28 Sie 2017
8.9

Good security, open garden area to socialize as well as an indoor area, clean place with good facilities for use and helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • yykeat
  • Malezja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
26 Sie 2017
9.1

Feel like home. Small and cozy hostel. Helpful and friendly staff. Location close to all attraction, bus station and supermarket. Can improve the breakfast to be more variety.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2017
9.4

Super clean hostel.very friendly staff.Good place for chilling.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Sie 2017
8.0

Clean, comfortable and close to the centre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
18 Sie 2017
6.9

Bit further out of town then we thought. Dodgy streets at night so wouldnt walk alone. Good rooms with curtains, light and powerpoints which was great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×