Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sevilla Inn Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2810 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2810 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2017
9.1

Best hostel I have found in Seville so far!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
9.1

Really liked this hostel. In an amazing location. Facilities were clean. Only issue was that there were only 4 outlets in the room for 6 people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2017
9.7

todo genial !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
9.7

i was very happy that i chose this hostel! great location and very comfortable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
9.1

Sólo me quedé una noche, pero ha sido buena. Desde el primer momento en que llegas el personal está enteramente a tu disposición. Las consignas debajo de la cama me resultaron muy cómodas para colocar todo el equipaje. Sólo es un poco molesta la ducha, ya que no tiene división y se moja todo el baño, y sentí el área común de abajo un poco pequeña, aunque acogedora.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
6.6

This hostel is two separate buildings - on either side of the alley - so I can only speak to the second building. The location is awesome and I enjoyed our little terrace however, the bathrooms were disgusting. There was not enough ventilation or drains so floors remained wet and muddy all day. The hot water lasted a whole 2 minutes before going ice cold (I had to turn off the shower, wait a few minutes and then turn it back on for more hot water). Good for a few nights and nothing more.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Maj 2017
7.1

Funcionários atenciosos mas nem sempre estavam disponíveis. Localização muito boa do lado da catedral. O ambiente é bem montado mas não há muita integração entre hóspedes. Quarto bem simples com tomadas apenas em baixo então as beliches de cima sofriam. Colchão um pouco velho. Banheiro ruim sem box de chuveiro. Apesar de ter vedação na janela ainda é possível escutar o som da rua que é bem movimentada. Não voltaria.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Maj 2017
10.0

Muy bien ubicado, personal muy atento, buen desayuno y muy limpio. Recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

¡Hola! Quiero agradecerte personalmente que nos hayas dejado un comentario tan positivo sobre nuestro hostel resaltando la ubicación y nuestro personal. Mantener el establecimiento limpio es muy importante para nosotros. Nos encanta que te haya gustado tanto el desayuno. Nos gusta mucho que recomiendes nuestro hostel. Me encantaría saludarte la próxima vez que venga a Sevilla. Saludos cordiales. José Ángel -Manager.

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Maj 2017
9.1

Overall great hostel! Not lots of opportunities to meet people. Location was awesome.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello! We want to thank you for taking the time to write your review of our property. Please be informed that we are considering your opinion for the overall experience as a guest. We want to provide a better service experience for every guest, therefore your feedback is very important to us. Thank you for showing us positive things about our hostel and our location!! We hope to see you again in Seville Inn. Kind regards. José Ángel -Manager

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
8.3

Muy bien situado. El personal muy amable,te ayudan con lo que necesites.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por dedicar tiempo en escribir este comentario tan positivo hablando de nuestro personal y de la ubicación del hostel. Espero verte pronto por aquí y saludarte de nuevo. Saludos cordiales. José Ángel- Manager

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.