Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sevilla Inn Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2745 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2745 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
10.0

Impecable! El personal genial! la ubicación inmejorable! Llegamos y nos recibieron con sangrias y pochoclos, charlando nos dijeron a donde ir y que hacer. Tienen un free tour que te busca por la puerta del hostel. El Hostel tiene una terraza muy amplia donde podes subir a comer o desayunar y esta muy buena. Nuestro cuarto muy limpio, era de a 6 pero estábamos solos. Nosotros fuimos en auto y tienen un parking pago a 400 mts. No se puede estacionar en la calle donde esta el hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lut 2017
10.0

Un séjour parfait: staff aimable et souriant, chambre confortable, très bon emplacement. J'ai adoré passé du temps sur la terrasse! Je recommande!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Lut 2017
10.0

Ha sido de los mejores hostales en los que me he hospedado. Espero poder volver. Tenían muy buen ambiente y actividades. Me ofrecieron además hacer un tour siendo gratis. Altamente recomendable! Vuelvo seguro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2017
10.0

This Hostel is so so nice! The staff was amazing. The location is also really good! I will definitely stay there again!😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2017
8.6

should have lockers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
10.0

It was so good! I loved all The guys who are working in. It's a cuddling place, where you can share a bit of yourself with a good glass of sangria.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
10.0

Great stay. Clean bathrooms, comfortable beds, friendly staff! Very neat terrace area. Would recommend 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola !! Thank you for taking the time to write your review of our property, your comments are very much valued. We really appreciate your comments regarding our terrace and staff. Thank you again, and we look forward to seeing you on your next trip to Seville. We invite you to follow us on facebook (/innsevilla) and check our improvements. Best Regards, José Ángel - Manager-

  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

Sevilla inn ! Sevilla inn :))), Uno de los mejores hosteles que he visitado, no es solo hotel, es una Casa con una energia fantastica ! Muchas gracias a todos de la familia Sevilla Inn, empleados, y tambien, unos voluntarios de verdad increibles !!! Nos vemos muy pronto Sevilla Inn, Besos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

Olé, olé y olé! como dicen los sevillanos... Por motivos de trabajo he de hospedarme de vez en cuando en Sevilla y nunca dudo en hacerlo con Sevilla Inn, no sólo por el ambiente jovén y sano que se respira en el ambiente sino también por las numerosas actividades que llevan a acabo lo que me ha permitido encontrar a gente maravillosa de otros países, los cuales muchos de ellos se han convertido en amigos para siempre. Gracias Sevilla Inn, seguir así!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

Staff muy simpático, limpieza perfecta, recién renovado. Volveré seguramente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, thanks por tu comentario y gracias por disfrutar de nuestro renovado hostel. Espero verte pronto por aquí y tomarnos algo en nuestra terraza. En facebook ( /innsevilla ) podrás ver nuestra evolución. José Ángel -Manager-

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.