Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sevilla Hostel One Centro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 2187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 2187 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Lut 2017
9.4

Muy buen hostel. El staff excelente. La mejor onda Malena y Diego. A la noche hay cena gratis que cocina Chang con ayuda de otra gente. Muy rica la comida y muy buena atmósfera en general. El bar crawl también recomendado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
20 Lut 2017
9.7

Great hostel! Everyone is so friendly, and if you stay more for than one day you'll definitely make friends with most of the staff. Rooms are good. They have free snacks in the morning and free group dinner which is always amazingly prepared! They also organize a pub crawl every night if you're interested. Location might seem just a little off but most things are within 20 min walk. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
9.4

Wouldn't hesitate to return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
10.0

No se puede pedir más. Céntrico, con encanto , agradable, buen personal atento y servicial y a un precio super-económico. ¡ Gracias! por hacer que viajar y hacer turismo sea una experiencia memorable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lut 2017
8.9

Hostel was nice. Really close to everything. Stuff at reception were always really nice, the others mostly kept to themselves. Only problem was wifi didn't work in my room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
8.9

Fantastic place- very well located with friendly and informative staff. Lovely courtyard for group dinners where it's easy to get to know fellow travellers. Recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
10.0

This place makes you feel right at home - the people and the atmosphere are awesome. The free group dinners and pub crawl every night are great and make it super easy to make friends! Really cute square right outside that's always full of people sitting and chatting. 10/10 would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
10.0

Very good hostel. Cordial staff and yes, they offer free dinner:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.4

I booked the private room with bathroom which was clean and comfortable. The communal area and the hostel organised activities made my stay really. They made it really easy for you to meet new people or just have a chat. They offered free evening meals, pub crawl and to join the free walking tour. The meals were lovely. It was raining so we couldn't make use of the rooftop area but it would be nice to return for the summer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fthumerel1060
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lut 2017
9.4

Awesome place, nice people, great experience !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.