Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sevilla Hostel One Centro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 2,147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 2,147 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
Sevilla Hostel One Centro Located at Calle Angostillo, 6, , Seville.
Sevilla Hostel One Centro
Spain
Seville 41003 Calle Angostillo, 6
96% 2147
37.3941150 -5.9937844
Sevilla Hostel One Centro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

This hostel would easily be the best one I've ever stayed in. The staff are fantastic and so friendly and the free dinner every night is incredible and a really great way to meet people! Perfect location, comfortable beds and great facilities. Would stay here again in a heart beat!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
9.7

This is a really welcoming warm hostel. The staff are incredibly inclusive and kind. I felt very much at home at this hostel. The free dinner is so nice. You sit down together and have some good food and conversation. The hostel is clean and in a good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
10.0

One of the best hostels I've ever stayed at! Amazing staff who are extremely helpful and friendly, great location with an awesome rooftop and great atmosphere. The dinner every night made it easy to meet people even if you are travelling alone. Would 10/10 recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • taehyung0401
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
9.4

대체로 깔끔하고 직원분들이 친절하게 알려주셔서 머물기 편했습니다!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
9.1

Great atmosphere and great place to meet fellow travelers! I would definerly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Sty 2017
9.7

Great hostel. Nice staff and atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • albhnd
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Sty 2017
9.1

Great hostel! Super friendly staff, great vibe and the free dinner was delish

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Sty 2017
10.0

Todo absolutamente excelente. La limpieza, la ubicación, los servicios, la seguridad, etc. Destaca por sobre todo la buena onda del personal. Ariel, Diego y Malen, verdaderamente hicieron que la pasase increíble en Sevilla. Siempre dispuestos a ayudar y recomendarme lugares. Otro punto para destacar son las cenas, hechas por el genio de Chang, que le pone mucho amor y sabor a cada comida. Si querés pasarla muy bien, conocer gente y recorrer Sevilla, andá a Hostel One sin pensarlo dos veces.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
9.4

Amazing hostel - the staff are so kind and helpful. Free dinners every night are an amazing way to meet new people. Perfect place for a solo traveller to meet new friends!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Sty 2017
9.4

Super Ort um Leute aus der ganzen Welt zu treffen. Es gab jeden Abend ein kostenloses Abendessen bei dem sich alle kennenlernen konnten. Außerdem wurden Walking Touren und Pub crawls angeboten. Die Stimmung war super gut und sehr entspannt. Jederzeit wieder!:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.