Hostelworld.com

Sevilla Hostel One Centro

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1,734 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1,734 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
Sevilla Hostel One Centro Located at Calle Angostillo, 6, , Seville.
Sevilla Hostel One Centro
Spain
Seville 41003 Calle Angostillo, 6
96% 1734
37.3941150 -5.9937844
Sevilla Hostel One Centro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

todo perfecto! excelente la atencion, la ubicacion y la cena gratis estuvo muy buena para conocer gente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
9.7

Muy amables todos, desde que llegué me atendieron muy bien, sin duda me volvería a quedar ahí

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
8.3

Booked this hostel very last minute. Awesome location, fantastic if you're travelling alone as its really social. Free dinner was so yummy. Very high price for a hostel. One I would not be able to afford for a longer period of time. All in all, worth the stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • anneruthw
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
25 Kwi 2016
9.7

Staff is awesome. Location is good, its situated at a square where you can sip pre dinner Sangria and in a nice 10 minute walk you are at the Cathedral and Alcazar. Room I stayed in was nice, especially because we only were with the two of us in a 4 bed dorm. Have some allergies what made it difficult to join the free dinner, the cook was lovely and decided to make a very nice meal especially for me so I could join the dinner. Lovely! Big thumbs up for this hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Kwi 2016
10.0

Excellent Hostel!!! Ariel and the girls who work there do an amazing job!!! Excellent location, excellent atmosphere, excellent facilities!! Will go again for sure!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2016
9.1

Great hostel! Awesome location , super nice staff, good amenities. The free dinner was great too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • larra444332
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Kwi 2016
10.0

Recomiendo este hostal sobre todo para personas que viajen por su cuenta. Muy buen rollo. Organizan cada noche salidas a los bares de la zona, y te facilitan conocer al resto de gente. También preparan cenas cada noche donde se reune la gente (international, en su mayoría) en torno a una gran mesa, en un patio estilo andaluz. La ubicación es muy buena, cerca de la Catedral y de barrios más auténticos de Sevilla. Fantástico, hasta pronto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
9.4

Bien située (environ 30 min de l aéroport pour 31€ le taxi et environ 20 min à pied de la station des bus). Galerie commerciale et supermarché el corte ingles à 5 min à pied. Proche des centres d'intérêts principaux (max 15 min à pied) Chambre propre (pour la chambre individuelle literie bof mais grande sdb). Petit dèj gratuit mais juste thé et gâteaux, repas du soir gratuit (plat et dessert). Point négatif : le bruit et la musique jusqu'à minuit dans le patio juste sous les chambres, cuisine pe

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
9.1

Great location and the free dinners make it very easy for solo travelers to meet people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

One of the best hostels I have ever stayed in! Great atmosphere, great facilities, great staff. Won't stay anywhere else in Sevilla.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.