Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sevilla Hostel One Centro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,991 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,991 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Sevilla Hostel One Centro Located at Calle Angostillo, 6, , Seville.
Sevilla Hostel One Centro
Spain
Seville 41003 Calle Angostillo, 6
95% 1991
37.3941150 -5.9937844
Sevilla Hostel One Centro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
10.0

Todo excelente! Tal vez aumentaría un poco la calidad si se pidiera que las maletas se tuvieran que guardar en los lockers para facilitar la movilidad. Pero fuera de eso cena deliciosa, ubicación excelente, personal amable, ambiente increíble. Además todos los días tienen walking tour andando y los llevan a un bar si quieren! Además tienen cervezas y demás comodidades. Lo recomiendo ampliamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Wrz 2016
8.9

위치좋고 직원분들도 너무 친절하시고 좋은데 진짜 밤에 많이 시끄러워요ㅠㅠㅠ 저는 어디든 잘자는 타입이라 시끄러워서 잠 못잔적이 없는데 여기는 정말 ㅋㅋㅋ 옆에서 이야기 하는 것 같은 느낌.. 그리고 청결도도 막 좋은 것 같지는 않아요ㅠ 청소 열심히 하시는 것 같은데 낡아서 그런가 ㅠㅠ 화장실도 그렇게 깨끗하다는 느낌은 못받았고ㅠㅠ 하지만 석식도 무료고(먹어 보지는 않았음 ㅠ 맨날 늦게들어가서) 아침에 간단한 간식도 무료고 컴퓨터 사용할 수 있는 것 같았고 직원분들이 너무 친절했고 같은 룸 메이트 분도 너무 착하셔서 좋은 추억 많이 가지고 가요!! 가격대비 만족만족!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

I've stayed in a lot of hostels and this is one of the best. Great location, lovely, helpful staff, great common areas and tasty free dinners every night. Can't fault the place. Definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Wrz 2016
9.1

The free breakfast / snack leaves a little to be desired. Biscuts and nutella do not a meal make.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Wrz 2016
10.0

Staff were vey friendly and the location was great. I also loved the curtains on each bed for extra privacy and hostel was always kept clean. Also the free dinners were good and a great ways meet new people :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
9.7

Sevilla One Hostel makes everyone feel at home! From the beginning of my stay until the end, the staff was so kind and helpful. I met a lot of nice people to talk to there. There is a nice community and friendly vibe there. I also like the rooftop for chilling or doing some exercises. The free walking tour was great and the pub crawls were quite fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

Tutto meraviglioso

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Wrz 2016
8.6

Staff are nice and willing to help Room is clean ,but the bathroom is a bit smelly Location is not bad, close to city centre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2016
6.3

The hostel was in a pretty old situation. The ensuit bathroom really didn't look nice and I have seen several cockroaches. There was a really bad smell as well. The free dinner at night is nice but pretty simple. Stayed in cheaper and better hostels before.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
10.0

It was perfect location. Very nice place. I wouldn't think twice before going back. Def when I go back to Sevilla that's where I'm staying

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.