Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.0
Seven Heaven Located at viale Monza, 16, , Milan.
Seven Heaven
Italy
Milan Lombardy 20127 viale Monza, 16
92% 294
45.4888939 9.2177363
Seven Heaven
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Kwi 2016
9.4

Les plus : + Propreté et grandeur de la chambre + Propreté et grandeur des 2 salles de bain + Bien situé, car proche du métro, et pour ceux qui préfère marcher, il suffit de remonter une rue très commerçante, donc profiter pour faire du shopping avant d'arriver dans le centre ! Les moins : - Il n'y en a pas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

Nous avons été très bien reçues par Diego et Rossella. De bons conseils sur notre visite à Milan et une grande disponibilité de leur part. Un petit déjeuner complet avec des gâteaux maison. Une propreté irréprochable. Vue magnifique sur la ville. Le lieu est assez stratégique, à côté d'une station de métro . Nous y reviendrons.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Kwi 2016
8.6

Good place to stay for a few days i.e. a weekend trip to Milan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
9.4

The owner cooked the breakfast for us, made eggs and capuccino :D. He prepared us breakfast to take away when our train leave before breakfast hour. The location is amazing with the two main metro lines stopping at 500m from the hostel. Family environment and really clean. So far the best hostel on Italy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ciaranajl608
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Mar 2016
8.3

Nice place, good location, clean, spacious. However, service could be improved. Checkout was at 11am but I was woken from 9am by the staff talking loudly in the corridor and I couldn't sleep. At 10.55am, the owner knocked on my door to inform me of checkout and I was rushed thereafter despite having not slept. Noise can happen in hostels but this place calls itself a "BnB" so I expect better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
9.7

We're happy that we choosed for Seven Heaven. Friendly hosts: Diëgo and his girlfriend were always in the neighborhood for help if necessary. We had a delicious breakfast with everything we needed. The bathroom was big and clean. If we will come back to Milan, certainly we chose again for Seven Heaven. Easy to reach the citycentre and railwaystation. Nice skyline and a quiet part of town with supermarket in the neighborhood. Price - quality is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
10.0

Boa localização pois encontra-se a 1 Km de distância da estação central e a apenas 200 metros de 2 estações de metro. Fomos muito bem recebidos pelo Diego e pela Stella que nos fizeram sentir como estando em casa. Os quartos são espaçosos, bem climatizados, sossegados durante a noite e estavam bem limpos. Internet Wi-Fi grátis e com boa rede. Pequeno almoço excelente. Quando regressar a Milão irei certamente lembrar-me em voltar ao B&B Seven Heaven.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lut 2016
9.4

It is actually a Guest House, not a hostel. Everything was great. Diego (the owner) was supper nice, gave us a map and a lot of tips the Milano. We got a double bed room, for me and my boyfriend. Everything was super clean, the breakfast was great. Guest House is 10 minutes away from Duomo, by Metro, had a lot of restaurants near by and was 3 minutes away from the metro station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.