Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 7.9
Serenity Gotic Hostel Located at Ample 24, , Barcelona.
Serenity Gotic Hostel
Spain
Barcelona Catalonia 08001 Ample 24
88% 399
41.3801414 2.1798956
Serenity Gotic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
9.7

great facilities, great location and really good services

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
9.1

everything excelllente in this place, very simple but with the necesary

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Maj 2016
9.4

We booked this last minute as our booking cancelled, and we worried about what it would be like as we didn't have many options available. We needn't have worried though, it was probably the nicest hostel I've stayed in. The rooms were nice and not too hot. The bathrooms were great and clean (though I never figured out if it was soap or water in the soap dispenser), the shower was lovely. I've stayed in many districts in the city, but this area was a revelation. So much food and culture

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Islandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
5.7

This place was not a nice as it describes the bed was horri le and sunk in the middle, the walls haf some stains and the lighting was very poor, the location was the best thing about the hostel. Not a dream place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • fermadridmexico7009
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Maj 2016
9.7

El hostal es un departamento en un edificio precioso, y aunque hay que subir algunas escaleras vale la pena. La relación calidad-precio es ideal. Muy limpio y seguro, con una ubicación magnífica, a dos cuadras del mar, y muy cerca de la Rambla, Metro, etc.; te ofrece un lugar acogedor para descansar después de un día y noche largos; dicen que la calle es ruidosa, yo no lo noté. Es un lugar básico pero lindo y el personal es muy amable, se preocupan por ti. Además me encantó el obsequio. Volveré.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
7.4

Stayed here for 4 nights at the beginning of May. Couldn't have asked for a better location! But beware of the climb up to the hostel - it's on the third floor (which is actually the 4th) and even my fitness fanatic friend struggled with the stairs. There isn't a great deal of atmosphere due to the nature of the place, and we didn't actually see any other guests during our stay there (despite it being fully booked). But it's ideal if you just want a base whilst you're in Barcelona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
9.4

Fourth floor, no lift and marble stairs so not so easy to manage with children. Other than that FAB xx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
8.6

good ubication, goods rooms, very beautiful city i love barcelona!!!!! gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
9.7

nicest hostel in the city, the staff fantastic, very kind and very helpful, next to a great bar and near from the beach

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja, z którego do odkrywania tego wspaniałego miasta. Bardzo przestronne miejsce, czysty i dobrze wyposażony. Wielki zrobić własne śniadanie w schronisku, personel był bardzo pomocny i miły.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.