Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 394 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 394 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.8
Serenity Gotic Hostel Located at Ample 24, , Barcelona.
Serenity Gotic Hostel
Spain
Barcelona Catalonia 08001 Ample 24
88% 394
41.3801414 2.1798956
Serenity Gotic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Maj 2016
9.4

We booked this last minute as our booking cancelled, and we worried about what it would be like as we didn't have many options available. We needn't have worried though, it was probably the nicest hostel I've stayed in. The rooms were nice and not too hot. The bathrooms were great and clean (though I never figured out if it was soap or water in the soap dispenser), the shower was lovely. I've stayed in many districts in the city, but this area was a revelation. So much food and culture

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Islandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
5.7

This place was not a nice as it describes the bed was horri le and sunk in the middle, the walls haf some stains and the lighting was very poor, the location was the best thing about the hostel. Not a dream place.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • fermadridmexico7009
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Maj 2016
9.7

El hostal es un departamento en un edificio precioso, y aunque hay que subir algunas escaleras vale la pena. La relación calidad-precio es ideal. Muy limpio y seguro, con una ubicación magnífica, a dos cuadras del mar, y muy cerca de la Rambla, Metro, etc.; te ofrece un lugar acogedor para descansar después de un día y noche largos; dicen que la calle es ruidosa, yo no lo noté. Es un lugar básico pero lindo y el personal es muy amable, se preocupan por ti. Además me encantó el obsequio. Volveré.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
7.4

Stayed here for 4 nights at the beginning of May. Couldn't have asked for a better location! But beware of the climb up to the hostel - it's on the third floor (which is actually the 4th) and even my fitness fanatic friend struggled with the stairs. There isn't a great deal of atmosphere due to the nature of the place, and we didn't actually see any other guests during our stay there (despite it being fully booked). But it's ideal if you just want a base whilst you're in Barcelona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
9.4

Fourth floor, no lift and marble stairs so not so easy to manage with children. Other than that FAB xx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja, z którego do odkrywania tego wspaniałego miasta. Bardzo przestronne miejsce, czysty i dobrze wyposażony. Wielki zrobić własne śniadanie w schronisku, personel był bardzo pomocny i miły.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2016
10.0

So helpful! From every aspect. The owner is a kind man who cares very much about the hostel and your stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2016
10.0

recption staff very helprul, in the middle of the city, beds were confortle with plenty of space in the dorm, good facilities too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

w dzielnicy gotyckiej, na ulicy jest bardzo głośno, ale atmosfera w schronisku jest świetna, bardzo czyste i wspaniałe udogodnienia, dali mi dobre wskazówki na spacery.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2016
9.7

nice downtown location,kind staff and good price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.