Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Serenata Hostel Coimbra

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 702 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Cze 2017
10.0

Gostei muito do local sob todos os aspectos, principalmente da origem do prédio e sua localização que permite conhecer os lugares indicados na cidade todos a pé, recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
7.1

Schönes Hostel im Herzen von Coimbra. Leider für unsere Bedürfnisse etwas zu "erwachsen"... :) heißt, kein Programm von Seiten des Hostels, viele Pärchen oder auch ältere Paare, nicht sehr jugendlich... Ansonsten tolles Haus mit hohen Decken, waren alleine im 8er Zimmer. Das Frauen-Badezimmer war leider einen Stock über uns... Wer ein ruhiges zentrales Hostel sucht, ist hier richtig!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Cze 2017
9.4

Ótimo ambiente, localização e presteza da equipe de funcionários. Café da manhã ótimo! Se mantiverem assim continuarão bem avaliados!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Cze 2017
7.7

C'est vraiment un très bel endroit où rester, mais il y a plus une ambiance hôtel que hostel... La cuisine n'est pas vraiment bien équipée, mais côté propreté c'est vraiment super, il n'y a rien à redire!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • roxannecousineau4716
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
9.1

Magnifique auberge, salle de bain tres propre . Staff très gentil. Auberge plus relaxe et j'ai adorée mon expérience .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Maj 2017
9.7

This hostel was the most grand I have ever stayed at. The staircase alone makes it worth the stay. Don't get me started on the bathrooms! Once you stay here you will know what I mean. The kitchen and dining area was fine. The bar and lounge area was a nice addition. The hostel is located between the river and the university so its a good halfway point up the steep hill. The staff were also very nice and helpful. There's a funky jazz bar close.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Maj 2017
10.0

A really nice hostel, great place to stay. Excellent location, comfy beds, nice breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Maj 2017
7.1

Housed in a beautiful old building, right opposite the Se Velha and a short walk from the University. The WiFi access is a bit tedious, since you need to log in with a code every time you reconnect. The hostel bar is definitely one of the better ones I've seen. Adequate breakfast though the ambience is a little dull. The Hostel also seems to attract an older clientele, which makes for a mixed environment. Avoid the private rooms in the adjacent wing, the bar next door will keep you up all night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Maj 2017
10.0

Had a really good time - really great staff and friendly feel. Nice walk to all important sites - couldn't imagine a better hostel in Coimbra

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
2 Maj 2017
8.0

Good hostel. Well located in the old Coimbra. Good faciilities and breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.