Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Serenata Hostel Coimbra

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
Serenata Hostel Coimbra Located at Largo da S Velha 21/23, Coimbra, Coimbra.
Serenata Hostel Coimbra
Portugal
Coimbra 3000-383 Largo da S� Velha 21/23, Coimbra
90% 661
40.2088970 -8.4266692
Serenata Hostel Coimbra
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • babi_pocciotti1004
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Sty 2017
10.0

Staff = 100% super cool guys and very helpfull!!! The building is an old maternity... Beautiful!!! The rooms are HUGE!!! Space everywhere!!! The bathrooms and shower rooms are super new, super clean and very very good!!! It's definitely on my top 3 of the best hostels that I stayed in the world!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
10.0

O melhor hostel que já fiquei e viajo muito, por quatro continentes! Tudo perfeito!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
6.0

This hostel is more like a hotel with huge hallways and staircases but without much else. It was basically silent everywhere, with zero atmosphere or any sort of common room. I would definitely not recommend staying here. It was sterile and unfriendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Gru 2016
8.9

Localização perfeita, boas condições, staff altamente!! Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Paź 2016
8.6

great location great bed no atmoshpere and very little activity

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
6.9

trop de bruit !!! toute la nuit !!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Paź 2016
9.7

Excellent hostel. Location couldn't be better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
9.4

Beautiful hostel.. It looks like an old mansion.. The bathrooms are gorgeous beautiful wooden staircase, high ceilings and nice bunk beds. I had an amazing time here. The only thing that I didn't like was that the breakfast finished too early, and I was never able to make it on time. Also, there is a lack of group events to bring the hostel guests together.. But it is an awesome hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
5.4

The rooms are big, the beds are comfortable and the bathrooms are modern and very clean. However; this hostel feels like a hotel. The staff aren't friendly or overly helpful (despite somehow winning an award in 2013). What bothered me the most was the noise at night. People are shouting, screaming attempting to play instruments honking horns and revving engines for no reason. Do yourself a favor and book a hostel elsewhere and away from this location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Sie 2016
8.3

Nice Place, Vera good locariam

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.