Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Serenata Hostel Coimbra

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 668 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 668 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
10.0

Cet Hostel est magnifique et géré par un personnel très efficace et remarquablement aimable. Je pense que c'est la meilleures se de Coimbra. Je la recommanderai à mes amis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Lut 2017
9.1

First: if you are looking for the typical hostel atmosphere, this COULD not be what you are looking for. Infact, this hostel seems like an hotel. That could be a pro if you like these kind of environments ! Beds were very comfortable, bathrooms were big and clean and the breakfast was better than most of the hostels I have ever been. Probably, during summer, there could be more 'hostel atmosphere' than i experienced in January. Would reconsider if again in Coimbra!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
8.0

A equipe foi solicita quando eu pedi pra trocar de quarto e fui atendida. O hostel é bem localizado, mas fica em uma ladeira, então se for andando da estação, prepare as pernas. O prédio é bem velho, embora tenha passado por reforma, o piso range quando você passa. O staff não soube passar informações de restaurantes, então é bom fazer uma pesquisa antes de restaurantes bons na cidade.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
9.7

Struttura in ottima posizione, a pochi metri dalla cattedrale (dalla stazione ci sono circa 15minuti). Personale gentile e disponibile, mi hanno permesso di lasciare la valigia anche dopo il checkout. Camere confortevoli e struttura pulitissima, ottima anche la colazione. Lo consiglierei sicuramente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • babi_pocciotti1004
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Sty 2017
10.0

Staff = 100% super cool guys and very helpfull!!! The building is an old maternity... Beautiful!!! The rooms are HUGE!!! Space everywhere!!! The bathrooms and shower rooms are super new, super clean and very very good!!! It's definitely on my top 3 of the best hostels that I stayed in the world!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Sty 2017
9.4

Not much atmosphere to play with other travelers, but it was a good place to take a rest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
10.0

O melhor hostel que já fiquei e viajo muito, por quatro continentes! Tudo perfeito!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Sty 2017
6.0

This hostel is more like a hotel with huge hallways and staircases but without much else. It was basically silent everywhere, with zero atmosphere or any sort of common room. I would definitely not recommend staying here. It was sterile and unfriendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Gru 2016
8.9

Localização perfeita, boas condições, staff altamente!! Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Paź 2016
8.6

great location great bed no atmoshpere and very little activity

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.