Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Serenata Hostel Coimbra

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 634 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 634 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
Serenata Hostel Coimbra Located at Largo da S Velha 21/23, Coimbra, Coimbra.
Serenata Hostel Coimbra
Portugal
Coimbra 3000-383 Largo da S� Velha 21/23, Coimbra
89% 634
40.2088970 -8.4266692
Serenata Hostel Coimbra
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Sie 2016
8.3

Nice Place, Vera good locariam

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
9.4

Adorei as instalações e a decoração que remete ao passado do prédio mas de forma atual! A localização é muito boa, bem próximo a Universidade de Coimbra!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sie 2016
8.6

Buena ubicación y trato muy correcto. Quizá al encontrarnos en la tercera planta, lo de subir y bajar equipajes un poco incómodo a nuestra edad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sie 2016
10.0

This is a great place. The rooms are beautiful, large, and clean. Great beds in both design and comfort. Very friendly and helpful staff. The location is great as it is next to the university and museums. It is on the top of the hill, so be prepared for a climb from the bus or train or get a taxi. 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
9.1

It looks like a hotel ! Beautiful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
10.0

Friendly staff, very clean, well located and food atmosphere. Great stay !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
10.0

assolutamente uno degli ostelli piu belli in cui sia stato soprattutto se si guarda il rapporto qualità prezzo. camere belle e spaziose, bagni super accessoriati e belli, buone zone comuni e colazione. in super centro della città. assolutamente consigliato.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
10.0

Incredible! Beautiful place, confortable room and nice staff. We asked if was possible to make the breakfast half hour before andd they made one hour before! Very kindly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
10.0

The hostel is in an absolutely beautiful building! Literally quite jawdropping when you walk in for the first time. The rooms were huge and clean, lockers and breakfast free. And the showers were great too. Nothing to complain about!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • BigBackPack
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Lip 2016
8.9

I stayed 1 night in August. The city was dead because university classes were over, so no students around. The hostel, anyway, is really nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.