Hostelworld.com

Seoul I Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 528 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Seoul I Guesthouse Located at 147-46, Donggyo-Dong, Mapo-gu, Seoul.
Seoul I Guesthouse
South Korea
Seoul 147-46, Donggyo-Dong, Mapo-gu
93% 528
37.5593604 126.9258213
Seoul I Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
9.7

Sehr gutes Hostel nahe einer Bahn- und Metrostation und einiger guter Kneipen. Mehr brauche ich nicht. Sehr freundlicher und hilfsbereiter Staff. In Seoul jeder Zeit wieder das Seoul I Guesthouse!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2016
8.9

The location is easy to find and our room was very nice. Enough space for the two of us and it was cozy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2016
10.0

One of the best hostels I've stayed in, very clean with great facilities, breakfast and incredibly friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
9.1

This was actually the nicest hostel of my Japan and Korea trip in terms of atmosphere! Very nice people, everything is very clean and location is great! I totally recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

Lovely hostel, great atmosphere and staff. Really enjoyed my stay!! Would recommended to all!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
10.0

Great place. If I ever get back to Seoul I am definitely staying here. Everything about this place was great. Staff was very good and fun to talk to also. great place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
8.6

The room and facility was tidy and neatly arranged, with working essentials. I would recommend to others.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
9.7

Staff is very nice rooms and beds are clean and overall a very friendly atmosphere. Very conducive for meeting other travelers and making new friends. Also a good location. Short walk to the train that'll take you to Incheon airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
10.0

What a lovely stay! Helpful staff, good breakfast, easy to find from train station, easy to get to from Incheon airport, close to the action yet situated on a delightfully quiet street. Thank you to the staff for making us welcome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
9.7

I had an amazing time here. For a hostel, there was a great amount of privacy and security. It was a very social hostel in a great location. My only complaint would be the showers are a bit small but it honestly was not a huge problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.