Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 205 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
Seneca Hostel Located at Calle Conde y Luque, nº 7, , Cordoba.
Seneca Hostel
Spain
Cordoba Andalusie 14003 Calle Conde y Luque, nº 7
87% 205
37.8803410 -4.7808176
Seneca Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Paź 2016
9.7

Fabuleux, un personnel souriant, des chambres spacieuses et propres, le tout à quelques mètres de la mosquée de Cordoue !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
10.0

El hostal esta muy bien situado a menos de 5 minutos de la catedral. Una habitación tranquila y limpia, calidad precio perfecta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Wrz 2016
8.6

it's a very beautiful hostel and the people are very nice. The only bad thing is that it is very noisy. we hear everything from a room to another and especially, there is a huge problem in the room were I was: when the people in the neighbour room were using the tap, the noise of the tube/boiler was so strong in my room! so at 4 am it wake me up. The neighour didn't realise but I just wanted them to stop that! But if the neighour avoid to drink in the middle of the night, the hostel is perfect!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
9.4

Very cute hostel in a great location. Super charming and filled with all sorts of nice atmospheric touches. Friendly staff though as far as I know they couldn't speak any English so make sure you bring your phrase book if necessary!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Good afternoon, Other staff speak English, but when you arrived at the hostel arrived speaking Spanish. That's why our staff spoke in Spanish because you speak our language, Still, I hope your stay has been pleasant. best regards Thank you

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
6.0

nous étions dans une chambre donnant sur la rue donc très bruyante , la clim fonctionne bien mais comme il n'y a pas 1 bonne isolation le frais ne reste pas longtemps ...le personnel est accueillant et agréable

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2016
10.0

Hermoso hostel ubicado cerca de los principales lugares para ver en Córdoba, seguro, alegre pero tranquilo. El personal muy predispuesto a ayudar. Fuimos por una noche y nos quedamos dos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
9.4

Très bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Lip 2016
8.9

Friendly staff! Simple but nice big & bright rooms (same goes for the shared bathroom) with good airco. Location is excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.