Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 224 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 224 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
8.0

Limpio y centrico muy bien calidad precio

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
6.6

The internet stop working curinga the night until the next day

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
8.3

No sabría como definir el hostal, solo se me ocurre la palabra único. Muy bonito, en una ubicación perfecta, original y acogedor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
5.4

La persona que atiende es muy simpática y te ayuda en lo que necesites. Está muy bien situado. La limpieza mal. Barra de entrada con mucho polvo. Una salita que en su día servía para calentar desayunos o comida, con microondas, muy sucia y muy mal olor. Habitación muy justita, cama rota sin arreglar, cerámica de baño a punto de caer. Precio asequible pero para lo que se ofrece tampoco es una ganga. Tiene muchas posibilidades pero hay que hacer modificaciones.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2017
8.0

Si lo que se busca es dormir en un lugar con historia, en plena judería, este es el sitio. Sin grandes pretensiones, aunque ciertamente se podría reformar un poco, respetando el estilo. El personal muy amable y familiar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
9.1

El sitio esta bien. Acorde a lo esperado. Muy tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sty 2017
10.0

Excelente lugar para quedarse en Cordoba. Cerca de todo lo que uno necesita.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
8.9

Good: when the staff were there (until 8pm), they were helpful and kind. location (4 min from Mezquita) was excellent. Bad: we stayed in January and the room was exactly the same temperature as the outdoors (around 40 F). because of this we woke up multiple times a night and had to put on our coats upon stepping out of bed. we were not offered a space heater and there was nobody available at night to help. bed also partially collapsed when we sat down on it (though it was fixable).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
8.0

Good location, just 3 min to the cathedral. Room is ok and fine. but wifi signal is not good at the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
4.6

We checked in with our two sons (teen-agers). They had a room on the 3rd floor and could not get the wi-fi there. There was a broken window pane and stray cats outside on the roof. Our room was represented to be non-smoking, but it was on the first floor just off of the main cafe area, with a window that only closed with shutters, so all of the smoke from people smoking in the cafe area travelled into the room. We were disappointed with the accommodations and checked out right away.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.