Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
5.7

Chambre acceptable pour une nuit mais pas plus. Pièce sombre, à peine aérée, aucune intimité par rapport au patio ou à la chambre voisine. Confort bien inférieur aux gites d'étape ou auberges de jeunesse françaises pour un prix largement double

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Maj 2017
8.0

Ein zweites Badezimmer wäre hilfreich. Wir waren zwei Nächte dort aber leider wurde am zweiten Tag nicht mal der Mülleimer geleert. Sonst rundum zufrieden.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
9.1

Cute wee place. We had a private room, the space was small but comfortable. Very good location and a nice rooftop hangout area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
9.4

Está en plena judería, por lo que está cerca de todo. El servicio muy bien, muy atentos. Nos ofrecieron a cambiar a una habitación de las mismas características de nuestra reserva pero más amplia ya que íbamos con un bebé y carrito.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
3.7

El servicio ( baño ) sucio, sucio, sucio. muy sucio !!!! Baño compartido para varias habitaciones. La habitación no tiene armario ropero, dispone de una taquilla de hierro . Las camas, incómodas. No volveré y por supuesto, no lo aconsejaré a nadie.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Maj 2017
4.6

Instalaciones y habitación muy cutres. Sensación de suciedad nada mas entrar a la habitación. Se oyen todos los ruidos, desde la gente que habla en la calle, hasta la ducha y el secador de las habitaciones de al lado. Cama malísima, nos despertamos con dolor de espalda al día siguiente. Por 65 euros la habitación doble me esperaba algo más decente. Malísima calidad-precio

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Maj 2017
9.4

a well located accommodation very close to the tourist area and facilities, comfortable and clean with nice courtyard, would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
8.0

Très bonne situation, accueil charmant mais du bruit la nuit dans le patio (c'était un we).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
8.3

Hôtel très sympathique bien situé pour le tourisme, mais situé dans une rue TRÈS bruyante, beaucoup de restaurants et de passages. Nous avions une chambre avec salle de bains commune dans laquelle étaient aussi les toilettes. Valable pour un court séjour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
7.1

El sitio está muy bien situado y las chicas que lo regentan son muy amables, pero estuvimos 3 dias y nos nos hicieron la habitación ni uno. Y el sitio es muy muy viejo, con un mobiliario desastroso. Necesita una reforma superurgente. No hay tele en las habitaciones.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.