Hostelworld.com

Second Home Hostel

  • Hocapasa Mahallesi Ebussuud Caddesi No : 19 Sirkec, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,049 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,049 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
Second Home Hostel Located at Hocapasa Mahallesi Ebussuud Caddesi No : 19 Sirkec, , Istanbul.
Second Home Hostel
Turkey
Istanbul 34110 Hocapasa Mahallesi Ebussuud Caddesi No : 19 Sirkec
92% 1049
41.0129028 28.9764484
Second Home Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
8.3

Hostel was in a great location, very easy to walk around and see the main sites of Istanbul. Rooms were quite hot, no fan or air con but kept very clean. Bathrooms are fairly clean however only one working shower. The wifi was very good, worked all over hostel which was good and the staff were very helpful and accommodating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2016
10.0

Wonderful location, clean, cosy rooms and very welcoming staff male this hostel my favourite place to stay in Istanbul.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Cze 2016
7.7

Very nice atmosphere, helpfull stuff and good location, 10minutes from St sophia and blue mosque

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
8.6

Abbiamo trascorso una perfetta settimana nel cuore della città. Comodissima la posizione, perfetta per raggiungere qualsiasi posto. Personale gradevole e disponibile. Ottimo il rapporto prezzo/qualità che ci ha permesso di risparmiare senza rinunciare alla posizione strategica. L'atmosfera amichevole ci ha introdotti nella vita locale e le preziose indicazioni ricevute sono state fondamentali per la buona riuscita della nostra vacanza. Torneremo sicuramente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Albania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
10.0

GREAT location, super STAFF. highly recommend this place.!!Super friendly atmosphere, helpful and nice Staff.. yummy breakfast. Many tips from guys working there. Clean and comfortable stay in great location old city town...HOSTEL guys were so nice and ready to help in every second, we also received great and kind advices and ideas about were to go every day! The rooftop terrace was great, the rooms comfortable, the location just perfect, i It was really fantastic to stay at second home hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2016
10.0

I had a great time at Second Home! All the staff were very welcoming and friendly, they are made sure I had all the information to enjoy the city. The Turkish dinner and drinks on Friday night was a great way to get to know other people from the HOSTEL- some delicious ravioli and shisha was a fantastic way to spend a night, and I've definitely made some firm friends! My room and the bathrooms were also very clean, and the breakfast provided was lovely. Would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2016
9.7

Simply awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • JIYOUN_Kang
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Maj 2016
8.3

구시가지에서 굉장히 가깝습니다. 블루모스크 아이야소피야까지 걸어서 10분정도 밖에 되지 않고 어디든 충분히 걸어다닐만 했습니다. 조식도 그정도만 무난한것 같습니다. 저희가 도착했을때 리셉션 직원이 이제 일한지 이틀밖에 안되서 뭘 물어봐도 정확한 정보를 얻지는 못했지만 그래도 참 친절했습니다. 4박하는 동안 불편함 없이 지내고 갔습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
4.9

The staff barely spoke English. The dorm downstair has two windows with no curtain from which you get the light of every passing cars. The breakfast is simple. The manager put a lot of pressure on selling tours. One day there was no water for 24h, had to buy bottle from the hostel. Another day there was no electricity. At night the place get filled by locals that watch loud music and movies on the television. The only goos thing was that the location is at the heart of Istanbul.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
16 Maj 2016
5.7

Die normalen Zimmer sollen ok sein aber der dorm ist nicht zu empfehlen ! Der 8 dorm ist im feuchten und stinkenden Keller , Fenster auf stassen Niveau und so laut als ob man Mitten auf der Fahrbahn liegt, Bad und Klo stinken in den Raum und Türen sind nicht von ausen zu schließen . War nix los und jeder der Monte ist nach einer Nacht in anderes Hostel . Lage ist top und oben schöne Zimmer nur gibt man einem das Loch damit man gegen Aufpreis nach oben wechselt , Bilder sind von oben.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.