Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Second Home Hostel

  • Hocapasa Mahallesi Ebussuud Caddesi No : 19 Sirkec, Stambuł, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 1091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 1091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
10.0

I love my stay there! The staff are super helpful with the planning of my trip! Will definitely go back there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
10.0

The staff went over and beyond! John and Don Omer were excellent hosts. This was actually our second time at second home. Walking diatance to all sights and restaurants. Lovely and safe atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2017
8.9

Really nice staff, superb location, very good price and clean dorm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2017
9.7

Great stay, wonderful place, fantastic people. Missed not having my breakfast cooked for me "in five minutes" as the cook always said. Be aware the beds are only double beds and the rooms and bathrooms very tiny, but it is a hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
10.0

There is always a friendly tweet awaiting you from the two budgies that live in the community room. Great staff and location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Mar 2017
10.0

Todos muy amables, la pase muy bien y está muy cerca de todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
10.0

Great place, it was a little loud in the female dorm (lots of people coming in and out at night), but the location is great and the staff is SOOOO sweet. Good internet and they let you use the kitchen too. Overall, I recommend this spot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
8.6

Good hostel for the price. I stayed in the dorms which were clean and pretty well set up. Good location and the staff are very friendly and the manager is very knowledgeable about tourist stuff in Turkey.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Algieria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
10.0

i stay at seconde home hoste in istanbul 10 days i really feel like my first home no just second home every thing was great from the bath always hot water there is lot of frendl stufs breakfast was amazing recepion 24/h he vry near to every historical place _..topkapi palaca ayasofia soltan ahmed.............. very safe stay i deffenetly will comeback

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

Very nice hostel, close to most attractions in Istanbul and to a main public transportation hub.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.