Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Second Home Hostel

  • Hocapasa Mahallesi Ebussuud Caddesi No : 19 Sirkec, Stambuł, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
10.0

Una maravilla!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
10.0

The better !!! The people , the location and everything was amazing ! My friend and me, are really happy with this place :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
10.0

The staff was really friendly and family-like. We have often shared meals with them and the other guests. The location is quite charming, perfect for museum hunters and easy to access from party areas as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
4 Sie 2017
10.0

The staff and manager were so awesome and friendly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
10.0

We had a really good stay. All the basic things were great and there is added perks like flexibility in staying extra nights and booking transfers on top of great banter from the staff. Ideal placement for tourist sights too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
10.0

Excellent hostel to stay in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
9.1

Great hostel! Friendly and helpful staff. The location is just perfect (10 minutes of walk from the Aya Sofia or the Galata Bridge).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
10.0

Super hostel ! Personnel au top ! istanbul est un joyaux et super safe, même en voyageant seul !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
8.9

Ciao, ottimo per qualità/prezzo. Vicino al centro. merita

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Lip 2017
8.6

One of the best located hostels if you plan on doing the tourist sites. Very friendly staff that is accommodating. The shuttle to either airport was $11 with no hassle. I stayed in the basement dorm, which was cold and had low ceilings, which weren't ideal for my height (over 6 feet). All around good value hostel if you aren't high maintenance.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.