Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 862 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 862 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.5
Scream House Located at Viale Monza 111, , Milan.
Scream House
Italy
Milan Viale Monza 111
68% 862
45.4976818 9.2200362
Scream House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2016
6.6

It was Good

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Cze 2016
8.9

L'auberge est très belle aussi bien d'extérieur et d'intérieur. Elle est dans une sorte de manoir dans lequel il y aussi des gens qui vivent mais il n'y a pas vraiment de bruit. Le personnel est très accueillant, tout est très propre. Attention : les draps sont facturés à 1€50 et la taxe par personne est de 2€ par nuit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
9.7

Excelent hostel. The staff was friendly and helpful. They offered me information about the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2016
3.4

Worst staff ever! The old lady at the desk of the reception kicked us out before the check in and turned off the wifi so we couldn't use it till the check in hour. So many bad faces from her being rude all the time. The accommodation was average and not very clean, the rooms smelled kind of bad. We were talking quite quiet when we arrived at night (11ish pm) and she tried to kicked us out again giving us back our money! You can't socialize at all and not even think about drinking there. Never ag

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Cze 2016
7.7

Good value

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Cze 2016
8.3

That was nice clean and like a family

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bidaniusz4084
  • Węgry, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Cze 2016
8.9

The notorious older lady mentioned in other reviews in our case was nice and helpful. The hostel is ~15 minutes far from the center by public transport. Grocery store and cheap possibilities for eating nearby. Has a bit sterile atmosphere, but is absolutely worth its price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Cze 2016
4.6

The older reseption was awfull and very rude. It made the whole experience much less enjoyable. Mr...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Cze 2016
7.4

Scream Hostel was great for a short stay in Milan. The location, although not in the centre, was ideally positioned close to the metro station only a few stops from Central station and centre of the city. Clean facilities, comfy beds, pressed sheets (worth the linen fee). Staff were pleasant. Good security of building. Only drawback was the lack of showers and toilets for the number of guests. Less of a party hostel as with neighbours noise isn't permitted. Very good value for money overall.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2016
6.3

Owner was very annoying/unpleasant. Place was clean and close to Metro/supermarket. Not much place to socialize, its quite tiny. Slept good even with owners annoying voice bursting in the room whike people were sleeping talking like in a conference room

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.