Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 784 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 784 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.7
Scream House Located at Viale Monza 111, , Milan.
Scream House
Italy
Milan Viale Monza 111
69% 784
45.4976818 9.2200362
Scream House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Kwi 2016
6.3

Not enough bathroom facilities, shower always cold, no real socializing areas

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Kwi 2016
8.0

Pase solo una noche pero estuvo todo genial, lo recomiendo si van a Milano con un bajo presupuesto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
8 Kwi 2016
4.9

I mean, yes, you're paying on paper 13 euros for a bed, but toss in a mandatory linen fee (which, mind you, doesn't even cover a linen for the blanket provided) and city tax and it's more like 17 euros. The bed frame was so warped I found myself able to sleep on only half of it and didn't want to approach the wall because it was stained with a yellow liquid. Also, you're not allowed to drop your bag off before check in time -- I've stayed in about 12 hostels and that has never happened.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Kwi 2016
3.4

Staff was welcoming tho they were smoking in the lobby, very small, doors didnt lock, old facilities... Not an enjoyable stay... Go elsewhere

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Kwi 2016
7.1

We were a bit put off by the name, however overall our stay here was good. The showers were great always hot, beds were comfortable too. However no locks on doors. In the reviews there were alot of complaints about the lady at the counter- We found her really nice and helpful. Cant really complain with the price you are paying

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
4.6

Esta bastante bien ubicado, cercano a un metro directo al centro histórico. Angela, la encargada y recepcionista fue muy antipática y maleducada para atender mis solicitudes, rayando lo desagradable. No cuenta con lugar para guardar equipaje y cobran 2€ por hora para dejar bolsos en la recepción. El lugar no es espacioso y el baño es compartido por mucha gente. Fue el peor lugar de mi estancia en Europa, no lo recomiendo ni volvería.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
4.0

The name Scream House is appropriate. Absolutely terrible - the worst hostel I've ever stayed in.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Kwi 2016
6.9

とても綺麗なホステルです。ですが、日本語だからなのか、予約時にシーツ代、TAXが含まれてない事が不明でした。予約後に届くメールに英語で書かれてましたが、日本語ではTAX込みとの表記。プラス2〜3ユーロ/1日取られます。あと西欧のホステルはそうなのかやたら時間の融通が利きません。ここも11〜14時の間が部屋の中にしか滞在出来ません。また23:30頃に廊下で本を読んでるといきなり電気を消された事にはすごく驚きました。僕がいる事に気付かなかったと信じたいですが、にしても一度確認すべきでは?と思います。台所は包丁の切れは悪いですががスコロンロが4口あり便利、やすいスーパーも5分ほどあるけばあります。

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
4.0

The hostel is located at a very inconvenient location. There is nothing around it except for car washes, mini-markets, which usually isn't what you want to see in Milan. You really get what you pay for but if I were you I would pay a little more and stay closer to the center where its safer and where the hostels will be trendier and cleaner. Btw no theme around "Scream House" which just made the experience even weirder.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Kwi 2016
4.0

This hostel sure made me scream-out of terror. I hated this hostel. It was gross in location, cleanliness, and people. 0/10 would recommend. No offense.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.