Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 96 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 96 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Lip 2017
9.7

Perfect hostel in Bogota! Loved the area, close to many things. Amazing staff (John and Erika) will help you with everything you need. Rooms are quiet, very clean. Great breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
9.1

The Staff was very friendly and helpful. They suggested us restaurants and locations, you don't find in Lonely Planet etc. We enjoyed the stay. A possibility to buy beverages at the hostel would be nice (e.g. Cola, beer...).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
23 Mar 2017
9.4

Great hostel with a very homely feel to it. The staff went out of their way to ensure we had a good stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Mar 2017
8.3

Kleines Hostel in der Altstadt. Bei Koreanern sehr beliebt, warum auch immer. Sehr freundliche Mitarbeiter, ordentliches Frühstück mit Croissants, Küche voll ausgestattet, Bäder immer sauber. Es gibt leider nur zwei Toiletten/Duschen die auch noch direkt neben dem Wohnzimmer/Küche liegen und nach oben offen sind. Dafür aber immer heißes Wasser in den Duschen :) Zimmer sehr hellhörig und ziemlich kalt in der Nacht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
10.0

We had a great time, very helpful, clean, quite and central :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
8.3

I had a room to myself. It is a small house with 2 dorm rooms and 2 non dorm rooms. Staff were very hospitable and friendly. Seems to be popular with Koreans. Only dowside is noise carries given the house is tight so bring earplugs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

Todos top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
8.6

Stayed here for only one night. Great location. Staff were really friendly and helpful! Two bathrooms with toilet inside so have to try and avoid rush hour! Simple breakfast included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Sty 2017
10.0

Staff was very kind and helpful. I will revisit this place one day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
9.4

Petit Hotel très sympathique à Bogota. L'épouse du gérant, qui parle très bien le Français, est de très bon conseil. L'ambiance est agréable, dans la vieille ville historique. PS : Faîtes le tour de street art!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.