Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 84 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 84 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

Todos top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Lut 2017
8.6

Stayed here for only one night. Great location. Staff were really friendly and helpful! Two bathrooms with toilet inside so have to try and avoid rush hour! Simple breakfast included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Sty 2017
10.0

Staff was very kind and helpful. I will revisit this place one day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
9.4

Petit Hotel très sympathique à Bogota. L'épouse du gérant, qui parle très bien le Français, est de très bon conseil. L'ambiance est agréable, dans la vieille ville historique. PS : Faîtes le tour de street art!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
10.0

We booked a few nights when we arrived in Bogota and needed up staying almost a week. We had such a fantastic time staying at Sayta! Erika and John couldn't have been more hospitable. We really felt like we were staying with family. Small, quiet, and close to everything in El Candelaria. If you are looking for a place that is not a constant party and is small enough to give you personal attention, Sayta is the real deal! Very affordable and breakfast is included. Great wifi. Thank you Sayta!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Gru 2016
10.0

IT WAS PERFECT.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
1 Gru 2016
8.6

The hostel is quite small and cosy, like staying at someone's house - only downside is there's not so much privacy. The guys that run it are very friendly and helpful, even giving us a map and recommendations on where to eat and what to see. Breakfast is pretty good (egg for the win), and delicious coffee available all day. Spotlessly clean kitchen and bathrooms. Location is perfect, right in the heart of the Candelaria. Would recommend for anyone looking for a quiet place to chill.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your review, we will be working to give a better service every day! Goog luck!

30 Lis 2016
10.0

Le Sayta Hostal est une petite auberge familiale qui est devenue mon point de chute à Bogotá. J'ai passé 5 semaines en Colombie dans différents hostels et c'est le meilleur dans lequel j'ai pu dormir, on s'y sent comme chez soi. John et Erica sont d'excellents hôtes, toujours prêts à donner des conseils sur Bogotá et ses environs. Le petit-déjeuné est bon, le café excellent, les douches chaudes et propres et enfin la literie est confortable. Je ne peux que recommander cette auberge!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup pour ce beau commentaire, c'est un plaisir pour nous savoir que vous avez passé du bon temps chez nous. Nous continuerons à travailler afin de que toutes les personnes se sentent comme à la maison! Bonne continuation!

  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
10.0

Accueil chaleureux. Notre chambre était propre. Sayta Hostal est bien situé, proche du centre historique de Bogotá. John qui assure souvent l'accueil nous a donné de bons conseils pour découvrir la capitale via les transports publics en sécurité. Je recommande donc cette adresse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci pour ton commentaire, nous sommes heureux de savoir que ton séjour a été confortable. Notre objectif est que les gens se sentent comme chez eux malgré la distance ! Tu as une famille maintenant ici! Bonne continuation!

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
26 Paź 2016
10.0

It was like being a houseguest, the house is cozy and friendly, with everything you need- kitchen, warm beds, lots of hot water and common areas. Erica and John are such welcoming hosts - they make sure that you get a good introduction to Bogota, give you lots of information for your stay and are eager to help with travel plans, problems etc. The location is great, in the heart of Candelaria, close to museums, cool pubs and bars, supermarket, markets etc. Highly reccommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.