Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Sayta Hostal Located at Calle 12B #0-57, , Bogota.
Sayta Hostal
Colombia
Bogota Calle 12B #0-57
93% 60
4.5965198 -74.0691697
Sayta Hostal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Cze 2016
9.4

시설이 엄청 좋진 않지만 너무너무 사람좋은 스탭들이 모든것을 커버합니다! 보테로 박물관, 황금 박물관도 가깝고 근처에 먹을만한 식당이랑 바도 많아요 내집같이 너무 편하게 지냈습니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
10.0

여기 정말 괜찮아요!!!!!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

Muy bien el hostal, acogedor y muy limpio. Bien ubicado de lo que se visita en Bogotá. El personal del hostal muy simpatico, compartimos algunas charlas muy agradables

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
5.4

I read all the reviews and was expecting a great little bed and breakfast- but it was very much a hostel. The rooms were super basic, and there were 2 bathrooms for we everyone to share downstairs, with the sinks outside, right next to the breakfast table. So a little weird to be brushing your teeth while people are having their breakfast. It was a super communal place- which I wasn't expecting, having read the description when I booked. Location is great for getting around the candelaria area

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
10.0

볼리바르 광장 10분내에 있습니다. 직원 친절하고요. 특히 john He is so speacial. 다른 여행객들 많이 만나서 즐겁게 보냈습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
8.3

very sweet staff. calm hostel had a great stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Lut 2016
10.0

We loved staying here. Lovely atmosphere in a great building in a really good location. The owner could not have been nicer or more helpful, he's a great guy! Rooms are comfortable and clean, the ones upstairs have big windows with a great view down the street and beyond. Great place to stay, highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for sharing your experiences with us !! This help us to continue working for you and make you feel like at home !! thanks, best wishes for you !!!

  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2016
10.0

We loved our stay at Sayta. It was like a home away from home and the staff were very friendly and beyond helpful. The rooms were comfy and beautifully decorated and the bathrooms were very clean. It was probably the best hostel we have stayed at over the two months that we have been travelling. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much friends for sharing your experiences in Sayta !! Your comments are very importants for us!! you are always welcome in Sayta Hostal!!!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.