Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 484 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 484 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Mar 2017
10.0

Always a pleasure to stay here, see you again next time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lut 2017
9.4

Llegamos un poco tarde, pero nos atendieron en el bar para hacer el check in. El personal muy amable, estuvimos muy cómodas, los colchones estaban bien, las camas hechas, con un espacio para colocar nuestras cosas y un candado que nos dieron, las instalaciones limpias... Volvería a este hostel sin dudarlo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.4

Perfect hostel. Very good location, friendly and helpful staff, nice clean dorms. Big lockers with padlock provided free of charge. A very cozy pub in the same building. The only negative thing is that there is no kitchen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lut 2017
9.1

Everything is great about Sax but you can hear the music from ths bar below. Best for folk who intend to stay up beyond 1am.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Lut 2017
8.0

Great place, great staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Sty 2017
8.9

Really cute 'home' type hostel. Super clean the whole time we were there. We were in a double room which was really nice and the dorm rooms looked spacious. No communal area in winter (except Sax Pub) and no kitchen, both weren't a problem for us but may be annoying for others. About a 5 minute walk from town on a cute riverside road with lots of cheap restaurants/bars.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
8.9

Very helpful staff , especially with marathon preparation e.g. Baggage storage and a shower after checking out easy to find in the city, would benefit from kitchen facilities . Would definitely use again .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Paź 2016
8.0

Very cute little hostel above a sax bar :) Very good value for the money, had all the essentials, wifi, lockers, showers, etc. No kitchen is a bit of a downside, but it is what it is. I really enjoyed my stay here :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Wrz 2016
8.3

I stayed a couple of nights at this hostel and I quite liked it, clean, organised, lots of space in the rooms and lockers. It is located very close to the central area, from the train station it is a fair walk (although if you are not lazy it is not bad, just 20 mins) but I always walked to the train, it was easy to get distracted in that beatiful city. Good Wifi, good bar downstairs. Highly recommended \0----

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.