Hostelworld.com

Sawasdee Bangkok Inn

Ceny
mapa
Recenzje
6.0
Dobry 69 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 5.1
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.3
ZAREZERWUJ
6.0
Dobry 69 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.0
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 5.1
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.3
Sawasdee Bangkok Inn Located at 126/2 Khaosan Rd., Banglumpu, Pranakorn, Bkk, Bangkok.
Sawasdee Bangkok Inn
Thailand
Bangkok 10200 126/2 Khaosan Rd., Banglumpu,, Pranakorn, Bkk
60% 69
13.7585709 100.4974150
Sawasdee Bangkok Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Kwi 2016
5.7

Chambre minuscule (à peine de la place pour y ouvrir mon sac), personnel très peu acceuillant, propreté laisse à désirer, particulièrement la salle de bain, beaucoup trop de meubles pour une pièce beaucoup trop petite. Par contre, c'est très bien situé en plein de coeur de Kao San Road et le wifi fonctionne très bien même s'il fait payer 100THB pour 24h.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Kwi 2016
2.0

The only good thing about this hostel was the lady behind the counter. Really helpful and always had a smile. There was another guy behind the counter the next day could not be bothered to help anyone. Lazy, and emotionless and very unhelpful.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Sty 2016
4.3

Do not let the pictures fool you! What I booked as a "luxury twin bed room", was actually the worst room I've ever experienced. Really old and grungy and it wasn't cleaned before we checked in. Ripped stained curtains, hair, spots and stains in the bathroom, toilet leaked every time it's flushed. A/C was mediocre. No wifi in the rooms at all which was really disappointing because the lobby is open concept with no A/C and that's where the wifi only works. Also smelled like cat urine everywhere.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Mistershedz
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Sty 2016
8.3

Stayed here for Ten hours after a long bus ride from Chiang Mai. Served my purpose :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2016
7.7

Location was great as its right behind Khao San road. The staff were really helpful and the room was good enough for what it was. Bed and sheets clean, towels too and was overal ok. Shower was hot, and the aircon worked fine. The downside is they dont tell you that the single rooms are directly above a regge bar! So barely any sleep for three nights but hey, other than that cant fault it too much. Would stay again in all fairness, it served its purpose.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
7.4

Great value, very average but having stayed 4 times I've grown to love it. Friendly staff and great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Gru 2015
6.9

Rooms are small.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2015
7.7

Great location if you're looking to spend time in the middle of all the action. It's located just to the side Khao San Road. It was a little too loud for me at night because the music keeps going but if you're out in the evening then that shouldn't be a problem. Easy access to tuk tuks, shops and tour bookings. Room was clean, there was hot water, TV, fridge, phone and a fan, everything you really need in a room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.