Hostelworld.com

Savigliano International Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.3
Savigliano International Hostel Located at Pedro B. Palacios 944, , Mendoza.
Savigliano International Hostel
Argentina
Mendoza 5500 Pedro B. Palacios 944
79% 524
-32.8935158 -68.8321995
Savigliano International Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Kwi 2016
8.6

Staff gave great recommendations on things to do independently - didn't try to sell tours for commission. Got stuck for an extra three nights due to border issues and the staff were amazing and incredibly helpful. Great hostel, 100% recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
17 Kwi 2016
10.0

Excellent. Genuinely couldn't fault it. Decent price, very close to bus station and extremely friendly staff throughout, very accommodating when I had to return for breakfast after missing my bus. Well recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
9.1

we had a very nice time at this hostel. staff were extremely kind and helpful. the location near the bus station was really good for us and saved us a lot of time. would definitely recommend this hostel and come back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Mar 2016
8.0

Location was great. Short walk to the CBD and really close to the bus terminal. Staff were friendly, place was really clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Mar 2016
9.4

I really enjoyed this little hostel, staff was nice and helpful , breakfast was good too ! I stayed two nights there! Good people, and good atmosphere !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • chinotown2
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Lut 2016
6.9

Very convenient if you need to be close to the bus station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Lut 2016
5.7

It's right by the bus station, perfect for when your bus to Chile has been cancelled as ours was. Other than that, I'd avoid it. When we went without booking, they said it was full (rudely). We then had to hunt out some wifi, only to find that it did have a room. So we booked online and went back. An annoying waste of time. It's pretty average. Tatty rooms, unclean, tiny bathroom. Happy to leave.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2016
7.7

Seul le petit déjeuner laisse vraiment à désirer !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • brandon_piercy8939
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Sty 2016
7.4

Very close to the bus terminal. Not too far from plaza indepencia if you don't mind walking for 15 minutes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • JoseAguilar72
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Gru 2015
8.9

Nuevamente me alojé en este Hostel. Lo recomiendo mucho y tienen que conocer al "Tano" es parte del Staff y es todo un personaje este tipo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.