Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 105 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
Sara B&B Located at Halmtorvet 16, 1.th, , Copenhagen.
Sara B&B
Denmark
Copenhagen Copenhagen 1700 Halmtorvet 16, 1.th
95% 105
55.6707479 12.5611174
Sara B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
10.0

Great stay. Centrally located, clean room! Everything was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

I stayed at Sara B&B for 4 nights and I must say that it's all worth it. The acommodation is less than 5 min walk from the Central Train Station. When we reached there, Sara was there to greet us with a smile. She showed us to the room immediately. The room is cleaned and have everything you need. Bed, crouch, coffee making facilities, hair dryer, towers, TV, good restaurants underneath etc. You probably cannot find another cleaner and more value for money accommodation in central Copenhagen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
9.1

My mum and I had a lovely stay at Sara's place. It in located so close to the main train station as well as the meat packing district which has some great bars and restaurants to try! The room was big and clean with a fridge and cutlery so we could make our own breakfast in the morning. The TV has a lot of English channels which was also great! Very good value for money compared to what else is on offer in Copenhagen. We felt very comfortable staying at Sara's and would recommend it to everyone

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
8.9

My brother and I had a lovely stay at Sara's place ! Sara warmly welcome us and gave us some very good advice to visite the city. Our room was very clean and cozy ! I highly recommend this place to anyone ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Mar 2016
9.4

Sara Marie was extremely nice, the room was immaculate, quite large for two people & it was a five my the walk from the main train station. Plus there was a hot shower available and privacy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2016
9.7

Excellent place to stay. Great location, safe and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja i bardzo przyjazny właściciel! Dziękuję, wrócimy jeden dzień.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Wspaniałe miejsce na pobyt i bardzo dobrze położony.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Bardzo dobra lokalizacja, w centrum, ale w spokojnej okolicy w odległości 2-3 minut jest z Dworca Centralnego. Wielka ładne i czyste pokoje i prysznicem / WC w domu gospodyni jest bardzo miły. Zalecane.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.