Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 272 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 272 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
11 Wrz 2017
10.0

Great place to stay. Nice staff, they were very accommodating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
9.1

Super süße Idee, top Lage und netter Service, nur leider etwas hellhörig. Durch die Dusche links und das Paar rechts von mir konnte ich somit leider nicht wirklich schlafen. Ansonsten hatte ich aber einen wirklich schönen Aufenthalt dort!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Sie 2017
7.7

Nice hostel, we visited it when it was really quiet so then it is fine in thé 16 dorm. Otherwise really small and there were no curtains which was not really comfortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2017
7.1

I would recommend staying here for one night for the novelty and experience of sleeping on a train and being so close to the crashing waves! Due to the schedule of the BazBus I ended up staying three nights. The food at the attached restaurant is not good and price higher then anything I got in Cape Town which was shocking! It is difficult to get into town if you don't have a car so it is really the only option for food after dark (6pm). There is not much to do in town because it is tiny.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
10.0

Excelente lugar con una vista espectacular. La atención perfecta y excelente relación precio-calidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2017
7.1

Its a cool place for some nights. Short beds but it's cool to sleep in a train next to the sea. The city is almost around the corner. 👍

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
9.1

Nous avions des voisins bruyants et il faisait froid mais sinon tout était super

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2017
8.0

I was really looking forward to staying here. The room was fab and had a fantastic view of the beach. The facilities were all great and breakfast was nice. The only downside was that it was exceptionally noisy. I was kept up until 1am with people screaming outside my door and running up and down the carriage. I'm sure this isn't a regular occurrence but it did put a bit of a dampener on my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Cze 2017
9.4

Really cool place to stay! Right at the beach, cozy rooms and super nice staff. Unfortunately, this hostel doesn't have a kitchen, but you can get really good and cheap breakfast/lunch/dinner at the restaurant attached. Another minor point is that there is no WiFi in the rooms, only in the reception area. Overall, though, highly recommendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
8.9

Tolles Erlebnis eine Nacht dort zu verbringen, im Zug direkt am Strand aufzuwachen und anschließend ein Frühstück mit Ocean-View zu genießen! Betten sind gemütlich und sauber, aber für große Männer vermutlich ziemlich klein ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×