Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Lut 2017
6.0

Took us ages to check-in, only to realize that they booked us in the wrong room. It was a fortune that someone else cancelled, otherwise they offered us a Dorm... Staff tried to overcharge us. Location is nice though, but only for one night...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Lut 2017
9.7

We had an excellent stay on the Santos Express and will definitely return. The view of Mossel Bay was fantastic and waking up to the sea was beautiful. Excellent facilities and staff were really helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
8.3

Good staff, good place and very nice views, good price for services.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
4.6

We stayed in the dorm train. There was no electrical outlets, the WiFi only worked in a small area nowhere near our dorm, there was no hand soap to clean your hands, and there was some garbage left from the last person underneath my pillow. However it was right on the beach which was cool.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Lut 2017
8.0

Super coole Lage direkt am Strand, Blick aus den zimmern aufs Meer. Süße aber sehr enge und kleine Zimmer. Im Dorm kaum Platz für Gepäck. Das im Restaurant angebotene Essen ist günstig und gut. Hilfsbereites, nettes Personal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sty 2017
6.3

No communal area or lounge to meet people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
9.4

It was really great. The feeling to sleep in a train with the view at the ocean was really nice! The seafood in the restaurant is delicious, the breakfast is good and the staff is friendly. I recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Sty 2017
6.9

Location depends on the weather: nice weather - great location, bad weather - bad location ;-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sty 2017
7.4

Very nice place for a night. Could be difficult for the shower - one for a full wagon ! The place is right : the restaurant lovely.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sty 2017
7.4

This B&B is a nice idea, an old train directly at the beach. The view out of the rooms is fantastic. In my opinion it's too expensive compared to the comfort yo get. Of course the rooms are very small ;)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.