Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Santorini Hostel Kykladonisia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Santorini Hostel Kykladonisia Located at Fira Traditional Settlement, Fira, Santorini.
Santorini Hostel Kykladonisia
Greece
Santorini 84700 Fira Traditional Settlement, Fira
86% 579
36.4208853 25.4332423
Santorini Hostel Kykladonisia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2016
9.4

Cute little very clean more of a hotel Free breaky Swimming pool Very cute settings and great location i will defo return

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
6.6

Eu não sou fluente em inglês, então preciso que algumas informações sejam passadas com calma e/ou pelo Google tradutor. Apesar do recepcionista não ter se recusado a me dar informações através do Google tradutor, ele falou em inglês, pensando que eu não ia intender: "como a pessoa viaja sem saber falar inglês". Achei um abusurdo ele falar isso de um hóspede.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Wrz 2016
8.3

Close to everything in Fira, Pavlos had great recommendations on what to do / where to go, secure acm. Would stay again. Thanks Pavlos!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Sie 2016
8.9

보안이나 위치가 너무 좋은 곳이었는데 다른 곳에서 물건을 잃어버린 것을 호스텔에서 도둑맞은 것으로 오해했었다. 이 사실을 체크아웃 후에 알게 되서 호스텔 직원들에게 너무 미안했다. 보안이나 분위기, 시설 모두 가격 대비 너무 만족스러운 곳이다. 강력 추천한다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
31 Sie 2016
8.6

It's more of a hotel with some dorm rooms. The pool is great and the rooms well equipped. Breakfast is basic but okay. Great location just a short walk from the main strips. Would recommend if you're looking for somewhere nice just to chill out, aka no young person atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Sie 2016
9.1

Fantastic staff!! So friendly and helpful! Great pool! Great place to relax

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Sie 2016
8.0

피라 중심가에서 5-10분 더 가면 되는 거리에요! 저는 시끄럽지않아서 좋았어요 아침에 조식도 시리얼 빵 커피 잼 이정도 나오는데 전 너무 좋았고 테라스 앉아서 먹을때 경치도 너무 좋았습니다ㅜㅜ 락커는 없어서 좀 아쉬웠어요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Sie 2016
7.7

The location was perfect, in the city center (Fira). A market nearby and breakfast included. No lockers in the rooms and the stairs inside it were terrible to climb while carrying your luggage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stephiedonio
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
3.7

El personal es maleducado. Tuve un inconveniente y el gerente lo único que me contestó fue :"retirate por favor estoy muy cansado para escuchar tus quejas". Las habitaciones son sucias. Los baños no tiran la cadena correctamente por lo que queda todo sucio. La recepcion cierra a las 21 hs y cualquier persona puede ingresar al hostel. No aclara que hay que subir una escalera empinada para poder acceder al pueblo, por lo que una persona mayor se veria en problemas. El desayuno es escaso

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • caitlinannalise
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Sie 2016
8.9

Only stayed for one night but was a pleasant stay. Wifi worked well, great location right in the centre of Fira. Aircon Rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.