Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Santorini Hostel Kykladonisia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 585 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 585 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
Santorini Hostel Kykladonisia Located at Fira Traditional Settlement, Fira, Santorini.
Santorini Hostel Kykladonisia
Greece
Santorini 84700 Fira Traditional Settlement, Fira
85% 585
36.4208853 25.4332423
Santorini Hostel Kykladonisia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • koojawook
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Paź 2016
8.9

피라시내랑 완전 가깝고 방깔끔하고 뜨거운물잘나오고 가격싸고

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
9.4

Absolutely loved our time here!! Pavlos at reception was an absolute gem. He gave us information on where to go and what to do and then organised everything for you e.g. Sailing tours of the volcanoes and Oia sunset as well as ATV hiring. Complementary breakfast was a nice surprise and having clean towels and your bed made daily was an absolute luxury. Would 100% stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Wrz 2016
9.4

Cute little very clean more of a hotel Free breaky Swimming pool Very cute settings and great location i will defo return

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
8.6

overall excellent@ allowed me to relish the very diverse attractios of the island to the fullest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
6.6

Eu não sou fluente em inglês, então preciso que algumas informações sejam passadas com calma e/ou pelo Google tradutor. Apesar do recepcionista não ter se recusado a me dar informações através do Google tradutor, ele falou em inglês, pensando que eu não ia intender: "como a pessoa viaja sem saber falar inglês". Achei um abusurdo ele falar isso de um hóspede.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Wrz 2016
8.6

Great value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Wrz 2016
8.3

Close to everything in Fira, Pavlos had great recommendations on what to do / where to go, secure acm. Would stay again. Thanks Pavlos!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Sie 2016
8.9

보안이나 위치가 너무 좋은 곳이었는데 다른 곳에서 물건을 잃어버린 것을 호스텔에서 도둑맞은 것으로 오해했었다. 이 사실을 체크아웃 후에 알게 되서 호스텔 직원들에게 너무 미안했다. 보안이나 분위기, 시설 모두 가격 대비 너무 만족스러운 곳이다. 강력 추천한다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
31 Sie 2016
8.6

It's more of a hotel with some dorm rooms. The pool is great and the rooms well equipped. Breakfast is basic but okay. Great location just a short walk from the main strips. Would recommend if you're looking for somewhere nice just to chill out, aka no young person atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Sie 2016
9.1

Fantastic staff!! So friendly and helpful! Great pool! Great place to relax

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.