Hostelworld.com

Santorini Breeze Studios

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.9
Santorini Breeze Studios Located at Perissa, , Santorini.
Santorini Breeze Studios
Greece
Santorini 84703 Perissa
75% 314
36.3503540 25.4654073
Santorini Breeze Studios
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2015
6.0

It was an average place to stay, staff were nice but the bathroom smelt really bad. It's hard to get to oia and Fira on buses but perissa is a nice place to be for the beaches and beach front restaurants

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Sie 2015
4.6

El hostal queda en Periss, que es una playa muy lejos de Thira, la ciudad más importante y que tiene todo, los buses, el puerto, bares, etc. Como hostal las piezas no son limpias, el baño tampoco, muy mal wifi, de lo bueno es que tiene una piscina grande y muy buena! El mayor problema es que esta lejos de Thira, y para ir al aeropuerto es caro y complicado, sobretodo si tienes vuelos matutinos, como fue mi caso, que tuve que cambiarme la última noche sin que me devolvieran nada de lo pagado.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • thiagosilvio54
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Sie 2015
4.6

Localization doesnt correspond to what is shown and it is far to main town. Staff doesnt offer too much information and one of them made us get lost because marked a different localization at the map.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2015
8.3

Great staff and good price for the quality. Everything is near and it is very cheap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2015
8.0

We had a fine stay at Santorini Breeze. Close to a bus station and supermarket which is handy. You get what you pay for, rooms have a small kitchenette which we used without problem. The place has a pool, you can arrange shuttles and they look after you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Personel jest bardzo (!!), miły i pomocny! Jest wielce się z plaży i autobusów miejskich.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Sie 2015
8.6

Great hostel if you're into chilling out hy the pool and meeting people at a good price. Pretty much most vacationers to Santorini in this age bracket I feel. Just be careful to insist on a much earlier airport transfer time than they recommend as we're prerry sure a few folks missed their flight. Could use better Internet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Sie 2015
7.1

The bathrooms needed better cleaning, and the mattresses are quite thin/hard. Good location and nice pool. The older guy (maybe owner?) was more helpful than the ladies who work there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Sie 2015
7.4

Really nice staff, very helpful and great pool!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Przenieśli mnie do innego schroniska, bo nie miał więcej miejsca. Przynajmniej pokój byłem w pokoju było już dwie osoby. Inne miejsce było miłe, ale nie miał wszystkie udogodnienia (basen, pralka itp) jak pierwotnym miejscu

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.