Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Santiago Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 389 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 389 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
Santiago Backpackers Located at Mac Iver 661, , Santiago.
Santiago Backpackers
Chile
Santiago 8320050 Mac Iver 661
86% 389
-33.4353808 -70.6471860
Santiago Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
8.6

Lindo, agradable y cerca de todo, resulta este Hostel, su personal muy cordial y atento, así como el ambiente que logran generar en el lugar. Para objetar: la bodega de almacenamiento de maletas (previo check in) la cual resultó pequeña para la cantidad de maletas que hubo en el momento de dejarlas. El check in es algo a tener en cuenta (14hs) ya que al llegar antes no te habilitan la habitación reservada. La limpieza en la duchas sería algo a mejorar, no obstante la limpieza en gral es óptima.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sty 2017
9.4

Excelente ubicación, cerca de todo. El personal super amable y el ambiente muy lindo, la gente muy buena onda. Lo recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
10.0

I was positively surprised - such a nice place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
9.1

Great hoistel. Excelkent staff, They should take care of maintenance (unnoperative lokers in the room) and bathrooms cleanness and paper feed

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2017
8.3

Very helpful staff who made recommendations. Close to grocery store, large kitchen. Not very many English speaking guests were there when I stayed there but I suppose that varies every day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
29 Gru 2016
8.3

Friendly staff and good location! Private dorm was very nice with TV and small table for eating, would definitely recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Gru 2016
9.4

Abbiamo passato solo una notte in questo ostello ma da subito abbiamo avuto una buona impressione. Ottima pulizia, personale disponibile. buona posizione (vicino la metro) e zona tranquilla. Consigliatissimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Gru 2016
7.4

Prima hostel. Kleine keuken met maar 4 pitten dus moet soms lang wachten om te kunnen koken. Wifi is goed en ontbijt had zelfs pannenkoeken. Hostel organiseert activiteiten. Goede ligging bij de touristische attracties en tour by tips.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Gru 2016
9.4

Great Hostile: Its pretty small in a funky house, most travelers were in their 20's and 30's. Right near the main plaza, art museum and several metro/bus lines. Bedrooms and bathrooms were good/clean. Staff was friendly and helpful. Its quiet at night, not a party hostel. No bar/resturant but a well stocked kitchen and fridge to make and store food/drinks. Breakfast is quite good: pancakes, jam, cheese, fruit, coffee/tea/juice, fresh bread, cereal, peanut butter, ect. Great value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Gru 2016
10.0

Great spot, very central and free breakfast. Internet if wanted or wifi for those who can use it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.