Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Santiago Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 357 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 357 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.1
Santiago Backpackers Located at Mac Iver 661, , Santiago.
Santiago Backpackers
Chile
Santiago 8320050 Mac Iver 661
83% 357
-33.4353808 -70.6471860
Santiago Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
31 Lip 2016
7.7

The Hostel and his atmosphere are great! However, they need to improve the cleanliness (for many days we hadn't paper toilet) and their staff also, since in 2 or 3 days of our stay we were locked out of the hostel because no one came open the door.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Lip 2016
8.3

Staff were so nice and very helpful !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
9.7

Lovely Hostel in a great location. Easy to get to the subway, good restaurants and great walking around the area. Nice vibe in the hostel with great breakfasts by hostel standards! The staff where the best and helped us sort out the next stage of our chile trip and always helped in any way they could.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2016
8.3

Very helpful staff. Eggs are served with breakfast in the morning. Gotta start your day off with some protein. Bathrooms are clean and showers are hot with good water pressure. Good place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
4 Cze 2016
6.6

I know it was low season, but except for few people, there was no atmosphere. Every room including the kitchen and common was very cold. You needed a jacket to stay warm.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Maj 2016
9.4

Esta muy bien localizado, y es un lugar muy lindo para descansar también. El staff es muy amable, me ayudaron mucho. Lo recomiendo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
10.0

My favorite hostel so far. Great staff, comfy bed and best showers. Location is perfect. I also stayed in providencia and this was far better. A tad told at times but the rooms were spacious and fellow travelers were great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
7.7

Schönes Hostel in guter Lage, leider fahren an der Straße die Linienbusse, was vor allem nachts sehr nervig sein kann. Zimmer waren sehr geräumig, sowie die Küche, welche modern und top ausgestattet war. Leider sammelt die Atmosphäre Minuspunkte. Ein Hostel in dem sich vor allem Ältere aufgehalten haben, demnach auch sehr sehr ruhig und man merkt oft nicht, dass noch andere Gäste anwesend sind.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Kwi 2016
2.6

Fui instalado em um quarto minusculo onde a beliche ocupava praticamente todo quarto e nao havia espaco ate para se trocar, sem contar para minha surpresa encontrar lencois e fronhas sujas nas camas, cheias de cabelos, quarto sujo, hostel sujo, banheiro sujo enfim na mesma noite que me hospedei ja decidi sair na manha seguinte pois tinha feito uma reserva de duas noites e como cheguei quase meia noite nao tinha opcao deveria pelo menos passar uma noite la. Pessimo atendimento na recepcao.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigado por sus comentarios. La habitación que usted reservó está descrita como habitación básica y pequeña, sin los estándares del resto del hostel. Es por esto que es ofrecida a un precio menor. Ofrecimos a usted un cuarto de mejores caractéristicas y a un precio normal para la ciudad, y usted no lo aceptó. Lamentamos que haya tenido una mala experiencia y recomendamos leer la descripción de los cuartos para su próxima reserva

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Kwi 2016
6.9

A bit grim - very cold, basic backpackers. Would be good for the budget conscious traveller, but anyone looking for a bit more comfort should look elsewhere. Breakfast is good however.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thanks for your review. The room you booked is a basic private room, described as so in the listing. It was created to suit backpackers on a low budget who still want their privacy. For all our other guests, we recommend the standard private rooms, which are usually 10 more dollars per night for 2 people. We are glad you enjoyed the rest of our services

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.