Hostelworld.com

Santiago Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
Santiago Backpackers Located at Mac Iver 661, , Santiago.
Santiago Backpackers
Chile
Santiago 8320050 Mac Iver 661
86% 344
-33.4353808 -70.6471860
Santiago Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Kwi 2016
7.7

Schönes Hostel in guter Lage, leider fahren an der Straße die Linienbusse, was vor allem nachts sehr nervig sein kann. Zimmer waren sehr geräumig, sowie die Küche, welche modern und top ausgestattet war. Leider sammelt die Atmosphäre Minuspunkte. Ein Hostel in dem sich vor allem Ältere aufgehalten haben, demnach auch sehr sehr ruhig und man merkt oft nicht, dass noch andere Gäste anwesend sind.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Kwi 2016
2.6

Fui instalado em um quarto minusculo onde a beliche ocupava praticamente todo quarto e nao havia espaco ate para se trocar, sem contar para minha surpresa encontrar lencois e fronhas sujas nas camas, cheias de cabelos, quarto sujo, hostel sujo, banheiro sujo enfim na mesma noite que me hospedei ja decidi sair na manha seguinte pois tinha feito uma reserva de duas noites e como cheguei quase meia noite nao tinha opcao deveria pelo menos passar uma noite la. Pessimo atendimento na recepcao.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Kwi 2016
6.9

A bit grim - very cold, basic backpackers. Would be good for the budget conscious traveller, but anyone looking for a bit more comfort should look elsewhere. Breakfast is good however.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Kwi 2016
8.3

Good place to explore the city from, 3 mins from Plaza des Armes and 5 mins form Tips for Tours starting point. Also close to the markets for good cheap eats. Clean enough, decent breakfast, good TV ROOM with all the European football etc, though sofas need replacing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2016
8.9

Great hosts, fantastic view and great atmosphere! Muy bueno! Muchas gracias amigos!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
6.9

We were very disappointed by the room (named "Chiloè"), a really small hole (around 1.5x3m) with a microscopic window and a dusty bunk bed. The entrance was from a courtyard, very noisy and cold at night. The rest of the hostel is fine, well furnished, with a spacious and nice kitchen. Nice reception staff but not very helpful (one night we were stuck 15' outside the hostel because nobody was at the entrance desk to open for us). Overall OKish but would not go back.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Mar 2016
6.0

Estuve una sola noche y hay un problema, las habitaciones dan a la recepción y el ruido de la misma molesta. Los baños no son muy limpios, no tienen toallas de papel ni jabón como otros hostels. El desayuno es muy bueno. Bien ubicado en Santiago, cerca de todo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
8.9

I spent one night at Santiago Backpackers and had a good experience. It is very easy to get to and in the center of all the attractions that one might wish to see. We arrived way earlier than check in and they let us have access to the facilities. Also during our stay they provided free dinner and free lunch for the guests. The only downfall I have, is that I wish that the bed sheets were cleaner. My mother left the hostel with many bites from bed bugs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
27 Mar 2016
10.0

The staff were very helpful - there was a problem with the WiFi in my room and they fixed immediately. I had my wallet pick pocketed on a train late in the afternoon in the city and lost all my Pessos and had no cash to get on a train early next morning to go the bus terminal. They gave me enough cash to get the train ticket I needed. I will recommend this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
8.9

Bon emplacement, literie confortable, les dortoirs sont grands. Propreté globale assez bonne, le wifi fonctionnait bien. Je recommande cette auberge

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.