Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Santiago Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 461 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 461 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
4.9

Ambiente normal, obtienes por lo que pagas. Las encargadas en la recepción no son muy serviciales y tienen un trato seco. Si van a pedir un taxi de regreso al aeropuerto pídanlo por ustedes mismos, en el hostal te quieren cobrar 20.000 pesos chilenos y casi siempre evitan proveerte de comprobantes de todo lo que compras. En mi caso conseguí un taxi al aeropuerto por 8000 pesos chilenos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Lip 2017
7.1

Fine to stay in for a night or two. Don't stay here if you're looking for a good atmosphere and party. The area seems kind of sketchy at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lip 2017
8.3

Ubicación INMEJORABLE: cerca de todas las atracciones y con excelente acceso a buses y al metro. El lugar es limpio, cómodo y tranquilo. Me tocó un día que hubo un problema con el agua caliente, sin embargo es algo que me comunicaron podría pasar desde un primer momento y que solucionaron a la brevedad. Tiene seguridad las 24 horas, los lockers son amplios y hay bastante espacio entre una cama y otra. Como sugerencia, considero que deberían tener más escaleras para las camas superiores.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lip 2017
7.1

Nothing particularly bad about this place, but I found it to have very little atmosphere, staff didn't really speak to you and it just seemed very dark all the time... Toilets and showers a bit meh (light didn't work in one) but a decent breakfast, comfy beds and good location, so it did the job but I won't be rushing back here

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Cze 2017
6.3

Most of the staff was less than friendly; often there was no one at the desk & when I found someone it seemed like I was interrupting a hangout. The most bizarre thing was coming back to the dorm midday and finding an employee sleeping. She took the blanket with her but no one changed the pillowcase. My biggest issue was with the "free dinner" - apparently it required a sign-up which they never put out! They offered a pastry; nice but didn't make up for money spent. Would search elsewhere first.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Cze 2017
7.4

Locations a bit out of the way 15 minute walk-ish from central and the place is dead in terms of atmosphere even for someone super outgoing like myself. However, the local events are good and the staff were great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
9.1

Staff were so helpful and showers were great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
8.0

Good place to explore the city! Chill atmosphere, good breakfast

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
4.3

Tuve que pagar más de lo que decía en la página.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Kwi 2017
5.7

The room smelled like anti-fests spray, when I told the employee she said it's just the floor's cleaning smell. Was almost impossible to sleep and when I woke up I had tons of bites, itching for days :(

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.