Hostelworld.com

Santa Martha Hostel

  • Qolla is-Safra Street, Marsalforn, Gozo, Malta
Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5
Santa Martha Hostel Located at Qolla is-Safra Street, Marsalforn, Gozo.
Santa Martha Hostel
Malta
Gozo Qolla is-Safra Street, Marsalforn
94% 281
36.0718486 14.2550718
Santa Martha Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Maj 2016
10.0

Very friendly host

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
10.0

I can only say good things about my stay: the room and the bathroom were clean and confortable; the hostel is located in a nice place and its easy to get to other parts of gozo by bus; a lot of restaurants and pubs around; simple breakfast, but good. Maria, the owner, is the sweetest person i have ever met: really kind and helpful. Would definetely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
9.1

Super accueil. Maria est adorable, je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.3

everything was great, except the food, very low quality. i suggest people to buy their own food for breakfast. the owner and the room were very very nice. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Antarktyda, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Kwi 2016
8.0

Cheap and pleasant guesthouse in Gozo. Maria is a friendly hostess. The island is small so Marsalforn is a decent base for exploring the island. There is not much in terms of atmosphere as staff is only present in the afternoon and no-one really hangs out in the common rooms. Although Gozo might be safe in terms of criminality, I have some security concerns about leaving the front door unlocked at all times. Maybe give guests a housekey or install an electronic lock.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
9.4

Nice comfortable hostel in a beautiful area. More suited to groups and families than solo travellers, however.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
9.7

We loved our stay at Santa Martha, Maria was very helpful and a lovely host. Hope to go back sometime.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
10.0

I extended my stay for a couple of days, since Maria was such a caring and lovely guestmother making me feel very comfortable at the hostel. I fully recommend the Santa Martha hostel and will definitely stay there again when I make it back to Gozo. Plus it's very clean and welcoming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
10.0

Maria ist die netteste Gastgeberin der ich je begegnet bin! Sie war sehr hilfsbereit was Tipps zu Sehenswürdigkeiten angeht und immer super freundlich. Das Hostel liegt ca fünf Gehminuten von der Bushaltestelle Marsalforn entfernt von wo aus man die gesamte Insel mit Bus erkunden kann. Alles war stets sauber und das im Preis inbegriffene Frühstück war mehr als ausreichend. Hätten wir die Möglichkeit gehabt länger zu bleiben hätten wir dies ohne zu zögern getan!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
10.0

Beautiful and exceptionally clean hostel in a superb location. Maria was an incredible host and went out of her way to make our stay unforgettable. Perfect place to relax and enjoy Gozo! Will definitely come back in future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.