Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sant Jordi Hostel Gracia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1,762 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1,762 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
Sant Jordi Hostel Gracia Located at Calle Terol 35, , Barcelona.
Sant Jordi Hostel Gracia
Spain
Barcelona 08012 Calle Terol 35
96% 1762
41.4032238 2.1583597
Sant Jordi Hostel Gracia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sty 2017
10.0

Probably the cleanest hostel I've ever stayed in. Showers are nice and hot with good pressure. All of the staff was great, but special thanks to Wagner and Frida for making me feel so welcome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
9.1

El personal es súper amable y los cuartos son amplios y luminosos (a comparación de otros hostales) está súper bien que el locker se abre y cierra con la tarjeta de acceso a la habitación 😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
10.0

Really comfy hostel, nice people, tasty free dinners and in the perfect neighbourhood. I am having an amazing stay :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
10.0

A great experience at St. Jordi Gracia hostel. The staff really make this place what is it is, they take pride in what they do and it shows up in the end product, a clean, fun and safe place to use as your base camp to explore what Barcelona has to offer. I'd go back to visit these guys anytime.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
10.0

This hostel is amazing and the staff make it even greater. They are the ones that truly make this hostel unique and keeps me coming back for more. It could be the spontaneous energy of Ronnie or the chill vibe with Gallo and Bernardo that keeps this hostel full of life. It's super clean and it's in a great area of Barcelona. I highly recommend this place in Barcelona! Also, music here is pretty fire.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sty 2017
10.0

De los mejores hostel en los que he estado, el edificio esta completamente renovado, ofrece zonas comunes con todo tipo de facilidades, para descansar, desconectar o conocer a gente de todo el mundo y sobre todo limpio desde duchas a aseos, habitaciones, totalmente recomendable. Gracias a Pablo y Ronie por su acogernos, por organizar cenas y salidas y por compartir con nosotros Barcelona. Hasta la próxima!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
9.7

The staff here is super awesome and welcoming from the moment I walked in the door. They answered all my questions about the city and planned nightly events so everyone staying there could meet each other. The common room was fun and social pretty much all the time. The hostel is located in Barrio Gracia, which is a popular spot for internationals, so I met people from all over the world and they were all super friendly. I would definitely stay here again, 10/10 recommend this hostel for everyon

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
10.0

Truly the best hostel I have ever stayed in. I loved everything about it. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Gru 2016
9.7

Muy lindo barrio, no sólo para conocer sino también para quedarse unos días. El hostel excelente, limpio, cómodo, agradable, cerca a distintos transportes. Imperdible lugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Gru 2016
9.1

Tres bon accueil staff super ! Grande chambre commodités propres et le quartier est super TOP proche du métro tres bon Sejour

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.