Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sant Jordi Alberg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 4517 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 4517 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
10.0

Really nice hostel. The dinners they cook are very very tasty, and the staff are great. I would recommend this hostel to anyone, the nights out they organised were great fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
9.7

The staffs are super friendly and helpful. The hostel is in nice neighborhood and close to many city attractives. However, the wifi doesn't work very well and requires you provide facebook information to access. (E.g., your likes on fb)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lut 2017
10.0

Excelente hostel ! Ubicación perfecta, buenas instalaciones y servicios, cocina bien equipada, cuartos amplios y camas muy cómodas. Lockers grandes y muy seguro. Cena y desayuno super accesibles y abundantes. De los Sant Jor por lejos el mejor, se genera un ambiente único, familiar y festivo (todos muy buena onda). Lo mejor: el staff, los chicos te ayudan en todo y terminas como amigo. Tano genio!! Este hostel significa una exp personal hermosa! No te la pierdas. Si vas a Barca vas a SJ Alberg !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
9.7

Wir hatten rundum ein super Aufenthalt! Wir würden es jedem weiterempfehlen :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2017
10.0

Sant Jordi was the best! Norberto, Renatto, and Gus were super helpful and made the place feel like home. This one is at a great location, and I always felt safe even walking back at 4am. The showers and bathrooms were always clean. It's one of the smaller Sant Jordis, and I found that noise at night wasn't an issue despite being a party hostel. And the nights out do not disappoint!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alexisn
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Lut 2017
8.6

A really nice, well located hostel with friendly and helpful staff, good facilities and comfy beds.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.1

You can't beat the location, everything within walking distance, and easy to find b/c it's next to a statue on a Main Street. Great 1st hostel experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Lut 2017
10.0

Best staff in Barcelona ! Special thanks to Pedro, Renato and Bernardo, who made my stay even better !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
10.0

Excelente mi estadía en todos los aspectos. El mejor hostal en Europa. Instalaciones limpias, actividades geniales por las noches, ambiente muy familiar. Muchísimas gracias por toda su colaboración, Saludos a Francisco (divino) y a Bernardo, pero especialmente a Norberto, quien prepara una deliciosa paella y al que le mando un beso enorme desde «perejil» 😘. Ah Saludos también a Martín (que no trabaja allí pero como si lo hiciera) jajaja gracias totales!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Boliwia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lut 2017
8.6

Great hostel, the security was good and the staff were very friendly. The only thing I didn't like was the noisy beds and the poor ventilation system in the room I stayed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.