Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sant Jordi Alberg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 4,401 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 4,401 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
Sant Jordi Alberg Located at C/ Roger de Lluria 40 1-2, , Barcelona.
Sant Jordi Alberg
Spain
Barcelona 08009 C/ Roger de Lluria 40 1-2
94% 4401
41.3920708 2.1705293
Sant Jordi Alberg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

WHAT A PLACE! People say that this place makes you feel at home. Not true! I wish I could feel that good at my home too. Atmosphere, dinners, nights out.. And the staff is simply amazing: Pedro, Norberto, Agostin, Renatto.. LEGENDS!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
10.0

Amazing hostel!!! Great location, great facilities and simply the BEST STAFF EVER!!! Thay are so helpful that you feel like family there!! Thanks a lot to Renato, Agustín, Norbi!!! You made my stay one of the best experiences in my life!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
10.0

enjoy my stay here! one of the cleaniest and friendliest hostel I been too, Emy, Pedro, Daniel the whole crew were great! Everyday there was fresh cooked dinner for only 4 euros really made me feel at home. The crew went out every night so you definitely get to see the nightlife in Barcelona. Highly Recommend this hostile, affordable and fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

Everything was super lush. Staff produce a great atmosphere and make you feel very welcome and part of the family. Perfect for solo travellers. Hot showers, great security with your own key card for your room and lockers. Dinner for only 4€ and a party every night for you to get to know everyone. Im coming back, hasta pronto! xxx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

Best hostel ever! Very central to everything, extremely helpful staff, (Amy, Pedro and the gang), super clean, and great atmosphere. They offer nightly bar crawls with free club entry, so its very easy to meet other travelers and make friends. They also offer meals for a small fee, laundry machines and secure lockers. Loved this place! Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
9.4

Sono stato ospite per qualche giorno mi sono trovato benissimo, si trova in una zona abbastanza centrale, ottima atmosfera, personale giovane e disponibile. Consigliato a tutti ma sopratutto a chi ha voglia di fare nuove amicizie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Lis 2016
10.0

Great Hostel, specially the staff!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
6.9

Limpio, seguro la gente agradable pero por ese precio estuve en mejores opciones. El promedio es de 13 £, cerca de ahi estube en otro que es igualito pero con paella gratis mas rica y a 9 euros ( no doy nombres pq no es publicidad, es opinion e incluye desayuno). Aqui por desayuno pagas 4 euros y es bastante basico y la paella que te cuesta 4 euros en la noche la probé dos veces y las dos el arroz parecia puré de arroz, sin sabor y tienes q lavar tu plato. Si van coman fuera o hagan su comida.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Lis 2016
10.0

I had the best time at Sant Jordi and ended up staying for a LOT longer than I had planned! The staff Pedro, Daniel, Renato and Emy really made my stay! I'll be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Lis 2016
9.4

It was a classic awsome staff-causy atmosphere-jamming until the moon puts on his pyjama-experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.