Hostelworld.com

Sant Jordi Alberg

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 4,103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 4,103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Sant Jordi Alberg Located at C/ Roger de Lluria 40 1-2, , Barcelona.
Sant Jordi Alberg
Spain
Barcelona 08009 C/ Roger de Lluria 40 1-2
94% 4103
41.3920708 2.1705293
Sant Jordi Alberg
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

Loved staying here! Great atmosphere and the best staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.1

Sant Jordi Hostel chain Barcelona is simply kickass. They own 4 properties and they all parts together. The pub crawls they organise are simply crazy. The staff is very helpful. They organised free beach tours and dinner (paid) every night. The only drawback is accessibility, (Las Ramblas is a good 15 min walk from the hostel). Also they do not have any signboard saying its a hostel so its difficult to find it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

I had an amazing time staying at Sant Jordi! They provided a very interactive atmosphere which allowed my friends and I to meet some fantastic people. Shoutout to the homie Pedro. He was hilarious and really showed us a fun time in one of the best cities in the world. #thechurchboyz #voteforpedro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

AMazing Place! Pedro is the man

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • julia0528
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.7

every nights was amazing with lovely staff and new people❤️❤️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.6

Yeh it was really cool! Great hostel vibe. Kind of steep pricing I feel though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
9.7

Todo muy bien, excepto la señora que hace la limpieza en las habitaciones, grosera y trata de mala manera a los huéspedes, por lo que tuve que hacer un reclama en recepción y los chicos me dijeron que ya antes habían quejas, pero los dueños no toman medidas... Es una pena, pues todo el ambiente y gente es genial, excepto por esa señora.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

Definitely stay at a sant jordi hostel! The best time I had was there and the staff is amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

I have spent a very nice time at Sant Jordi Alberg, in Barcelona. The hostel is well located. I only stayed for couple of days but it was a crazy weekend! Staff is very welcoming and makes you feel at-ease. Thank you for these great moments :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Maj 2016
9.4

Genial! La ubicacion es buena, pero lo mejor es el buen ambiente que hay. Arman cenas todas las noches, donde podes conocer a la gente del hostel (entre 3 y 4 euros en general). Todas las noches organizan una salido juntandose con los otros Hostels Sant Jordi, por lo q se junta entre 60 y 100 personas, primero te llevan a un bar y despues a un boliche (por ejemplo uno con acceso a la playa!!) todo gratis. Todos los del staff son unos genios! Lo unico es q no hay enchufes cerca de la cama

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.