Hostelworld.com

Sandrock Holiday Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7
Sandrock Holiday Hostel Located at Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula, Donegal.
Sandrock Holiday Hostel
Ireland
Donegal F93 E8F7 Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula
96% 317
55.3622588 -7.3582649
Sandrock Holiday Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

The best place and hostel I've stayed in so far! The location is awesome, and Margaret and Rodney are the most lovely hosts you could imagine! Thanks so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
10.0

Margaret and Rodney could not have been better hosts. They were very kind upon my arrival, telling me all about the area, the Star Wars filming, and places I might enjoy seeing. I was the only one at the hostel that night, so it felt much more private and relaxed than a normal hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
9.1

Wir waren bereits das zweite Mal hier, fühlten uns erneut herzlich willkommen und haben die Zeit sehr genossen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
8.9

Great location, rich and special place (all informations, telescope, setting with ancient furniture), nice staff, beautiful and comfortable place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
10.0

Stunning view that will take your breath away. If you're on foot fallow their instructions ( on the hostel page ) was reLly helpfull.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
10.0

Cet hostile est juste fantastique. gentillesse de Rodney et Margaret, chaleur de la maison, vue de rêve par les fenêtres, alentours sublimes. C'est un vrai coin de paradis !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
31 Mar 2016
9.4

Un coup de coeur, nous ne rêvons que du moment où nous pourrons y retourner! On s'y sent comme à la maison!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Mar 2016
10.0

Very nice host , great friendly and honest .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Mar 2016
9.1

This hostel is in one of the best locations I've seen in this beautiful country. Friendly staff and comfortable, cozy accommodation, admirable cleaningless, big, well supplied kitchen, incredible view from the living room over the ocean! Strongly recommended, I'll surely choose it next time I'm Donegal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2016
10.0

LOVE this hostel and LOVE Malin Head. Highly recommend stopping here on your way around Ireland. It's a brilliant place to relax for a couple days and explore the area. The owners and facilities and views couldn't be nicer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.