Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sandrock Holiday Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.9
Znakomity 386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.9
Znakomity 386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Cze 2017
10.0

Very friendly hosts. Lots of information available. Very comfortable property. Cannot fault anything about this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
10.0

The best place to take it easy and relax with great people! Getting there with bus and walking was a challenge, but it is so worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
9.7

Perfect, comfortable, warm and welcoming place! Cosy, clean and relaxed. Perfect views over the sea. Very highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
10.0

I felt in Granny's and grandpa's home having the best holidays I have ever had.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2017
10.0

This is without doubt the best hostel in the whole of Ireland. Margaret and Rodney are a joy to be around and it really feels like visiting family. I had planned to stay for 2 nights but ended up staying for 7. Such a relaxing atmosphere and the views just took my breath away. Looking forward to my next visit here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Cze 2017
9.1

La vue imprenable sur la baie. Le confort du salon et l'espace immense de la cuisine. Plusieurs douches et toilettes très propres. Belle fenestration et bon espace de stationnement. Petite famille aimable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
9.7

This might be my favourite hostel that I have ever stayed in. Rodney and Margaret were so kind and helpful, and the hostel is located right on the water, with fantastic views. Staying here felt like going to visit your grandmother's house out in the country. The Malin Head area is beautiful, and there are a few pubs (including the most northerly in Ireland), a restaurant, supermarket, and coffee shop nearby. I would come back here anytime I had the chance!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2017
10.0

Eins der besten Hostels, in denen ich gewesen bin. De Läge ist einmalig, aber nur für die, die das ruhige Iröand kennenlernen möchten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2017
10.0

This place has great character. It's packed with information about the area, and the common room is very cozy. Rodney has details on just about anything you might want to do there. Great place to unwind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
10.0

The place was great with a spectacular view! The staff was very informative and sweet. Will def recommend to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.