Hostelworld.com

Sandrock Holiday Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 325 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
Sandrock Holiday Hostel Located at Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula, Donegal.
Sandrock Holiday Hostel
Ireland
Donegal F93 E8F7 Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula
97% 325
55.3622588 -7.3582649
Sandrock Holiday Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
9.7

Luogo incantato, in una regione affascinante per colori e paesaggio: oceano, spiagge e scogliere. informazioni utili e precise. Solo camerate (10 letti) come descritto. Biciclette a noleggio,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2016
10.0

a nice stay with a fantastic vieuw over the ocean. unbelievable! nice and clean and oven on peat!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
10.0

Best view ever.owners very helpful. Couldn't have asked for more

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
10.0

Brilliant place, just what we required. Location unbeatable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
10.0

I think that was the moste beautiful place in earth. I even liked just spending time at the hostel! Such a nice holiday !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2016
10.0

Awesome hosts, beautiful views, very clean, and Rodney is the best!!! Great locals and scenery

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
23 Maj 2016
9.4

A wonderful place to get away from it all! Very relaxing! Don't expect a party but lots of r&r. Kitchen is very well equipped. Chargers/lights by each bunk. 2 showers for each room. I brought food from Carn but there is a store nearby. Easy to catch the 4:00 shuttle bus M-F from Carn, €3 they drop you at the hostel! Owner phones them to pick you up on departure day. Several nice walks. Definitely try the "Seaview Tavern" amazing restaurant! Farrens Pub is a must also. I highly recommend a stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

The best place and hostel I've stayed in so far! The location is awesome, and Margaret and Rodney are the most lovely hosts you could imagine! Thanks so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
10.0

Margaret and Rodney could not have been better hosts. They were very kind upon my arrival, telling me all about the area, the Star Wars filming, and places I might enjoy seeing. I was the only one at the hostel that night, so it felt much more private and relaxed than a normal hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
10.0

This hostel is definitely in my top 3 all time favourite hostels. Everything was fantastic. The only thing I could have wanted was a small locker for my valuables, but I'm sure if I asked our hosts, they would have figured something out. I, however, felt safe with the particular type of people who were sharing our room on that occasion. We LOVED Malin Head!! We will most certainly be returning to this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.