Hostelworld.com

Sandino Worldimprovement Network

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.6
Sandino Worldimprovement Network Located at Sandinostrasse 5, , Berlin.
Sandino Worldimprovement Network
Germany
Berlin 13055 Berlin Sandinostrasse 5
86% 464
52.5377600 13.4824400
Sandino Worldimprovement Network
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
25 Wrz 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Podwójne łóżko było dwa pojedyncze łóżka, które "razem wzięte" i nie było ogrzewania. Pracownicy, fajne i słodkie hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Wrz 2015
8.3

This hostel differs from the rest, and overall i LOVED my visit. This is a kind of place where generally people who take their time slow do stay. The hostel is a great place to spend time, tough it's way out of the city, and trams not cheap (2.70euro). The staff is really kind, and sincere. Easy to get involved in the cosy atmosphere. And it's cheap! STRONGLY recommended for long-term travellers. Only, as a small hostel, the premises are not cleaned as frequently as big hostel networks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Wrz 2015
8.3

Just a little bit outside of the city otherwise nice place to stay. The staff was very helpful and supportive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Wrz 2015
8.0

Although Sandino is located a little bit far out from the city centre, it's more than easy too get there with a direct tramline 5mins away from the hostel, the staff were all very friendly and easy too get along with, nice group of people. Good atmosphere, defiantly worth checking out if you're backpacking alone. Had an awesome time here and wish I could've stayed longer! Cheers guys!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Wrz 2015
6.9

Receptionist was very friendly. He forgot the towels though. Not so good: room was called a double room but was with two single beds.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Wrz 2015
10.0

Top notch establishment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot. Best wishes

  • jneilson
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Wrz 2015
10.0

best hostel I've ever stayed at

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2015
9.7

What can't you say about Sandino that's good? This place is fantastic for everything with the best staff who end up feeling like friends. The facilities are great. The beds are SO comfy. I ended up feeling like i was at home by the end of my stay and I know many others did too. I couldn't recommend highly enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
13 Wrz 2015
8.0

Good cooking area and lounge space outside. Staff were quite friendly and helpful. Showers were a little rough and I understand why most hostels limit the amount of days you can stay now.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2015
9.7

Super friendly and helpful staff, great community atmosphere with guests from all over the world - made for interesting conversations around the fire in the evenings. Clean and comfy dorm with its own couch and table, very nice common areas, good kitchen and really fast internet. You can even camp in your own tent, which wasn't mentioned on this site. All in all one of the best hostels I've ever stayed in. I will definitely come back next time I visit Berlin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.