Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Sandeman Allen

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 492 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 492 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 7.2
Sandeman Allen Located at 40 Inverness Terrace, , London.
Sandeman Allen
England
London W2 3JB 40 Inverness Terrace
78% 492
51.5119208 -0.1861667
Sandeman Allen
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Lip 2016
8.6

Nice Hostel in a cool part of London (sort of middle class Moslem and a touch of everything else). A block away from the tube station. Large rooms with single beds. No self catering kitchen but free breakfast in the morning and 4 pound meal in the evening. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
8.3

Good value for money with friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Lip 2016
7.7

새벽 늦은시간에 체크인했는대도 친절히 맞이해주시고 전반적으로 무난 했습니다!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • johi6042
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lip 2016
7.7

지하철이랑 엄청가까워서 위치는 좋았구요 매니져가 친절해서 좋았어요 !조식도 좋았고 가격대비 대만족입니다 아..샤워시설이 좀 불편했던거 빼곤요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Cze 2016
9.1

the guys very helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
9.1

Ostello situato in un quartiere molto carino e tranquillo, pieno di negozietti e ristoranti. Collegato con la tube centrale, molto facile da raggiungere. Posizione ottima. Personalmente ho dormito in solitaria, poiché la mia vicina di stanza era assente (ci sono ragazzi che vivono proprio lì). Essendo rimasta una notte, non posso giudicare la pulizia ma posso dire che ho trovato il bagno in comune pulito e provvisto di tutto. In complesso un ottimo ostello :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Cze 2016
5.4

Low-cost long-stay residence, most looking for jobs in between and not much traveller atmosphere to speak of. My bed was comfortable and clean, and room cleanliness could largely depend on the long stay resident. Common toilets and showers were few (one toilet for the floor throughout my stay, the other one locked up) and filthy (toilet bowl had thick black grime, shower curtains had stains and a bad stench). I'm glad I only booked 2 nights. No kitchen, although breakfast is provided.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Cze 2016
7.1

The hostel was a great location, rooms were a reasonable size. I was lucky to be placed with a permanent resident who was hardly ever there so felt like I had my own room most of the time. It was really un-clean though, the toilets were pretty ordinary and the showers were small with hardly any ventilation. It's worth a stay if you're on a tight budget, which I was, but if you not fussed by 5-10 pounds I'd recommend staying somewhere else. Cheers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Cze 2016
7.1

The location is perfect, however toilet Is terrible~~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
7.4

The room is confortable. The problem is the bathroom and showers, it is old and small. The location is great, really near to the underground.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.