Hostelworld.com

San Remo Hostel

  • No.8 Nissirou St., and T.Delligiani St.,, 104 38 Athens, Ateny, Grecja
Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 534 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 534 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.2
San Remo Hostel Located at No.8 Nissirou St., and T.Delligiani St., 104 38 Athens, Athens.
San Remo Hostel
Greece
Athens Attica Athens 104 38 No.8 Nissirou St., and T.Delligiani St.,, 104 38 Athens
70% 534
37.9887558 23.7204480
San Remo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Mar 2016
6.9

Truthfully, this hostel isn't in the best area. As a solo female traveler, I didn't ever stay out very late in the main area because I knew I had to walk back through some less desirable streets. The train station is pretty much across the street and there is a metro stop pretty close by, too, so I wouldn't say it's a deal breaker. The rooms are what you pay and I didn't see any lockers but the staff is really nice and very accommodating.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Mar 2016
7.7

Good place to stay one night if you come from / going to the Larissa Train Station. Even it is not the most beautiful place, it's clean and cheap; and the staff is nice and helpful. No air conditioning so it was a little cold.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
5.4

No lockers, and the room door had to practically remain unlocked because their was only one key for every one, their ware times that there was no one watching the front door and the door was unlocked and wide open. There is is no door separating the entrance with the rooms so you could walk right in unnoticed into an unlocked room. average location, friendly staff, average atmosphere, old and dirty facilities poorly maintained.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Mar 2016
6.3
Przetłumaczone przez Google

Niezwykle prosty, wciąż czyste i za te pieniądze w porządku. Personel był przyjazny i zawsze dostępny na pytania. Fellow traveller powiedział: "Domek był najgorszy złomowanie" ".

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2016
4.3

I've heard that the hostel standards in Greece are lower than other places, but I was not expecting this. The only security was the locking front door. The location was a bit of a walk to all the sites, but was in a more dangerous part of Athens. There is no atmosphere at all. The cleanliness matched that of the city so I can't fault them for that. The worst part is the bathrooms where the shower head is literally over the toilet. They do not have printing or laundry as said on the website.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Lut 2016
7.7

I got a small but nice private room in Athens for not much more than other hostels were charging for just a bed. The place was basically empty when I was there (I don't know if this is normal), so not ideal for meeting other travelers, but good if you want privacy. The staff was nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Gru 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Właściciel jest bardzo pomocny i bardzo kind.location jest 10min podchodzi do Omonia giermka, kolejne 10 min, a znajdziesz yorself w Placa, ścisłe centrum Athens.the najbliższej stacji metra w 3-5 min roooms walk.some z oknami jakaś wartość not.good jakość.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Pozytywne: Świetna cena i doskonała obsługa. Każdy był bardzo uprzejmy i pomógł w razie potrzeby. Negatywne: Lokalizacja nieco z dala od głównych atrakcji turystycznych (. Nic nie daleko też zrobiłem wszystko na piechotę i było cicho). Ręcznik przewidziano kąpieli jest trochę większy niż twarz. Mała łazienka, która była bardzo mokra każda kąpiel. Nie ma indywidualne szafki do przechowywania rzeczy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.