Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 651 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 651 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.6
San Fermin Located at Calle Fermin Calbeton 23, , San Sebastian.
San Fermin
Spain
San Sebastian 20003 Calle Fermin Calbeton 23
84% 651
43.3231171 -1.9846630
San Fermin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
9.7

Bon accueil bon emplacement mais bruyant Séjour agréable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lis 2016
6.6

NO wifi and a very cold room. I was the only client for several nights in the entire large hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello there, tahnk you for your review we will try to improve our services. Sadly, during a week we didn´t have more reservation and you pay 1 bed (22€) for a private room ensuite. During all week we were fully booked. According the temperaure the room have a heating and is programed on 23º. If this would be enough we have blankets at your disposal. Hope see you in the future...Cheers

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
9.1

Auberge idéalement placée pour profiter des soirées et des nuits à San Sebastian. Les voyageurs à la recherche d'un petit coin calme, passez votre chemin ! Lits confortables, salle de bain très propre, cuisine équipée au 4ème étage. Note importante : pas de serviette de bain à disposition et du linge de lit un peu léger en ce début de novembre frais et humide ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
10.0

出门旅行三年住过最好的旅馆,没有之一,条件非常棒,没别的,十分好评

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Paź 2016
9.1

Great Stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
8.6

very nice staff nisy at night rooms of 4(2 bunkbeds extremely narrow

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ajmarsden87
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Wrz 2016
9.1

The location was amazing, right in the middle of Parte Vieja with bars very close. The balconies overlooked the street which was cool and the rooftop deck was amazing. I stayed in a 4 person dorm and the room was very small with only about a foot between the beds. Luckily my second night, no one else was in my room. The bathroom was very nice as well with a good shower. I would definitely stay here again mostly because of the location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Wrz 2016
9.1

Muy buena ubicación. Baño limpio, cuarto limpio. No es un hostal para ir a descansar ya que esta arriba de 4 bares que cierran a las 4 de la mañana. Instalaciones y cuartos pequeños. Buena experiencia en general.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • davegrunstein
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Wrz 2016
8.9

Welcomed by happy staff who were very helpful. The hostel has a lift which makes carrying big bags and surfboards easy. Wifi was a little bit inconsistent, working better in some places rather than others. The kitchen was clean and had everything one needed. Location was very central, especially for those who surf! Only a 10 minute walk to the beach. Would highly recommend to anyone traveling alone as it is a very social place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Wrz 2016
8.3

Amazing location! Right in the center of old town. The beaches are nearby and everything is at a walking distance. The hostel was great with amazing staff, very helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.