Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 757 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 757 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Sie 2017
7.4

If you like to have party it's a good place to stay. If not, you should use earplogs because it is extremely loud at night. The internet is only working in the entrance area. They have a beautiful terrace and a nice common area. The stuff is really nice and helpful.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tamararolon
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2017
6.9

Sólo estuve una noche, está a unos 20 minutos caminando de la estación de bus. La habitación es espaciosa y con una linda terraza. En la misma habitación teníamos heladera y cafetera, asique muy conveniente! El baño y la ducha una maravilla! Todo muy bien!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Sie 2017
6.9

Muy caro por lo que es.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
7.7

For all the amazing reviews it was just okay. It was small. Elevator broke. The atmosphere wasn't super friendly. The beds we're fine and whatnot but for the reviews I read I was disappointed in the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • samendoza7490
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
9.7

Awsome staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jennyfer_xo
  • Szwajcaria, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Sie 2017
5.1

Die Lage des Hostels ist sehr gut. Der Strand ist ca. 5 min entfernt. Die Öffnungszeiten der Reseption sind unpraktisch und erschweren das Ein- & Auschecken. Das Bad war sehr dreckig (vor allem die Dusche und der Boden des Zimmers). Die Betten sind einigermassen Stabil aber das WLAN hat während dem gesammten Aufenthalt nicht funktioniert.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Islandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Sie 2017
8.9

Best location possible. Would go there again just for the location. Everything was clean and nice. The showers were not good, often no hot water. Also the wifi does not work at all. But it is cheap, clean and the staff is super friendly and helpful 😁 and again: the location 👌🏽👌🏽

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
4.0

Overall worst hostel I've stayed at

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi There, We are very surprised for your review. your room had 2 bathroom inside (private). Good people, free wifi, lockers, common area, kitchen and nice terraze...

  • leonscoolplanet
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Sie 2017
6.6

Loveliest staff you'll ever meet, but there were a few phone thefts by other guests while I was there, mine being one. I was there during a Spanish festival, so the bed prices were possibly the highest possible all year, but paying USD$45 for a bed in an 8-bed dorm was crazy. The kitchen was awful. No plates and few facilities.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
8.3

Great location but it was too expensive as we went during the big party week (Semana Grande).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.