Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 701 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 701 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
7.7

Dachterrasse und Küche sehr gut, jedoch kein WLAN und keine Mülleimer im Zimmer - 40€ pro Nacht im 6er Zimmer zu teuer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2017
7.1

Good located hostel but there wasn't wifi in the dorms! For having internet I only could sit down on a bench in the very small reception hall in front of the reception desk (wasn't mentioned in the description of the hostel). Now I could say that the hostel wasn't worth the 30 euro I paid.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Cze 2017
7.4

There is NO WIFI in ANY of the dorms (I checked them all). The lobby has WiFi, but just a hard bench to sit on. They tried putting the blame on the city, but of course hotels and any other place can have WiFi access in more rooms than one... On the plus side: Absolutely the best location possible (this comes with noisy street at night; not ideal for light sleepers, but fine with me). Helpful and nice staff. Zero atmosphere, but neat and clean, and a terrace. Just get WiFi in the rooms!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
9.4

Definitivamente me volvería a quedar en este hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
7.1

La ubicación es muy buena, lo malo es que no tienen wi fi libre, venden unos ticket pero se acaban enseguida. El desayuno es muy rico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
1 Cze 2017
9.4

Increíble la ubicación, en pleno centro histórico! Muy limpio, cómodo, personal amable, cocina amplia y terraza. Lo malo, que no hay wifi en las habitaciones, solo en la recepción. El resto impecable. Lo recomiendo totalmente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
9.7

Beds were nice, had a balcony and lockers, bathroom worked, shower was very nice, and it was a great location. The check-in hours seemed limited but they stayed a little late to check us in, so that was really nice service. Some kind of shelf/cubby near bed(s) for personal items would have been nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2017
9.1

Great location! Next to many amazing pinchos places. Awesome staff. Bathrooms/facilities were clean. Despite being in the heart of the city, had no problem sleeping at night. Noise wasn't bad at all. My only complaint was the air circulation in the rooms. Our room got really stuffy and hot and the windows couldn't open much...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
24 Maj 2017
9.4

Perfect location. Cool roof top terrace. The staff lady was really nice. It's more like rented apartments than a hostel. The guest are just left to do there own thing which I liked. Just be aware of the reception hours before you check in. It's not open all day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
10.0

A 7 pour un enterrement de vie de garçon pour le week-end, c'est parfait. Nous avons beaucoup appréciés la terrasse en toiture. Je garde l'adresse pour y revenir en couple ou entre ami.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.