Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 656 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 656 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Gru 2016
8.9

It' a nice hostel in the old town, in the perfect place to have fun. also is near the beach and mont uguell! Theres a nice terrace at 4floor to have dinner. I recommend It!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2016
9.4

Everything was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
9.7

Bon accueil bon emplacement mais bruyant Séjour agréable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lis 2016
6.6

NO wifi and a very cold room. I was the only client for several nights in the entire large hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello there, tahnk you for your review we will try to improve our services. Sadly, during a week we didn´t have more reservation and you pay 1 bed (22€) for a private room ensuite. During all week we were fully booked. According the temperaure the room have a heating and is programed on 23º. If this would be enough we have blankets at your disposal. Hope see you in the future...Cheers

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
9.1

Auberge idéalement placée pour profiter des soirées et des nuits à San Sebastian. Les voyageurs à la recherche d'un petit coin calme, passez votre chemin ! Lits confortables, salle de bain très propre, cuisine équipée au 4ème étage. Note importante : pas de serviette de bain à disposition et du linge de lit un peu léger en ce début de novembre frais et humide ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Paź 2016
10.0

出门旅行三年住过最好的旅馆,没有之一,条件非常棒,没别的,十分好评

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Paź 2016
9.1

Great Stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
8.6

very nice staff nisy at night rooms of 4(2 bunkbeds extremely narrow

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ajmarsden87
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Wrz 2016
9.1

The location was amazing, right in the middle of Parte Vieja with bars very close. The balconies overlooked the street which was cool and the rooftop deck was amazing. I stayed in a 4 person dorm and the room was very small with only about a foot between the beds. Luckily my second night, no one else was in my room. The bathroom was very nice as well with a good shower. I would definitely stay here again mostly because of the location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Wrz 2016
9.1

Muy buena ubicación. Baño limpio, cuarto limpio. No es un hostal para ir a descansar ya que esta arriba de 4 bares que cierran a las 4 de la mañana. Instalaciones y cuartos pequeños. Buena experiencia en general.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.