Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sampa Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • hugoirm3004
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Lip 2017
4.3

I booked the private room. The room was full with humidity. You could see moisture marks on the roof. The windows didn't close well. Internet didn't work in the room. Shower water was almost cold. Location was good and some members of the staff were nice. Basically I would not recommend this place to anyone.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2017
9.7

Boa localização, ótimo atendimento!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
9.1

Otimo, tranqiulo lugar com gente boa. Poderia ter um cafe de manha melhor / com mais variedade pelo preco.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
10.0

AJ très colorée autour d'une cour entourée de végétation tropicale. Un petit paradis exotique dans cette grande ville;Ambiance décontractée et Calme dans un quartier très original ou il fait bon vivre .Également beaucoup de restos et de bar autour .Tenue par 4 filles très sympathiques et très disponibles Un joli souvenir!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Kwi 2017
9.1

Gostei bastante, se pudesse melhorar algo seriam os banheiros, café da manhã bem justo, localização bem interessante, cozinha boa, staff todo bem simpático.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
6.3

Desgostei por uma única peculiaridade: estivemos eu e um amigo no hostel, sendo que no meio da estadia, o pai dele faleceu e ele teve que ir embora. Sobre a política de cancelamento, mesmo em caso excepcional, como este, do hostel foi de "lavar as mãos", pois não é possivel cancelar com menos de dois dias de antecedência. Oras, convenhamos, o mínimo de compreensão com a situação. Única e exclusivamente pela falta de tato com cliente, acredito que não volto mais

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
7.7

Das Hostel wurde ausgewählt aus Lonely Planet Südamerika. Das Preis-Leistungsverhälntis hat uns angesprochen. Soweit alles gut. Zimmer und Bad waren sehr einfach, aber ausreichend. Die Matratzen ausreichend bequem. Das Frühstück stets gleich und spartanisch, aber für einen Tagesstart ausreichend. Der Kuchen war sehr lecker. Die Lage ist TOP !!! Vila Madalena und die benachbarten Stadtteile sind sensationell. Unterm Strich ist das Hostel zu empfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • isafaccio
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2017
8.9

I stayed 2 weeknights at Sampa Hostel. My room was a private with bathroom, really comfortable and clean. The hostel is located at one of the most famous neighboords of São Paulo, with easy access to bars and restaurants. The nearest subway station is in a 15 minute walking-distance from the hostel, but if you have luggage, I recommend getting an uber or taxi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2017
9.1

Très bonne place, la localisation est parfaite et le personnel très gentil.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.