Hostelworld.com

Samesun Venice Beach

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 2,382 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 2,382 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
Samesun Venice Beach Located at 25 Windward Ave, Venice Beach, Los Angeles.
Samesun Venice Beach
USA
Los Angeles CA CA 90291 25 Windward Ave, Venice Beach
83% 2382
33.9868902 -118.4735155
Samesun Venice Beach
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

Das beste Hostel, in dem ich je war! Coole Leute, sauber, geiles Frühstück. Alles perfekt. Jederzeit wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
8.6

Very nice located, well equipped, maybe the kitchen is a little small.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Maj 2016
7.7

Perfect location if you want to enjoy and explore Venice beach! If you're planing a short stay and want mainly to be outside, this is a good option.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Maj 2016
8.9

Enjoyed my stay. Great location, right on the beach boardwalk. Free breakfast was also nice. Would definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
9.7

Très Bonne auberge de jeunesse! Le petit déjeuner était génial et tout était parfait!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Maj 2016
8.9

Only stayed one night but it was enough to tell it is a good place in the overall. Nice and clean bathrooms. Good facilities in general. Good breakfast. We went to have tacos as part of that night's event organized by the hostel. The guy in charge (Dominique I think) was really nice. The area where it's located does not feel so secure, specially at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
9.4

Great hostel amazing location and lots of fun free activities which was great to meet people. Book the seven person room - beach and ocean views. Bit on the pricey side but wouldn't stay anywhere else. Parking in Venice is a nightmare though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
8.3

Staff and Facilities were good. Well placed location is cheap to get an uber anywhere around LA, short walk to Santa Monica. Plenty of food around the area. Only complaint was that there was some funky smells coming through the air vents

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
6.6

Nice common areas. We didn't expect to have a private bathroom, so that was nice. Clean facilities. Staff is very nice. Cool atmosphere. If you're only going to visit Venice Beach and Santa Monica it is a very nice location. The street is full of homeless people so it gets really sketchy specially at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2016
9.4

Great staff, nice location and the best event maneger (you are awesome Dom).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.