Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samesun Venice Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 2879 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 2879 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
10.0

Very delighted with my experience. I am not the usual millennial backpacker but a middle-aged person with a suitcase. Nonetheless, the staff were gracious and helpful. It was blissfully quiet at night (Sunday) despite the buzz of activity and music out on the street all afternoon. I bought ear plugs but didn't need them. There is a long staircase to negotiate coming in but the staff helped me get my heavy bag down when I checked out. I would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2017
7.7

Great location, 1 minute walk to the beach. Rooms are overall good. More expensive the other hostels but good price for a beach view.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Mar 2017
9.7

beautiful and friendly people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
7.4

Alles in allem ok für ein gemischtes Zimmer im Hostel. Vor der Tür ist direkt der Venice Beach mit seinem Trubel. Leider ließen sich die Fenster nicht "sicher" schließen und die Stimmung im Aufenthaltsraum war nicht so, wie man es von europäischen Hostels kennt (vielleicht ist das in den USA auch einfach so).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wyspy Zielonego Przylądka, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Mar 2017
10.0

Awesome awesome, very clean and the staff is really cool. Keep up the good work.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the great feedback. Hope to see you next time you are in Venice. Cheers, Sara - GM

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Mar 2017
6.3

Place is great... but overpriced.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Mar 2017
8.9

Die Lage ist perfekt! Direkt am Venice Beach, morgens mit einer Tasse Kaffee am Strand sitzen, Sonnenaufgang, Meeresrauschen... Abends etwas spooky... Das Zimmer war sehr sauber, hatte ein eigenes Waschbecken, war aber sehr klein und hatte kein richtiges Fenster. Dementsprechend stickig und dunkel. Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit. Die Bäder sind sehr sauber wenn man nicht grad zu Stoßzeiten geht. Frühstück war ok. Ich würde auf jeden Fall wieder kommen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
8.9

Great place...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • AngetJo
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
8.3

Cette auberge pourrait être vraiment parfaite si il y avait un peu plus d'équipements: la cuisine est trop petite, la salle commune aussi et il n'y a que 3 WC-salle de bain pour tout l'immeuble!! Cela aurait été plus judicieux de séparer les wc et la salle de bain pour ne pas monopoliser les 2 en même temps. Le personnel est super, le petit déjeuner aussi. L'auberge est idéalement située!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
9.1

Great place right on the beach and lively at night I loved it here everything you need is right here

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.