Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samesun Venice Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 2840 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 2840 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • saxbyreynolds5522
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lut 2017
10.0

Awesome hostel. Friendly helpful staff. Great location right in the thick of it. Would stay there again in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2017
8.0

Nice hostel, great hostel, would book again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lut 2017
9.1

Amazing location right on the boardwalk

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Lut 2017
9.7

Location is very good. Staff is great and atmosphere too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Lut 2017
7.4

The location on Venice Beach is AMAZING, especially for daytime activities! At night, the area seems slightly shady and not so lively despite a couple of bars nearby but I still felt safe. We had a private room and it was expensive for what we got. There was a small window overlooking dark courtyard so not much natural light in the room. The water going through the pipe was super noisy. Besides, the number of bathrooms is limited and the kitchen is small. It does not seem to be a social hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • luza19845034
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lut 2017
9.1

I just stayed for one night but I recommend the hostel, its nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2017
8.9

Enjoyed my stay, but it was expensive for what it was.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
10.0

Highly recommend this hostel. the staff were amazing SO so friendly. You and your belongings are incredible protected at all times. Amazing night outs with their tours and events. And everything was super clean 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mattierock19
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Lut 2017
5.4

While some of the staff was very helpful...others were outright AWFUL. Got back to my room one evening to find they'd opened my locker and removed my stuff stating "it wasn't my room" which was total rubbish....the employee who had checked me in the night before had moved to a new room because the room I was supposed to have was an absolute disaster. You couldn't walk in the room it was so bad. The breakfast is nice. The common areas are ok. The are is fun. I will never stay here again though.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Lut 2017
8.9

해변가에 위치해 있지만 밤에는 조금 위험해 보입니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.