Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samesun Venice Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 3228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 3228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2017
8.9

Fantastic location, right on the beach. The staff (shout out to Jaquill) are super friendly, and the facilities are to a pretty good standard. The free breakfast is much better than I thought it would be, and the general vibe/atmosphere is amazing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Wrz 2017
6.6

Fiquei apenas uma noite e cheguei às 23:30. Quando cheguei no quarto, ele estava um forno e a minha cama estava com os lençóis ainda do outro usuário. Localização é boa, ao lado da praia.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Wrz 2017
8.3

Location is worth it. Great little hostel literally on the beach - would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Wrz 2017
8.9

Waschmaschine war nur gegen 8$ gebühr zu benutzen. Dafür wurde sie auch getrocknet und man brauchte kein waschmittel zu kaufen. Aber 8$ sind dann doch noch bisschen zu teuer

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Paragwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2017
8.0

Good auto service breakfast! Did not like the carpets in the rooms becaus a lot of the beach is just in front of it! they did not make up the beds but the bathroom was always clean! Excelent location!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Wrz 2017
8.6

Fantastic location right by the beach! We had good views of the beach from our room too. The bathroom situation was a little frustrating though as there were only two on our level and they both had showers in them so good luck going to the toilet in amongst all the showers and other people using the bathroom too. Breakfast was crappy and once they ran out of something they didn't restock e.g nutella which was the only good thing about this breakfast. Location made up for this though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
14 Wrz 2017
3.1

The staff at the hostel is very bad and rude. I asked at the reception to clean the restroom because it was so dirty and they just ignored me. The room is to hot and uncomfortable. Definitely I do not recommend.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Wrz 2017
9.7

I love the Samesun more each time I go there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
13 Wrz 2017
9.4

Enjoyed my two nights here. Breakfast is good- toast, hard boiled eggs, orange juice, make your own pancakes. Friendly staff and good vibes throughout. Dorms are nicer than in the photos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Sallychae
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
9.4

It was so nice staying here! The location was great, very friendly staff and lots of activities going on! My roommates were also kind and funny. I would definitely go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×