Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samesun Vancouver

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 3820 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 3820 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
9.4

Super ambiance, super emplacement, très belle auberge! Très dynamique et vivant, parfait pour rencontrer d'autres voyageurs! Un peu dispendieux pour rester plus d'une nuit, mais ça vaut le détour!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Maj 2017
7.4

Good location and atmosphere, but there were not enough bathrooms and it was not super clean. Excellent breakfast though!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Maj 2017
8.9

- easy check-in - nice bar - good breakfast with fruits, coffee, bagels,.. - clean bathrooms - great activities - hair dryer, fan, etc in the Double Bed rooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
6.3

The location is great for a brief stay. Facilities and everything else was just average fare for a hostel. Really nothing exceptional.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
8.6

If it's your first time booking a hostel, you won't be disappointed. I was a little scared at first but the staff was great and so were the people that were staying there. I already recommended it to my friends! Plus, there's free breakfast and cute guys . Can't go wrong with that !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
6.9

Smells, tiny dorms

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Maj 2017
3.7

Gross!!! So dirty, so noisy! Won't every stay again. No soap at toilets or kitchen, urine on the floor and on the toilet seat. Hair everywhere in the showers! Choose the HI right on the other side of the road. At least they have a cleaning standard!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Maj 2017
8.6

Really good place to stay, close to the centre and the breakfast is awsome. The staff is so nice and helpful. Would definitley recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
10.0

Very clean and super staff, most comfortable beds and big lockers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mattietharpe
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
9.4

Overall an amazing place! The staff as all super helpful and friendly. Location is amazing and its easy to get anywhere in or near Vancouver from the hostel. The rooms were nice. The only issue is you can really hear the music from the bar in the rooms on the first floor, which render the quiet hours kind of meaningless until it closes. Otherwise, everything was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.