Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samesun Vancouver

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 3,574 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 3,574 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
Samesun Vancouver Located at 1018 Granville St, , Vancouver.
Samesun Vancouver
Canada
Vancouver BC V6Z 1L5 1018 Granville St
88% 3574
49.2789066 -123.1231570
Samesun Vancouver
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sty 2017
8.3

Best Hostel for it's location, money, and a very great guests. Next time I hope the bathrooms will be finished, with their construction. Each day the hostel had a different event. Affordable drinks and food.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
8.3

really great place to stay!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sty 2017
9.4

Great place with great staff and activities! Your room was a little too cold but the duvet was really warm !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
8.9

It's really easy to meet people at the Beaver Bar or in the kitchen/common room area. Overall really good, convenient facilities, and helpful and friendly staff. I'd definitely stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
8.0

Good place to stay, whether you want to meet other people or if you want to keep to yourself.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
3.1

Reception staff not very helpful or friendly. Washrooms kept untidy.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello. I am going to email you to hopefully get a bit more info from you about our desk staff and how we can improve. We are in the process of renovating our bathrooms so please bare with us a little bit longer. Cheers, Pete

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Sty 2017
9.4

전반적으로 매우 마음에 들었습니다. 저렴하고 수건도 주고 무엇보다 위치가 매우 좋습니다. 펍 분위기가 나서 술만사서 호스텔에서 마시는것도 추천드립니다. 하지만 숙소를 위층에 배정 받으시면 짐 옮기기가 힘듭니다. 엘베도 없어서 들어서 옮겨야하는데 특히 여성분 혼자 캐리어 들고 올라가시기 정말 힘드실겁니다. 이거 뺴곤 다 만족했습니다. 특히 아침식사가 정말 예술입니다. 머무르시면 아침은 꼭 드시기 바랍니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
8.0

Decent for the price

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
8.0

In a great location and the staff are super good, but definitely a party hostel and could be cleaner. It was kind of musty smelling and the facilities pretty old. Awesome beds though!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.9

Awesome spot only problem was the bathrooms need fixing

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello and thanks for the feedback. We are actually in the process of bathroom reno's so this will be completed in the coming months. Cheers, Pete

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.