Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samesun Vancouver

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 3642 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 3642 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Lut 2017
8.0

I wasn't warned via email ahead of time that the ladies rooms on the third floor were out of commission. That didn't affect me but I appreciate the knowledge. Good food and beer at the bar. Everything I wanted to do was walkable. Staff was friendly and helpful. Some of the card key locks were broken, but not the main one to get into the dormitory area or the one to my room. Overall, I'd stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
10.0

le top !!! que du bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2017
9.4

Das Hostel liegt Perfekt gelegen in Vancouver. Ich fühlte mich sicher und die Atmosphäre war auch super. Das im Preis inbegriffenen Frühstück erfüllte meine Erwatungen. Das Badezimmer war sehr sauber. Das einzige was ich bemängeln kann, ist die Sauberkeit im Zimmer selbst. Unter dem Bett war es sehr staubig und es lagen viele Dinge von meinen Vorgängerinnen dort.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

First time in my entire life staying in a backpackers, and the experience could not have been any better. Thank you so much guys.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

Loved this place and definitely coming back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
9.4

Hands down most fun I have ever had in a hostel! The staff are excellent, always keen to lend a hand. The bathrooms are being renovated at the moment which was the only negative thing but they'll be great once they're done! Activities organised by the hostel run every day, all great things! The beaver bar has a great atmosphere, cheap beers and good food and music. Best way to top off my trip through Canada, 100% recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Lut 2017
7.1

Two out of the three male bathrooms were out of action, this caused major issues when showering! The staff who were cleaning the bathrooms were super slack. The front desk staff were amazing, the location is also great! Once the bathroom renovations are completed this hostel will be great value for money!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
8.3

Ein super Hostel um Leute kennen zu lernen! Das Bett war sehr gemütlich, aber hat gequitscht ohne ende.. Aber alles in allem top

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
9.7

Great experience living in Samesun Vancouver. The bed was clean, the staff there were nice and the whole hostel was tidy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
10.0

Such a chilled spot. Became friends with a few workers and other guests really quickly. Shoutout to Jarrod and Benny, awesome dudes!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.