Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

SameSun Vancouver

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 3,282 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 3,282 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
SameSun Vancouver Located at 1018 Granville St, , Vancouver.
SameSun Vancouver
Canada
Vancouver BC V6Z 1L5 1018 Granville St
88% 3282
49.2789066 -123.1231570
SameSun Vancouver
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2016
8.9

Good fun party hostel. Lots of good vibes and friendly staff. The Beaver bar at the base has cheap drinks and has nightly events such as bingo and trivia night which are a great way to meet other travellers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
8.0

Ich habe 2 Nächte im Hostel verbracht. Leider hatte ich ein Zimmer direkt an der Strasse das sehr laut war. Aber sonst alles super, Badezimmer/WC sauber, wird 2x pro Tag geputzt. Super Frühstück mit grosser Auswahl. Würde wieder kommen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2016
9.7

밴쿠버 다운타운에 있는 규모가 큰 호스텔입니다. 공식 유스호스텔 바로 건너편에 있어요. 여러모로 훌륭한 호스텔입니다. 일단 아침식사가 아주 잘 나와요. 베이글, 머핀, 과일 등이 나오고 음료 종류도 다양해요. 배불러서 점심을 거른 적도 있어요. 매일매일 호스텔에서 진행하는 무료 워킹투어가 있는데 좋았어요. 택배를 받아주는 서비스랑 짐 보관 서비스(당일 말고 더 길게도 하루 3달러로 보관해줍니다)를 유용하게 이용했어요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
9.1

Great, fun environment. Very well organised and excellent staff. Highly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sie 2016
9.7

perfect location! lots of bars, shops and restaurants around the bathrooms are big and separated (toilet from shower) and the got cleaned twice a day free wifi and free breakfast the rooms were clean and big the bar war really nice - every night a different entertainment the hostel offers "trips" every day like a walking tour or kayaking etc. if i go back to Vancouver i definitely book a room there!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
8.6

Great breakfast. Facility maintenance times should be during non-peak hours. (Morning/evening are peak times for using the facilities) Great location and front desk customer service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.7

Samesun was great. Super easy to meet people with all the activities going on in the beaver bar. The staff is super helpful and flexible. The showers were not the cleanest, but other than that, no complaints!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Great stay as always.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ernestocapistranlz1596
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Sie 2016
8.0

Good option for a few days, the location is great, close to Grandville island and City Centre Metro station. Close to clubs and pubs, and just a few blocks away from shopping malls. Beds not bad. This is the second SAMESUN hostel i stay in, and i will do it again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.4

Everyone's friendly, I never felt uncomfortable. I would highly recommend this hostel, felt like home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.