Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samba Rooms Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Lip 2017
10.0

Great common spaces

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lip 2017
8.9

+ Very good location, very nice staff, very good atmosphere (including live music) - Lockers don't really lock, not enough plugs in the rooms, some showers don't heat up

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Cze 2017
9.4

Excelente localização e preço. Fiquei no quarto duplo e a cama e o quarto estavam excelentes. As instalações sao simples e sem luxo. So o cafe da manha é um pouco caido, mas nada que atrapalhe quem busca um hostel para hospedar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Wilhazec
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Cze 2017
8.3

Fiquei no quarto privativo, uma pena que fica separado do casarão. Teve um dia que fomos tomar café e estava meio desorganizada a mesa, faltando alimentos, café, etc. Acho que o staff tava um pouco desleixado esse dia. No mais tudo foi de boa. Embaixo do hostel tem um restaurante bem legal de comidas naturais, sucos, etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Cze 2017
10.0

Very cool hostel! So close to centre/bus station etc. Very warm friendly vibe all staff speak inglis. Breakfast ok, rooms excellent and they have local minas gerais beers.very historic building very very cool. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
10.0

Impressive service and atmosphere considering Brazil's lack of hosteling culture . Great value and unbeatable location, which in Belo Horizonte are even greater achievements.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
7.7

internet não funcionou quando precisei, tive que usar a internet do meu celular pra fazer o que precisava no computador. O café da manhã, quando fui pegar a melancia de manhã cedo, estava murcha, como se tivesse sido guardada de um dia pro outro. Alguns chuveiros não possuíam água quente e dormir no quarto foi dificil, pois o ambiente é pouco arejado e atacou minha alergia a pó.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • vmalanche4866
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 108 Recenzje
23 Kwi 2017
8.9

Big rooms, nice beds, nice bathrooms, good kitchen. The place was realy quiet and empty.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Kwi 2017
8.0

Location and comunal area were very good. But bathrooms tooo tiny and water only luke warm.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
9.4

Staff were very friendly from when we arrived. The hostel is walking distance to the main bars and restaurants and there's a supermarket nearby as the kitchen facilities are really good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.