Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samba Green Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 605 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 605 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.9
Samba Green Hostel Located at Rua Alvaro Ramos, 394, Botafogo, Rio de Janeiro.
Samba Green Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22280-110 Rua Alvaro Ramos, 394, Botafogo
86% 605
-22.9572522 -43.1835973
Samba Green Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.6

Muy lindo hostel. La pasamos de 10.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Gru 2016
9.7

Obrigado a toda a equipe por proporcionar as melhores férias que já tive. Ao Carlos gente super boa, o seu Pedro dahora demais, as meninas e toda a equipe em geral Espero estar mais vezes ai

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
4.3

Limpeza dos banheiros não é boa, super quente , os ventiladores disponíveis são barulhentos .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
10.0

Samba Green Hostel is located in a safe neighbourhood, with shoppings, bars and restaurantes nearby. The best thing is the vibe, we had a barbecue one day, every night people go out together, it is a really nice environment to make new friends and have fun. I had a perfect New Years Eve staying in this Hostel. Would come back for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
10.0

Really great hostel with good vibes, home feeling, helpful staff and delicious caipirinhas. The atmosphere is very friendly, easy to meet people and find people to do activities with. The hostel is in a great location, easy and safe walk to the beach, restaurants, bars, local shops, bus stop and metro station. 100% recommended to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Gru 2016
8.6

O café da manhã podia ser servido a partir das 6 h da manhã, atendendo assim aos que precisam sair logo cedo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Gru 2016
4.3

Auberge sale, chambre très sale, la cuisine on en parle pas et les sanitaire y'en a jusque sur les murs ! Les draps avait déjà servis étant donné la dizaine de cheveux brun que j'ai trouvé dans le lit ! Pas de wifi dans la chambre n'ai dans les couloir ! Le seul endroit à la réception où vous avez 2 chaises et un tout petit canapé ! Nous avons voulu regarder un film le soir impossible ils ont fait exprès de mettre la musique à fond ! Bref très très sale ! Pas comme sur les photos ! À fuir !!!!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Gru 2016
9.1

Great hostel, quiet and nice to sleep. The owner makes you feel very welcome. The showers are awesome, hot and cold water. The wifi doesn't work in some places of the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Gru 2016
9.4

Muy bueno, Carlos siempre preocupado por los huéspedes y con un ambiente agradable. Ojalá estuviera un poquito más cerca del metro. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lis 2016
9.4

The owner Carlos is so nice and helpful and I would definitely recommend staying here. It's a good mix of party and chill and it's very friendly. Personally I would stay here and then move around Rio to get a feel of the different areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.