Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samay Hostel Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 3405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 3405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Lut 2017
8.3

En se tratando de un Hostel, estava bien, la licalizacion el personal. Pero el precio es demasiado para un habitacion sin desayuno.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
9.4

The hostel is pretty good! It´s clean and staff is great. The only issue is that there is no WIFI in the rooms, only in the first floor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • manuelgluderer1266
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lut 2017
10.0

Last minute booking as i had no idea if i can make it to this town. Awesome welcome and everything fine. Highly recomanded to stay there and for me as coffee addicted, with free coffee even more :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.9

Me alojé una noche. El hostal estaba muy limpio y el trato del staff excelente. El desayuno por 2,5€ muy recomendable. Las pegas que le encontré fueron las siguientes: -No había wifi en la habitación. -La presión del agua caliente inexistente. -No había enchufes cerca de mi litera.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
9.7

Ótima localização e pessoal da recepção nota 10! A cozinha é super bem equipada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
7.7

房間連不到wi-fi,只有到一樓才連的到,非常不方便。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sty 2017
6.3

Ok hostel, overpriced for what you get. The bathrooms are dirty - lots of mould on the walls, etc. The water pressure is terrible, it's more of a dribble than a shower. They have security lockers but they are quite small unfortunately. The kitchen area is nice and big but one of the stoves was broken so it was always difficult to find a hot plate someone wasn't using. The internet only worked downstairs which would have been fine but it stopped working all the time even in the common room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Sty 2017
8.9

The only 1 thing I didn't like is that there are NO lockers. Besides that I loved the place. Vedrana, Krista and Shaila are the best staff I have seen working in a hostel. They are so nice and caring. The place has a great location and very decent kitchen. Beds are comfortable and value for money is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
8.6

Buenos días. Yo sólo estuve una noche y quedé contenta, tanto con el personal, la ubicación, en pleno barrio de Sta. Cruz, enfin, todo bien, salvo la limpieza y que cuando hice la reserva, pedí una habitación tranquila, me dijeron que estaría ubicada en la 2ª planta, cosa que no fue así, me la dieron en la planta baja; por lo demás, todo bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sty 2017
10.0

Fabulous hostel, great location, easy to find, close to old part of town & all attractions. Bus stop just out the front. Staff were welcoming, helpful & friendly. Kitchen has everything you need & a supermarket a few doors down. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much. Take care you and your sister and we hope to see you soon in Seville. All the best

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.