Hostelworld.com

Samay Hostel Sevilla

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 3400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 3400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.9

Me alojé una noche. El hostal estaba muy limpio y el trato del staff excelente. El desayuno por 2,5€ muy recomendable. Las pegas que le encontré fueron las siguientes: -No había wifi en la habitación. -La presión del agua caliente inexistente. -No había enchufes cerca de mi litera.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
9.7

Ótima localização e pessoal da recepção nota 10! A cozinha é super bem equipada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
7.7

房間連不到wi-fi,只有到一樓才連的到,非常不方便。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Sty 2017
6.3

Ok hostel, overpriced for what you get. The bathrooms are dirty - lots of mould on the walls, etc. The water pressure is terrible, it's more of a dribble than a shower. They have security lockers but they are quite small unfortunately. The kitchen area is nice and big but one of the stoves was broken so it was always difficult to find a hot plate someone wasn't using. The internet only worked downstairs which would have been fine but it stopped working all the time even in the common room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Sty 2017
8.9

The only 1 thing I didn't like is that there are NO lockers. Besides that I loved the place. Vedrana, Krista and Shaila are the best staff I have seen working in a hostel. They are so nice and caring. The place has a great location and very decent kitchen. Beds are comfortable and value for money is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
8.6

Buenos días. Yo sólo estuve una noche y quedé contenta, tanto con el personal, la ubicación, en pleno barrio de Sta. Cruz, enfin, todo bien, salvo la limpieza y que cuando hice la reserva, pedí una habitación tranquila, me dijeron que estaría ubicada en la 2ª planta, cosa que no fue así, me la dieron en la planta baja; por lo demás, todo bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sty 2017
10.0

Fabulous hostel, great location, easy to find, close to old part of town & all attractions. Bus stop just out the front. Staff were welcoming, helpful & friendly. Kitchen has everything you need & a supermarket a few doors down. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much. Take care you and your sister and we hope to see you soon in Seville. All the best

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Sty 2017
9.1

This hostel is really good, and really close from santa cruz area ! The staff really nice and helpful !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Sty 2017
9.7

Stayed in Samay Hostel for the weekend during a short visit to Spain from the UK. Their staff is incredible, met Shaila Marcos and Pablo, they are all great. They recommended places to visit and where to eat decent tapas etc. The hostel was very clean and the location was also great, short walk to city center and also short walk to a bus stop where you can get the bus to the airport. Only thing I was missing was lockers inside the rooms, they did have small safe boxes outside the rooms though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Manu, mil gracias por tu buen comentario. Todo el staff de Samay te lo agradecemos. Fue un placer conocerte. Espero que te haya gustado Sevilla y si vienes de nuevo por esta mágica ciudad no dudes en visitarnos. Un fuerte abrazo. Samay Team

11 Sty 2017
9.7

Ottimo ostello sotto tutti i punti di vista, quasi un hotel, e soprattutto una ottima accoglienza da parte del receptionist di turno che mi ha dato preziose informazioni. Lo raccomando.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.