Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samay Hostel Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 3554 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 3554 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Sie 2017
8.6

Nice hostel with friendly staff. Clean and neat bed and bathroom, nice location close to the monumental centre and the train station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2017
9.1

The hostel is old (most of the lockers are broken and there is a worn down feel) but the staff and the location definitely make up for it. The staff will keep any valuables for you and have a good security system. The location is perfect; a very short walk to all the interesting and beautiful things in Seville. The terrace is amazing with a bar running two nights a week and the best atmosphere; we met so many people and thoroughly enjoyed it! Our room didn't have aircon but it was still cool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2017
10.0

All the receptionists are very friendly and ready to give you plenty of advice about which attractions of Sevilla are worthy to visit, in which restaurants you should eat... The kitchen is cozy and comfortable. Our 4 people bedroom was quite large, especially the bathroom, always very clean. If you're looking for a colourful, artistic and calm hostel, Samay will be perfect for you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Sie 2017
8.9

Ostello molto bello Cucina perfetta e pulita L unica pecca è la mancanza di serrande alle finestre (entrava troppa luce la mattina) Nel complesso ottimo! Consigliatissimo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2017
8.6

Very nice hostel. Very friendly staff and clean rooms. Would recommend for anyone visiting Seville.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2017
8.9

Everything was good except for the bathroom situation. Although the dorms had an ensuite, there was only one shared amongst 10 people. There aren't any other showers on the floor and the other extra bathroom was near reception.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lip 2017
8.9

Lovely staff and nice/clean rooms and kitchen. A bit of a quiet atmosphere which made it harder to meet people as a solo back packer. Centrally located and pretty terrace. Staff made great (free) dinners a few nights while I was there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
8.3

Muy buen staff y ambiente, totalmente recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias Alejo por tu review¡¡¡ Te deseamos lo mejor y disfruta mucho de tu viaje por España y de la familia. Un Abrazo grande¡:) Samay Team

  • Mary_mazzali98
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Lip 2017
9.1

Personale molto cordiale, atmosfera unica e posizione eccellente. Davvero molto soddisfatte!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • vincentwolfvw286
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
9.1

Super auberge, j'y ai fait plein de rencontres en quelques jours. Proche de tout quand on veut visiter. Le personnel est top, super accueillant et avec de bons conseils pour tout (bouf, fête, visite, bar...) une soirée entre personnes de l'hostel a été organisée. Vraiment une super ambiance. Je recommande

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.