Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samay Hostel Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 3452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 3452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Alejandrohol
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.4

Excelente hostal. Ojalá muchos otros hostales aprendieran como debe ser el servicio. 100% recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2017
8.9

Terraza en el techo, personal simpático, poco ambiente para conocer a gente, limpio, no hay wifi en las piezas. Solo una sabana así que cubres el colchón o te tapas con ella. Ademas no hay cubre almohadas. Bueno y recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2017
7.7

This hostel is fine for a short stay, could've been cleaner but for the price it's fine. I stayed in a private room one night which was nice. And I stayed in a 10 person mixed dorm another night. They don't have larger lockers for your bags. Only small lockers for smaller personal items. Also the outlets were far from the beds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
6.9

This hostel was in a good location and the staff were receptive and helpful. Cons were that the bathroom in my shared room was pretty gross, with mold on the shower and part of the ceiling. Also, the wifi only worked on the bottom floor so it was hard to get it in your room. Rooms and beds were fine though, and there was a kitchen that was well stocked with kitchenware to make your own food. The breakfast was 2.50euro and had cereal, bread, juice, not much more.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Kwi 2017
8.3

The rooms were nice but the shower could have been a bit cleaner so bring shower shoes. The location was great, my friend and I just started wandering around and we're able to see so many great sights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
6 Kwi 2017
9.7

This hostel was really nice, great location and very helpful staff. The atmosphere in the common areas can be a bit "too chill", but is great if that what you are looking for. The terrace was also very nice although I didn't see many people used it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
9.4

Overall very nice hostel. Only thing to note is wifi is only in the common areas which tended to make everyone a bit less social while in common areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
8.3

Great place to stay. Clean rooms and shower. You do have to pay €1 for a towel if you do not have your own. Met some great people around and there is a large common area and a good kitchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
31 Mar 2017
10.0

Great hostel and great stuff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
5.7

Ein Hostel, welches ausreichend für eine Übernachtung ist. Allerdings ist die Ausstattung vergelichsweise spartanisch, wenig Stckdosen, defekte Glühbirenen und Schimmel an den Wänden in den Bädern.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.