Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

SamS VIP Hostel San Gil

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 413 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 413 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
SamS VIP Hostel San Gil Located at Cr 10 12-33 Top Floor, , San Gil.
SamS VIP Hostel San Gil
Colombia
San Gil Cr 10 12-33 Top Floor
91% 413
6.5543412 -73.1338214
SamS VIP Hostel San Gil
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Sty 2017
10.0

Top Hostel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
9.1

Really nice hostel, clean, good location and nice rooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2017
10.0

We were given a deluxe room and was it great. Very clean, huge bathroom and exquisite view from the balcony. The staff was more than friendly and helped us book rafting and transportation. We felt at home, especially when the cook brought us very good breakfast in the morning. The pool is also a nice touch to the overall staying experience as it allows for some relaxation after a day of rafting! Would stay there again anytime.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Sty 2017
10.0

Tophostel! Perfecte locatie aan het plein met een lekker terras en mooi zwembad. Personeel helpt bij het boeken van allerlei trips. De dorms zelf zijn niet heel ruim tho

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Sty 2017
9.1

Excelente hostel, muy buen ambiente. Me encantaron las actividades que proponen, tanto las extremas como las tradicionales (tejo, bolo aéreo)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
10.0

Excelente hostel, con la mejor ubicación posible (cerca al supermercados, al mercado típico, parada de buses y frente al parque principal). El personal es sumamente amable y soluciona tus dudas en cualquier momento, así como con las actividades. Los espacios son muy bonitos, en general un gran lugar para descansar y relacionarse con otros viajeros. La piscina es perfecta para refrescarse en medio de ese clima cálido, también ofrecen una cortesía de desayuno que nos pareció muy completa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Sty 2017
9.4

Best hostel I stayed in in Colombia. Great activities on offer and great ace to meet people, the rooms are really great too

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
8.9

Great location on the square. The communal areas are Lovley and relaxed. Great breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Gru 2016
10.0

I enjoyed every moment that I stayed at Sams! It has a very friendly atmosphere and guests feel welcome to relax and enjoy their surroundings. There's a pool where I enjoyed many late afternoons in the sun, overlooking the town. There's also a stunning balcony overlooking the tree`-filled town plaza. And there's all the endless fun or relaxing activities that San Gil town and Sams hostel have to offer. I also enjoyed meeting all of the friendly townspeople in the plaza below! A great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
10.0

Gracias a cada una de las personas que allí, nos atendió, todos seres de gran calidad humana y disposición al servicio de sus huéspedes y visitantes. Mis mejores deseos a todos y cada uno de ellos , mil bendiciones y buena vibra.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.