Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

SamS VIP Hostel San Gil

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 465 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 465 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Maj 2017
10.0

Great location right on the central plaza. Friendly and helpful staff. Nice breakfast included.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
10 Maj 2017
10.0

Super hostel, hyper bien située avec une chouette terrasse qui donne sur le parc. Dortoirs spacieux avec rangements et eau chaude dans les douches!!! Personnel souriant et toujours prêt à aider! Je recommande vivement cette auberge !! Merci pour tout!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
7.4

Good location, wifi worked in the common areas only. Ok breakfast, staff were helpful. Bathrooms could do with a bit of an update as starting to look grubby but overall a good base.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Kwi 2017
8.9

Great location. Super helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Kwi 2017
10.0

Best hostel ever, the private room is a real suite, comfy, huge and very clean even with jacuzzi! The atmosphere is outstanding, full of people of all over the world. The main room becomes a bar at night so it's so cool for chill and have fun. Hosts are incredibly kind. Don't hesitate to do your reservation here. Also the hostel helps you to find out the best companies for your extreme sports activities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
10.0

Fabuloso. El desayuno espectacular.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
10.0

Sam's VIP has been the best hostel I stayed at in Colombia. I loved having coffee on the terrace every morning overlooking the park. I knew nothing about San Gil upon arrival but the staff and other guests immediately packed my schedule full within the first day. This is the only place I would stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
10.0

Amazing location. Right in front of the town's Central Park. Staff is friendly and truly helpful. The rooms and bathrooms are clean and modern. Anyone looking for a hostel in San Gil can stop looking and stay at SamS VIP. Oh, and the rooftop swimming pool has one of the best views in town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
10.0

Great hostel, well located, friendly staff, highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2017
10.0

Great place, rooms with a/c, complementary breakfast, friendly staff and perfect location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.