Hostelworld.com

SamS VIP Hostel San Gil

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
SamS VIP Hostel San Gil Located at Cr 10 12-33 Top Floor, , San Gil.
SamS VIP Hostel San Gil
Colombia
San Gil Cr 10 12-33 Top Floor
92% 332
6.5543412 -73.1338214
SamS VIP Hostel San Gil
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Maj 2016
8.9

Great hostel in the best location at San Gil ! Offering a lot of attraction to to at region

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Maj 2016
9.7

An absolutely wonderful stay, the facilities are amazing and staff incredibly helpful and friendly. I stayed in a private room which was lovely but I did notice the dorm rooms were clean and nice but they were a little small. I would defo recommend!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2016
8.9

Was really relax hostel almost empty at the time I went easy to access all the other activity nearby. Bit more expensive but real quality got a price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
9.4

Great location right by the plaza, very clean with very helpfull staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.4

Our (private) room was clean and ok, not very cosy but did have a great view at the square. The staff is very friendly and helpfull, the pool was nice. The location was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2016
7.7

Sams hostel is right in the main square with a balcony looking over it which was the highlight for us. Dorms clean with good lockers. Bathroom could have been a little cleaner but otherwise a chilled out hostel perfect for the activities of San Gil. Staff really helpful with booking activities and buses.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
15 Kwi 2016
9.4

I had a great time at Sam's VIP hostel. It's perfectly located in San Gil, the beds are good and clean, with lockers and nice showers. The staff is so, so nice. And you can book all your tours at a good price straight from the hostel. Highly recommended !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Kwi 2016
9.1

Great spot in San Gil. Just come here if you can. Location is as ideal as it gets, people are friendly and rooms are clean. Great value for the money and you won't regret it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
9.1

The hostel was really quiet when we were there, but the facilities and location were 5 star! Would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
7.7

belle camere grandi ottima posizione e bella cucina e zone comuni. Parte dello staff molto efficiente e gentile, altri sono un disastro. Pulizia carente, (fatta solo dopo la seconda notte). Nella prenotazione precisato che arrivavamo alle 11:00 ma la stanza anche se vuota non era disponibile prima delle 15. Connessione WiFi che va e viene.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.