Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

SamS VIP Hostel San Gil

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.0
SamS VIP Hostel San Gil Located at Cr 10 12-33 Top Floor, , San Gil.
SamS VIP Hostel San Gil
Colombia
San Gil Cr 10 12-33 Top Floor
92% 399
6.5543412 -73.1338214
SamS VIP Hostel San Gil
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lis 2016
10.0

Great hostel in a great town

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
10.0

SamS VIP is by far the best hostel in town. The staff are super friendly and helpful. The location is perfect just in the center of San Gil. They have free cafe and a pool. Good vibes for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lippasti8379
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lis 2016
8.0

Good valule for money. Some private rooms w/ bathroom do not have a window at all so rather dark and not really comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lis 2016
9.4

Nous sommes restées 3 jours dans cette auberge, tres bien située juste en face d'un parc, le personnel est serviable, lit confortable, ventilateur dans la chambre, bonne connexion au wifi, San Gil est une ville sympathique et porte d'accès à plusieurs sites vrmt sympa ( cascadas Juan Curí, Barichara et Guyane, Guadalupe...) je conseil vivement cet endroit !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
8.9

Une auberge idéalement située dans le centre de san Gil! Une terrasse pour apprécier l'ambiance animée du parc avec un café le matin ou une bière le soir..! Accueil chaleureux malgré notre arrivée matinale (4h30), le personnel est dans l'ensemble charmant et n'hésite pas à nous renseigner sur les activités à faire dans le coin! Il y en a pour tous les goûts! On en gardera un bon souvenir!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sashalangdon3022
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Lis 2016
8.9

Good hostel, great staff! They were there at 3am to check us in and offer a late check out option. We were able to book all of our tours and bus tickets right there (cash only). Located in the main square with a nice view from the pool balcony. Coffee and fruit complimentary each morning. Rooms are hot, but there is a big fan. There are also computers available for use which is great because your tours will give you pics/vids on a USB. The main issue: no wall outlets to be found in the room!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • EcaterinaThomson
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Lis 2016
9.4

Lovely hostel in central location. Friendly and informative staff. Clean and tidy. Bed no very comfortable. Hot showers when it was working.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
10.0

Mi estancia en el hostal fue simplemente perfecta. Muy limpio, seguro, cómodo y con un ambiente inigualable. Las personas que trabajan allí son muy amigables y te ayudan con lo que necesites. Las instalaciones son muy bonitas y todo siempre está en su lugar. Absolutamente todo estuvo genial y estoy muy agradecida por haber hecho mi viaje a San Gil inolvidable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
9.7

El Hostel cuenta con una privilegiada ubicación, justo en la plaza del municipio, por lo que el acceso a cajeros, restaurantes es muy fácil. El personal es muy amable y está atento a proporcionar información sobre actividades en la zona, lugares recomendados...etc

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
7.4

Young atmosphere and close to the main square and local ammenities. It could be cleaner

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.