Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Salsa Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 244 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 244 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.0
Salsa Hostel Located at 25/42 Krommaluang Road, Tatapao, Muang, Chumphon.
Salsa Hostel
Thailand
Chumphon 86000 25/42 Krommaluang Road, Tatapao, Muang
92% 244
10.5010724 99.1803431
Salsa Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Lis 2016
8.0

Everything what you need, if you are a backpacker. & you get a nice breakfast and a good coffee

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Lis 2016
9.1

Just stopped over the night to get to Ko phangan. Hostel was pretty quiet. Everything about it seemed nice though and the staff were very helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jonesdunker
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
10.0

Great stay. Everything is clean and the breakfast alone would be worth the Money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen vielen Danke!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
8.9

Sood, el encargado/dueño es el alma del Hostal. Buen carácter, cercano, amable y muy resolutivo. De 10!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracia for your review. I am so sorry that I did not meet you again on the way back from Koh Tao but I am more than happy to welcome you again some day in the future.

23 Paź 2016
9.7

Super Hostel: schöne, nicht zu große, Mehrbettzimmer. Durfte selbst nach Checkout noch Duschen benutzen und natürlich Gepäck aufbewahren. Leckeres und vielfältiges Frühstück. - Gerne wieder :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank!

6 Wrz 2016
10.0

Best hostel on my trip! Friendly and helpful staff (good englisch), clean room and bathroom, comfortable beds and really tasty breakfast. Would absolutely come back at any time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen vielen Dank!!!

10 Sie 2016
7.7

This hostel is nice except for the beds being extremely squeaky.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lip 2016
10.0

Amazing hostel, very clean, amazing staff, 100% should stay here..... not much to do in town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much. Cheers/Sood

27 Lip 2016
10.0

Nos encanto, muy acogedor, buen situado y el staff súper atento a todo, nos ayudo con él check in del avión y el transporte hacia el aeropuerto. La habitación genial, y cerca de muchos puestos para comer y comprar, además el desayuno estuvo genial, lo recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias

26 Lip 2016
9.1

Excellent,7 min located from train station(feet). Really clean. Plenty of showers and wc`s(like Pictures). Supernice staff! Loved the breakfast as well:) best place to be

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank. /Sood

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.