Hostelworld.com

Salitre Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
Salitre Hostel Located at Rua do Salitre 134, , Lisbon.
Salitre Hostel
Portugal
Lisbon 1250-204 Lisboa Rua do Salitre 134
88% 223
38.7198842 -9.1508576
Salitre Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
10.0

Ótimo custo beneficio, staff muito atencioso! Lugar limpo, bem localizado, ambiente agradável.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
8.3

Very clean hostel. It's not extremely close to nightlife but that makes it a quiet place to stay. The rooms and facilities are nice and the staff is very helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
7.7

There weren't proper lockers, but otherwise it was good. The breakfast every morning was great! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Kwi 2016
8.9

O edifício é antigo porém os quartos são novos. Ganhamos até um upgrade quando chegamos. Pessoal super atencioso e perguntava todos os dias como estava sendo nossa estadia. Café da manhã ok. Internet ótima e grátis! Voltaria a me hospedar lá. A localização é muito boa, pq é próxima à estação Rato. O que deixou a desejar é a falta de opção de mercados e restaurantes mas tirando isso foi muito bom. Voltaria a me hospedar lá

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
10.0

Impecable! Las instalaciones muy limpias y agradables, desayuno variado, el personal muy atento y servicial. Muy buena ubicación. Excelente relación calidad-precio. Sin duda lo volvería a elegir. Impeccable! Very clean and nice facilities , varied breakfast , the staff was very nice and helpful. Very good location. Excellent value . Definitely I recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Mar 2016
9.1

It is a great hostel, with very friendly peope at the reception desk. They were always keen on helping me with the thousands of annoying questions I had. The location was not thaaaaaat far from the center as I first thought (around 15 minutes walk, downhills - and a quite close to the metro as well) , yet it was far enough to be quite, which is great after a whole day walking around the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
10.0

Very fiendly staff, metro+bus very close, good breakfast, and all totally clean. I definetely would recomend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Mar 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

Stare materace, U w środku.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

czysty hostel, bardzo miły i pomocny personel i komfortowe zakwaterowanie. Śniadanie jest dobre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • luaneppm9789
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lut 2016
9.1

Adorei o Hostel!! Ótima localização, ótimo café da manhã, quarto confortável e os funcionários são amáveis, me ajudaram muito :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.