Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Salitre Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
Salitre Hostel Located at Rua do Salitre 134, , Lisbon.
Salitre Hostel
Portugal
Lisbon 1250-204 Lisboa Rua do Salitre 134
84% 252
38.7198842 -9.1508576
Salitre Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Wrz 2016
7.4

Sympathique. Mais la réception et le petit déjuener ouvrent un peu tard je trouve. Autre handicap, pas de prise de courant à côté de cahque lit, donc pour rechargé les portables c'est pas évident.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Wrz 2016
5.7

Pulizia scarsa, camerate troppo strette per potersi muovere agevolmente, letti a castello instabili, bagni che necessiterebbero ristrutturazione e la posizione non è propriamente comoda da raggiungere a piedi, ma solo tramite mezzi pubblici.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Wrz 2016
9.7

Very friendly staff, met some cool girls in the hostel, we ended up touring together. The breakfast is good, I loved the fresh fruits which I took with me for the road. Clean facilities, only once I saw a line to use the showers but went to see to something else in my room and went back and they were free. A little bit of a hike from the center but it's a safe zone, I went to the skybar and took the bus to Sete Rios instead of the downtown one to go to Sintra and Lagos, no lines on Sete Rios.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Wrz 2016
8.3

Nice hostel. Pretty central. Clean! Breakfast was okay, not much of variety. Bathroom was really mooldy. All in all it was a good stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Sie 2016
6.3

Overall the hostel was safe and in a decent location...about 10-15 mins from Barrio Alto. We stayed in a private room which was so small and barely had enough room for our backpacks. Our room was also right on the street and there was loud construction everyday starting at 6am. Bathrooms were ok, but quite a bit of mold. We saw a big mouse in the basement showers the 2nd day and in the kitchen on the last day. Didn't seem to be a great social atmosphere, but staff were nice. Wouldn't stay again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
9.4

Excelente hostal,muy cerca de puntos importantes de la ciudad, los chavos de recepción muy amables siempre con la disposición de ayudar, las habitaciones muy limpias aunque un poco pequeñas son excelentes para llegar a descansar y ya que la ciudad es muy bella solo llegaran a dormir..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cmrgoncalves
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Sie 2016
7.4

ótimo hostel! muito bem localizado e limpo! alguns staffs nao falam portugues.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2016
6.9

Quarto muito quente! Um ventilador de chão para 4 pessoas. Homens usavam o banheiro feminino. Café da manhã bom.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sie 2016
7.7

This hostel was conveniently placed right next to a metro station and near the lovely neighbourhood of Principle Real. Great value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2016
8.3

It was a good hostel with very friendly and smiley stuff.it is nearby the center of lisboa just 15 minutes on foot and near the metro station.It had not have lockers. The breakfast was good enough and the showers clean..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.