Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Salitre Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 243 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 243 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Salitre Hostel Located at Rua do Salitre 134, , Lisbon.
Salitre Hostel
Portugal
Lisbon 1250-204 Lisboa Rua do Salitre 134
87% 243
38.7198842 -9.1508576
Salitre Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
9.4

Excelente hostal,muy cerca de puntos importantes de la ciudad, los chavos de recepción muy amables siempre con la disposición de ayudar, las habitaciones muy limpias aunque un poco pequeñas son excelentes para llegar a descansar y ya que la ciudad es muy bella solo llegaran a dormir..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
6.9

Quarto muito quente! Um ventilador de chão para 4 pessoas. Homens usavam o banheiro feminino. Café da manhã bom.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sie 2016
7.7

This hostel was conveniently placed right next to a metro station and near the lovely neighbourhood of Principle Real. Great value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2016
8.3

It was a good hostel with very friendly and smiley stuff.it is nearby the center of lisboa just 15 minutes on foot and near the metro station.It had not have lockers. The breakfast was good enough and the showers clean..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2016
9.4

Great room, very clean and staff was more than welcoming!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2016
9.4

Great hostel in a good location near the metro, walking distance to lots of nice places. Friendly and helpful staff, I recommend this place :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Lip 2016
6.9

I stayed there three nights. Half of the time the wifi wasn't working, which for us was important because we needed to book some things. People working there are fine. Clean. But bedrooms a bit small. I've been in better places in Lisbon /-:

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
8.6

I stayed at Salitre Hostel in July when I went to NOS Alive festival. I chose this hostel because it had good reviews and was very cheap. I don't really have any complaints to be honest! It was really cheap but completely clean and offered a simple breakfast. There were boxes in the rooms to lock your stuff and the beds were comfortable. The only thing is the location is slightly out of the way but with metro nearby and Uber being so easy to use in Lisbon, I had no problem getting around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2016
10.0

Local antigo, muito limpo e bem localizado. Uma pena que os funcionários só falam em Inglês.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
9.1

I stayed 3 days at the hostel and I can really recommand it! Very clean, well equipped kitchen and cosy rooms. The staff was very commited and always helped out if needed. Thanks a lot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.