Hostelworld.com

Salitre Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.8
Salitre Hostel Located at Rua do Salitre 134, , Lisbon.
Salitre Hostel
Portugal
Lisbon 1250-204 Lisboa Rua do Salitre 134
88% 219
38.7198842 -9.1508576
Salitre Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Kwi 2016
10.0

Impecable! Las instalaciones muy limpias y agradables, desayuno variado, el personal muy atento y servicial. Muy buena ubicación. Excelente relación calidad-precio. Sin duda lo volvería a elegir. Impeccable! Very clean and nice facilities , varied breakfast , the staff was very nice and helpful. Very good location. Excellent value . Definitely I recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Mar 2016
9.1

It is a great hostel, with very friendly peope at the reception desk. They were always keen on helping me with the thousands of annoying questions I had. The location was not thaaaaaat far from the center as I first thought (around 15 minutes walk, downhills - and a quite close to the metro as well) , yet it was far enough to be quite, which is great after a whole day walking around the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
10.0

Very fiendly staff, metro+bus very close, good breakfast, and all totally clean. I definetely would recomend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Mar 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

Stare materace, U w środku.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

czysty hostel, bardzo miły i pomocny personel i komfortowe zakwaterowanie. Śniadanie jest dobre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • luaneppm9789
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lut 2016
9.1

Adorei o Hostel!! Ótima localização, ótimo café da manhã, quarto confortável e os funcionários são amáveis, me ajudaram muito :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
8.9

Fuimos en familia con niños. Un buen desayuno con fruta, cereales, tostadas. Duchas limpias. Facil de llegar por metro. Personal muy amable y atento. Muy buena relacion calidad/precio. Repetiria.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2016
4.9

While the hostel itself was very quiet the staff in the hostel was extremely noisy, especially in the early morning hours. The hostel itself provides very little space outside the rooms and also the furniture in the rooms is very poor. I have been to many hostels in Lisbon and this is probably the one with the least service and the poorest facilities. This is more like a bed & breakfast than a Hostel. However the breakfast was the same every day and solely blank bread, jam, butter & fruits.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thank you for your feedback. We regret if there was some noise in the morning, but i assume you that this was an exception and not the norm as we have a very strict policy about that. We have a 30 square meters kitchen and living room, which we make comfortable for the guests everyday, it is the first time the complaint that you have is put to us. regarding furniture again seldom we have any complaints about that but you have the warranty that we will upgrade it very soon. Cereals (Wheat chocolate and corn flakes), coffee, milk, tea, bread, jam, butter and fruits. On sunday we have cake and season fruits as grapes, melon and watermelon.

8 Sty 2016
8.3

O hostel fica bem localizado, perto do metro e 15 minutos a pé do centro de Lisboa. O pessoal é muito atencioso e o café da manha muito bom!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Prezado hóspede, agradecemos pela preferência e esperamos poder vê-lo novamente em nossas instalações. Atenciosamente, Eduardo

6 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Fantastyczne powitanie i uwagi, w każdym czasie. Dobry personel i dobre usługi. Jedynym "złe" Ten hostel jest sytuacja, coś daleko od centrum, ale jest dobrze połączony metrem i autobusem. Powtórz na pewno!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.