Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Salford Arms Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 210 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 210 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.4
Salford Arms Hotel Located at 146 Chapel Street, Salford Manchester, Manchester.
Salford Arms Hotel
England
Manchester M3 6AF 146 Chapel Street, Salford Manchester
67% 210
53.4837172 -2.2549223
Salford Arms Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
6.0

Good location, good price. Unfortunately had to convince people at reception I had reserved for the night, and they hadn't made the bed up. No toilet near room, it's a bit of a maze to find it. Smelled like someone had been smoking in there the day before. Still, managed to peel past the party goers downstairs and saunter up to the bed. Does what it says on the tin.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
3.4

The hotel is above a creepy and dodgy pub you have you get through to go to your room. The hotel itself is really dirty and the toilets, you have to shared, looked like they haven,t cleaned for a while, the bin were full. All the rooms face a really noise and busy road. There wasn,t any towel provided and the only light was a floor lamp that stopped working my last morning. Of course, the Wifi didn,t work eithe. Awful.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Cze 2016
5.1

Not a place that I would come back unless is the last option

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
2.3

Absolute nightmare! !!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

Great budget hotel, great location. Clean room, comfy bed, hot shower and really friendly helpful staff. Would defo recommend and will defo stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Baklovic
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
6.6

really noisy, and i cannot turn the heater off, the curtain is not good. but deserve that price, at least the bed is comfortable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
7.1

Perfect for group of lads going to Old Trafford.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
3.7

Desagradable experiencia. Justo encima de un bar/pub, donde son los mismos camareros quienes están a cargo de todo. Nos llevaron al piso de arriba y nos mostraron nuestra habitación, y la sorpresa fue encontrar pelusas más grandes que nosotros por todos lados. Cuando fuimos a decírselo nos dimos cuenta que en una de las que se supone que son salas comunes, se había formado una "piscina" de las goteras que había. Todo era muy siniestro. Es la primera vez que comento pero necesitaba contarlo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.