Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Salford Arms Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.9
Salford Arms Hotel Located at 146 Chapel Street, Salford Manchester, Manchester.
Salford Arms Hotel
England
Manchester M3 6AF 146 Chapel Street, Salford Manchester
70% 207
53.4837172 -2.2549223
Salford Arms Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Macedonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Cze 2016
5.1

Not a place that I would come back unless is the last option

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
2.3

Absolute nightmare! !!!!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

Great budget hotel, great location. Clean room, comfy bed, hot shower and really friendly helpful staff. Would defo recommend and will defo stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Baklovic
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
6.6

really noisy, and i cannot turn the heater off, the curtain is not good. but deserve that price, at least the bed is comfortable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
7.1

Perfect for group of lads going to Old Trafford.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
3.7

Desagradable experiencia. Justo encima de un bar/pub, donde son los mismos camareros quienes están a cargo de todo. Nos llevaron al piso de arriba y nos mostraron nuestra habitación, y la sorpresa fue encontrar pelusas más grandes que nosotros por todos lados. Cuando fuimos a decírselo nos dimos cuenta que en una de las que se supone que son salas comunes, se había formado una "piscina" de las goteras que había. Todo era muy siniestro. Es la primera vez que comento pero necesitaba contarlo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • marcussouza
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
7.4

aparentemente o melhor custo beneficio. o lugar eh perto da estacao de onibus, tem pubs proximo e tem mercados mais proximos ainda. o ambiente eh meio confuso, qnd chegamos achamos que era apenas um pub pois a entrada eh a mesma. demoramos um pouco para poder chegar ao quarto. eh um pouco complicado de chegar, parece um labirinto. o lugar eh limpo. existe uma ducha no quarto e 2 banheiros na parte de baixo e um no mesmo andar. funcionarios super simpaticos e bebida do pub de bom valor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Mar 2016
6.6

The room was extremely cold.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.