Hostelworld.com

Salford Arms Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 6.8
Salford Arms Hotel Located at 146 Chapel Street, Salford Manchester, Manchester.
Salford Arms Hotel
England
Manchester M3 6AF 146 Chapel Street, Salford Manchester
77% 195
53.4837172 -2.2549223
Salford Arms Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
3.7

Desagradable experiencia. Justo encima de un bar/pub, donde son los mismos camareros quienes están a cargo de todo. Nos llevaron al piso de arriba y nos mostraron nuestra habitación, y la sorpresa fue encontrar pelusas más grandes que nosotros por todos lados. Cuando fuimos a decírselo nos dimos cuenta que en una de las que se supone que son salas comunes, se había formado una "piscina" de las goteras que había. Todo era muy siniestro. Es la primera vez que comento pero necesitaba contarlo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • marcussouza
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
7.4

aparentemente o melhor custo beneficio. o lugar eh perto da estacao de onibus, tem pubs proximo e tem mercados mais proximos ainda. o ambiente eh meio confuso, qnd chegamos achamos que era apenas um pub pois a entrada eh a mesma. demoramos um pouco para poder chegar ao quarto. eh um pouco complicado de chegar, parece um labirinto. o lugar eh limpo. existe uma ducha no quarto e 2 banheiros na parte de baixo e um no mesmo andar. funcionarios super simpaticos e bebida do pub de bom valor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Mar 2016
6.6

The room was extremely cold.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Piękne miejsce. Miła atmosfera na pewno polecam i na pewno zatrzymamy się ponownie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2016
10.0

This place is awesome will defiantly be going back, lovely pub downstairs. rooms are great. Staff are amazing and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2015
5.4

Room 10 matress is poor. Any owner of a pub with a concense wouldn't take money for that. Shouldn't be aloud. I would of past this information on when leaving but I was told to leave keys in the room when departing. Plug on kettle wouldn't reach to socket, had to balance it on the bed. Could do with frosting on the shower cubicle. Light in one toilet wasn't working. Couldn't lock bedroom door. £60 a night. ? Shame because the pub downstairs looked full of lovely ales.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2015
7.7

Aunque esta encima de un Pub, no es ruidoso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2015
5.1

You can't make somone pay 60 pounds a night for a room which window doesn't even close

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Lis 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Ze względu na charakter mojej wizyty tak naprawdę nie dostać się do doświadczenia z hotelem dużo (tam tylko do check-in i spać), ale personel był bardzo przyjemny i skuteczny. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, biorąc pod uwagę Man United grali na tej samej nocy. Byłoby miło wrócić i zostać dłużej niż jedną noc i prawdopodobnie spędził więcej czasu w hotelu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 61 Recenzje
3 Lis 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Za cenę, którą płacisz to miejsce jest wspaniałe. Odległość do centrum miasta, czyste, świetny prysznic w pokoju i bardzo dobry personel. Podobał mi się cydr mango w barze, który robi dobre imprezy wieczorne. By zrobić wielki hostel zamiast hotelu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.