Hostelworld.com

Sakura Hostel Asakusa

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,329 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,329 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
Sakura Hostel Asakusa Located at 2-24-2 Asakusa, Taito-ku, Tokyo.
Sakura Hostel Asakusa
Japan
Tokyo 111-0032 2-24-2 Asakusa, Taito-ku
86% 1329
35.7159426 139.7950065
Sakura Hostel Asakusa
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
30 Kwi 2016
9.7

Good place to stay but I found it extremely hard to locate even with GPS. I recommend a stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
9.1

The hostel is relative expensive in relation to others, but is the price worth it. The location near a small fun park and a big temple is very nice. The room is small, has separted beds and is clean. On the six floor, you also have a small balkon. :-) Overall i can recommend this hostel and we stayed at the beginning and a month later in that hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
8.9

Muy buen lugar. El internet funciona perfecto, hasta en los dormitorios. El personal muy amable y me ayudaron hasta para comprar tickets para buses y para reservar otro hostal. Estuve en una habitación privada, por lo que no puedo comentar sobre las otras. El ambiente es muy tranquilo ( no es el lugar para buscar fiesta). A 10 min caminando del metro Asakusa. 2 veces por semana hay una persona que habla español, quien podrá ayudarlos con las dudas que tengan, en el caso que no hablen inglés

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
22 Kwi 2016
9.4

Es un buen lugar, el staff es muy amable y tiene lo necesario, la ubicación es muy buena. Lo que si hace falta es más horarios de limpieza en los baños ya que están abiertos las 24h (lo cual está muy bien) y en la mañana se encuentra lo sucio de la tarde anterior. También creo que hace falta un cambio de alfombra ya que la habitación olía muy extraño. Salvo esos detalles todo lo demás está muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Kwi 2016
8.6

Best hostel atomosphere we had in tokyo. Super friendly staff, good facilities, and the location is great for checking out asakusa!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.1

The location was perfect, there is a lot of stuff to walk around and see in Asakusa. The staff was great, all spoke English and were very friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Kail296
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Kwi 2016
9.4

Great spot in Asakusa, Staff are extremely friendly and with the large lobby area it is a great place to meet other hostel goers and relax at the end of a day of sightseeing. Definitely my Hub Hostel whenever I am in Tokyo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2016
9.1

An excellent place to stay with English speaking staff and clean bathrooms. Good location, especially for the price and during this season

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
8.3

Unfortunately we only stayed 1 night. Really nice and helpful staff and a place with a nice atmosphere and good facilities. Breakfast is cheap and good. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jamieh-p1879
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Kwi 2016
9.1

I really enjoyed my stay here! The hostel has a nice chilled out vibe, the rooms are spacious, clean and comfortable and the staff were great. Any questions I had they answered them fully and really went the extra mile to help me which was great. I definitely recommend this hostel, you won't be disappointed!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.