Hostelworld.com

Saint James Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1,104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1,104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.3
Saint James Backpackers Located at 21 Longridge Road, , London.
Saint James Backpackers
England
London London SW5 9SB 21 Longridge Road
78% 1104
51.4935150 -0.1961231
Saint James Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Cze 2016
10.0

Had a great stay at this hostel; only stayed for a night, it was wonderful. The staff were friendly and helpful. There is a convenience store nearby and it's close to transport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2016
3.7

The place was rundown. The some of the staff were not that friendly.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Cze 2016
8.9

Excellent location. Reasonably priced. Easy booking.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
6.3

The room was pretty muggy, the power outlet situation in the room was mediocre, and the place had an odd vibe.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Cze 2016
8.6

While I don't feel it is an amazing hostel, it is great value for money. For where it is located and what it offers, it is worth the money. I've met people who prefer to stay there instead of renting because it is cheaper. This says a lot. What I didn't like is that there's no real social atmosphere, it is a big, huge place so apart from small talk, it is hard to meet people. Even so, it is my first choice for London and you should give it a try.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
4.6

Mejorar la relacion precio y calidad ya que es un hostel caro para lo limitado que ofrece,cobran guardar las valijas encima no tienen un lugar cerrado para guardarlas bajo llave osea te cobran pero el pago no te da seguridad de nada. Estando la habitacion libre,no te dejan entrar,se entiende que todos estamos mochiliando y no tienen ningun tipo de consideracion. Mucha gente borracha(hombres) y acosadora(hombres)no recomendable habitacion mixta. A excepcion de la recepcionista de Cordoba.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Maj 2016
5.4

Dirty and broken. The curtain just fell down. No towel. Need to undo your bed yourself. Never going back.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Maj 2016
7.4

The place is ok No elevators! The rooms are not very clean buy they are fine. There are just a few showers for a lot of people. I think there were 2 showers per floor. Tje service is ok and so is the staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
7.1

Muy bueno el hostel, bien ubicado a tres cuadras del subte que te lleva a todos lados. Tiene un patio muy bueno para estar afuera. Los cuartos y los baños todo muy bien, muy limpio. El personal son jóvenes extranjeros y todos muy predispuestos a ayudar en caso de que tengas algún problema en el hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Maj 2016
7.7

The Hostel it slef was cool, and it being in Earls Court just great, just a couple of things wrong. The rooms are like saunas to hot for me, no fans or aircon. So god help the summertime, and the showers was bad. The water was to hot , so like the water would melt your skin off.you couldnt get the cold water on and it was to small in there. Not enough room to move around in the tolets as well. And you had to make your own bed and pay for breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.