Hostelworld.com

Saigon Odyssey Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 39 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 39 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Saigon Odyssey Hotel Located at 38 Bui Vien Str., Dist 1, Ho Chi Minh.
Saigon Odyssey Hotel
Vietnam
Ho Chi Minh 084 38 Bui Vien Str.,, Dist 1
87% 39
10.7677020 106.6944444
Saigon Odyssey Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
9.1

Staff were very helpful- took luggage to our room. There was a lift which was a big help when bringing luggage back down to checkout. Breakfast was included and consisted of bread and jam or bread and egg and a banana so standard breakfast for Vietnam. Location couldn't have been better for food/ drinks etc. Shower/ toilet offered before our night bus after checkout. Tip- visit The View rooftop bar and go to Level 52 bar in the Bitexoco Towers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
10.0

Helt suveränt bra Väl värt priset Rent fräscht Suveränt läge med närhet till det mesta Fantastiskt trevlig hjälpsam kunnig personal Efter en lång resa i Vietnam, det klart bästa boendet REKOMENDERAS!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
7.1

Hatten leider ein Zimmer ohne Fenster.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lut 2016
10.0

Overall excellent choice to stay in HCMC´s backpacker district. Very clean and neat little hotel. We stayed at the 2nd location literally around the corner. All was new and well maintained. The rooms had TV, AC, fridge, WiFi and free coffee and tea. The only downside is the en-suite bathroom with a shower curtain serving as door. Still, full recommendations!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
8.3

Room a tiny bit on the small side but no real problem there. Affordable and comfortable. Ok breakfast. Good shower.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Lut 2016
7.7

Recomendable el hotel, estuvimos 2 días, es cómodo y éramos un grupo de 4 amigos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2016
8.3

Superb location, walkin distance to most places to be in Saigon. Rooms nice and clean, really fine! Just Atmosphere isn´t so cool, because there is no big room to stay and meet other people - but for this u can just walk 2 min in 50 bars around ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2016
9.4

Very pleasant stay, superb value for money, staff wonderful & very helpful, organised onwards travel & a tour for us. They speak enough English to help with directions around the city. It is a bit noisy at night but it's in a downtown location which we wanted. We only put good for facilities as WIFI access was unreliable. A big thank you to the staff at Saigon Odyssey Hotel. Nigel & Sarah Caine

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.