Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 80 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 80 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
Sagando Hostel Located at Michamvi Kae, , Zanzibar.
Sagando Hostel
Tanzania
Zanzibar Zanzibar P O BOX 4116, Michamvi Kae
89% 80
-6.1406187 39.4926953
Sagando Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Lis 2016
7.1

Nice and quiet place in the middle of nowhere...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
8.6

Suuuuper schöne Lage

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Paź 2016
9.4

Was such a nice environment. Very relaxing and we loved the atmosphere. The passion mojitos were class and there was nothing better than sipping cocktails in the hammocks or lying on the swinging beds next to a raging bonfire. Would love to go back for New Years one year! Amazing beach, amazing atmosphere and fantastic staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Wrz 2016
7.7

Sagando is the ultimate budget option around michamvi. 3 minute walk to the beach where the sunset is simply ridiculously majestic. Basic yet comfortable bungalows and the staff is very helpful and will book any day trips for you upon request. Also, good food and great wifi. Make sure you bring enough cash from stonetown as credit is not available.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
9.7

Ostello caratteristico e molto carino, staff eccezionale e cordiale, localitá stupenda. Unico problema è che si è lontani da Stonetown e ci si impoega quasi 1h30min per arrivarci e dove si trovano bancomat, cosa che non disturba se comunque si cerca un posto piu tranquillo. Sulle spiagge si possono sempre trovare baretti aperti. Ci tornereri!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Sie 2016
9.1

Nice place to stay. Beach was a 2 min walk from the hostel. Rooms were clean as well as the washrooms. Lots of hot water and the rooms had a good layout.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
8.6

Ein kleiner Fleck Paradies auf Erden, sehr zu empfehlen!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
8.9

A wonderful place to stay. It really has. Chiiled vide. It's the place to come and relax and there are loads of hammocks! The beds are big and they offer a free breakfast( toast), can't complain it's free. The beach is only 300 meters from the hostel. The staff are reay friendly and chilled. The hostel doesn't take card and the nearest cashpoint it 1.30 hours away. So make sure you bring some, or there is a hotel by the beach that expects card.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
9.4

We came here for 7 nights and liked it so much that we added another two! I don't know where to start: the food was very good, in the bar there is music- but not too loud, the staff was always friendly- although they worked very long shifts, the beach is only 2 min away and there you can see a great sunset (probably the best place on the eastern coast of Zanzibar), we often had the beach almost to ourselves, the staff organizes tours if you want to, there is a very nice friendly atmosphere...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
8.9

Sagando Hostel is een hele chille plek op een super mooie locatie. Sfeer is heel relax en de mensen zijn er heel aardig. Het strand is prachtig en erg rustig. Er zijn een aantal gezellige strandtentjes in de buurt maar meer ook niet! De huisjes zijn heel tof gemaakt en hebben een eigen toilet en douche, dat was allemaal prima!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.