Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 63 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 63 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
Sagando Hostel Located at Michamvi Kae, , Zanzibar.
Sagando Hostel
Tanzania
Zanzibar Zanzibar P O BOX 4116, Michamvi Kae
85% 63
-6.1406187 39.4926953
Sagando Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.3

Very nice hostel to relax. The stuff is really friendly and helpful. Close to the sea only 3 minutes to walk. Had an awesome stay there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • justinryee
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Mar 2016
8.9

Very chill place in the heart of Michamvi. The atmosphere at this hostel was very cozy and quiet (at least during the off-season). The staff were friendly and extremely helpful. For those interested looking for a non-typical resort feel, this is the place. Only downfall would be the lack of markets to buy your own food, however the hostel and surrounding places have good places to eat, at a very cheap price. If I am ever back in Zanzibar, I'll definitely make a stop at Sagando. 420 friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Mar 2016
9.4

The Sagando Hostel is great! It is close to a very beautyful beach wirh only a few other People. The atmosphere is really nice and the staff is very friendly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Sty 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

śniadanie rozbudowy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2016
9.4

Beautiful huts, brilliant location, very helpful, fun and friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Sty 2016
9.1

Perfektes hostel zum entspannen, sehr tolle atmosphäre, liebevoll eingerichtet. Freundliche mitarbeiter, man fühlte sich "zu hause" und wie teil einer familie. Kein direkter zugang zum strad, für 10usd konsumation kann man jedoch die anlage des benachbarten hotels nutzen. Ein dinner ist im sagando ein must! Der koch bereitet frische gerichte zu, die einfach nur hammer sind! Diverse touren werden organisiert (haben jedoch an keiner teilgenommen). Transfers können organisiert werden

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2016
6.6

We booked a double room with Sagando Hostel but they put us in a single room in an attic. The sloped ceiling was so low we were hitting our heads on the roof & so was the fan. The mosquito net also had large holes, the water worked half the time & there was no light in the bathroom so we asked to change rooms. They didn't have another room, admitted that our room was supposed to be a single and not a double and gave us a considerable discount. The owner is nice but I wouldn't stay there again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Wspaniałe jedzenie!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lis 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

bardzo ładne miejsce relaksu. Bardzo wygodne spędzać czas w Hostel-Area / Garden. Plaża jest mniej niż 5 minut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lis 2015
8.9

Good value. Very close to the beach. Good food from the restaurant. Staff is so friendly. Rooms are spacious and clean. It is far from anything though. If you need anything (like snacks or cash) bring it from Stone Town or Dar. This place is remote. There is a fancier resort next door where you can get a drink ($10 bill minimum for non-guests) and watch the sun set. Atmosphere was pretty good, there are multiple hammocks and a nightly bonfire. If you want remote paradise at a good price, this.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.