Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Safestay London Elephant & Castle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 2,194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 2,194 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.9
Safestay London Elephant & Castle Located at 144-152 Walworth Road, , London.
Safestay London Elephant & Castle
England
London SE17 1JL 144-152 Walworth Road
83% 2194
51.4905823 -0.0980131
Safestay London Elephant & Castle
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Gru 2016
7.1

Pretty awesome location.right down the street from the tube.they are doing a ton of construction in the area so bring earplugs.a lot of places to eat nearby

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

Everithing perfect! Recommendable 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
9.4

A lovely modern hostel, very secure with 24hr reception. 5 min walk from tube station. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
7.7

El hostel tiene fácil acceso a distintas líneas de metro y buses, lo cual es muy bueno cuando sales a caminar todo el Día. El personal que atiende es muy amable. Lo único que no me gustó fue la limpieza de los baños, pero al ser compartido con otras personas mucho tiene que ver la higiene personal de cada uno, sacando de lado eso disfrute mi estadía en el hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lis 2016
8.0

great hostel at a nice location. close to the elephant and castle tube station and a bus stop is just opposite the road.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
8.9

Muy buen hostal en relación calidad-precio especialmente en Londres. El desayuno esta muy bien y tienes una estacion de metro a 400 metros caminando. Excelente opción para hospedarse en Londres. La atencion del personal es genial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lis 2016
8.6

I stayed at Safestay Elephant and Castle for 3 nights. The dormitories are comfortable and the bathroom facilities are good. Breakfast is available, and there is a bar. The staff are friendly and helpful. However I didn't feel safe walking from the tube to the hostel at night. The Elephant and Castle isn't a safe area at night in my opinion. Apart from this I liked the hostel and enjoyed my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
8.0

A clean and comfortable hostel with decent beds, well located close to the elephant and castle tube station. However, no kitchen for guest use.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Thank you very much for taking the time to review our property. Glad you liked it and look forward to seeing you again soon Guest Relations

  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Paź 2016
7.7

Beds have curtains and bathroom and toilet are always cleaned. No kitchen and not much of an atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
7.1

Nice place. Cheap. However it was more for like work travels rather than solo travels. The slcial atmosphere is quite poor. However it was clean and cozy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.