Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Safestay London Elephant & Castle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 2,213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 2,213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
Safestay London Elephant & Castle Located at 144-152 Walworth Road, , London.
Safestay London Elephant & Castle
England
London SE17 1JL 144-152 Walworth Road
83% 2213
51.4905823 -0.0980131
Safestay London Elephant & Castle
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sty 2017
9.1

It is a very comfortable and clean hostel, has a good staff that will always help you. It is also located in a good sector to start the tour.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.0

Auberge sympa, propre, quelques sirènes la nuit (mais calme sinon ), à quelques minutes à pied du métro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
4.6

Auberge très chère pour une prestation minimaliste. 158 pounds par nuit pour 2 personnes !!! Même pas une serviette pour prendre sa douche à ce prix là! Au dessus de tout ça, le personne n'est pas conciliant. Nous sommes arrivés le matin vers 8h et ayant voyagé toute la nuit sans sommeil, le personnel nous refuse un lit pour nous reposer sachant qu'il était marqué sur notre réservation qu'on était attendu pour 8h. la raison étant que le check in ne débute qu'à 14h.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
29 Gru 2016
9.1

Friendly staff and clean rooms. Decently close to an underground stop. Only annoyance was WiFi dropping continuously throughout my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Marcus Thank you very much for taking the time to review our property. I will share all of your feedback with the team so we can investigate the issues that you have raised. Look forward to seeing you again soon Guest Relations

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
8.6

Location was close to the subway stop. Around the hostel their are lots of options for a quick meal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Thank you very much for taking the time to review our property. Glad you liked it and look forward to seeing you again soon. Guest Relations

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
8.6

Je suis plus que satisfaite de cette auberge, l'emplacement est parfait puisque proche de deux stations de métro et d'un Pret à manger. Le personnel est tres accueillant. L'auberge est propre et l'atmosphère est vraiment cool. Pour la sécurité, je trouve ça vraiment bien que les portes donnants aux escaliers doivent s'ouvrir également à l'aide de la carte magnétique. Le rapport qualité/prix est vraiment intéressant !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
8.6

Très bien, personnel disponible 24h/24h, wifi gratuit, propretée assez bonne.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Gru 2016
10.0

It was a sudden plan to book this hostel and starting with first things first, me and my friend were able to get the hostel room right away which was great at a very ideal price. The hostel and the rooms are very clean and well designed to keep the luggage in the rooms itself. Very spacious and very clean. All the bathrooms are super clean. The dining area/bar area is very beautifully designed. There are 3 bus stops for various buses right outside the door of the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello Jyotsna Singh Thank you very much for taking the time to review our property. Glad you liked it and look forward to seeing you again soon Guest Relations

1 Gru 2016
7.1

Pretty awesome location.right down the street from the tube.they are doing a ton of construction in the area so bring earplugs.a lot of places to eat nearby

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Lis 2016
8.6

The price is too high during the weekends.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.